Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 20.8.2008 16:56:46
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Jaz pa glih kar naročam kartico pa mi skoz tole napiše, pa ne vem kaj naj še spremenim. notwendige Eingabe Bitte Gross-/Kleinschreibung beachten! Help me! obvezno je potrbno vnesti Prosim pazite na velike in male črke Mi smo tudi člani. Sicer kakšen mesec dni, vendar se spomnim, da sem obkljukala ob včlanitvi, da želim prejemati prospekte in kataloge. Pa nič še nismo dobili. Sem se pa včlanila preko spleta. Mogoče pa je poštar ga drpno
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 21.8.2008 13:28:42
|
|
|
|
tane
|
jaz tudi članica Family Club pa kataloga nismo prejeli, ponavadi dobimo le tiste revije. drugače pa je bil zadnjič članek v Delu, da Ikea odpira novo poslovalnico v Celovcu novembra.
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 26.8.2008 22:30:46
|
|
|
|
Naja31
|
jaz sem ga pa naročila preko interneta, saj na njihovi strani piše da se ga da naročiti tudi v sloveniji... Kje pa to najdeš? Ker na tej strani link piše, da ga pošiljajo samo po Avstriji.
< Sporočilo je popravil shorty -- 27.8.2008 7:54:11 >
|
|
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 26.8.2008 23:12:44
|
|
|
|
F*R*U
|
IKEIn katalog se lahko dobi v Ljubljani na Šmartinski cesti (tam je IKEIna pisarna in če prideš iskat katalog ti ga z veseljem dajo)
|
|
RE: naročanje Ikea kataloga preko www 27.8.2008 7:01:16
|
|
|
|
LoCa
|
je že boljše da ga kr naročiš, če nisi iz lj. js sem mami prejšnji teden naročila in ga je v ponedeljek že imela .
|
|
|
ali ste prevarali svojega partnerjaSparkda (
17%)
ne (
61%)
to je nekaj najgršega (
6%)
nikoli ne bi to naredil (
14%)
razmišljam o tem (
2%)
Število vseh glasov: 355Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!