|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napa
10.11.2008 13:40:49   
Šaki
evo rabla bi nekaj nasvetov.oz na kaj moram gledat ko kupujem napo.
mislia sva kupit it danes popoldne proti večeru napo.
ki bi jo dala tko pod omarico ki jo imam nad štedilnikom.uno klasično napo.
ni treba da je ne vem kolk dnarja samo na to se pa res ne spoznam.
tako bolj na izi bi rabla.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: napa
10.11.2008 13:52:20   
anita4
Zlo rada bi ti pomagala svetovati, ampak jst vem samo eno in sicer...
imamo od Faber-ja samostoječo z ogljenim filtrom in če bi lahko in to tudi nameravamo jo predelati in speljati cev ven.Tako da sedaj k vklopim napo mi zlo lepo diši po celem stanovanjo, sem tolk jezna nanjo da jo enostavno sploh več ne vklopim , raje v kuhinji odprem okno.(Pa še tolk draga je bila).Upam da bomo čimrej to uredil.
Tako da se mi zdi da je čist vseen sam da jo imaš speljano ven.
Takšno je moje mnenje.
lp
Anita

Und alles nur weil ich dich liebe...und ich nicht weiss wie ich dir sagen soll,
komm ich zeig dir wie gross meine liebe ist
und bringe mich fuer dich um.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2008 13:53:41   
rija
pri napi se moraš držati dveh pravil:
1. mora biti speljana ven, konkretno...
2. mora biti najdražji mašin v kuhinjiuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2008 13:56:15   
Šaki
ja sj speljana bo ven ja.

vem rija.samo zdjle si tega ne morem privoščit in bom zaenkrat kupila tako bolj na izi.itak mam bolj mejhno kuhinjo pa ne rebm met velike stvari.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2008 14:05:39   
malabela
a napa je hudič :) če ni taprava,...nam kuhinja vedno smrdi po hrani, tako da smo se navadili kar okno odpirat pa je stvar rešena. 

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2008 14:08:33   
Anonimen
Gledat moraš, da ima čim močnejši vlek in da je čim tišja. Midva sva dobro leto in pol nazaj kupovala napo in ker nisva bila ravno pri denarju, sva kupila eno Gorenjevo prostostoječo za neki okrog bivših 30.000sit ... no in izkazalo se je, da je bila to ena izmed slabših investicij ... bi bilo bolje, če je sploh ne bi imela ... vleče grozno slabo, glasna je pa tako, da če jo imam na najmanjši stopnji in stojim za štedilnikom, se ne morem pogovarjati z nekom, ki stoji 2m stran. user posted image

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2008 15:47:26   
Anonimen
Pri napi ni važno, kakšna je po dimenzijah - dobi se take za pod omarico, za v omarico, izvlečne, samostojne,... svega i svašta.

Važno je predvsem kakšen ima motor - kakšen ima vlek ter kakšen hrup povzroča. Pri napah pa kar velja več denarja, več muzike in bolj  je priznana firma, dejansko več za to dobiš. Napa za 150 € je po moje stran vržen denar, razen če ima zunanji motor. Slabo vleče, je glasna, filter se hitro zapaca,...

Optimalna napa pa ima zunanji motor - ni hrupa, ker je motro zunaj hiše ter zelo dobro vleče, ker je pač motor narejen za take zadeve.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2008 19:58:43   
Barbara_L
Najmočnejši vlek ima še eno lastnost:vleče ti toploto iz stanovanja! Na najvišji jakosti boš imela malokdaj prižgano. Svetujem Faber.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2008 21:25:08   
Eca
Jaz bi dodala še to: naj ne bo inox, ker boš to glancala noč in danuser posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?