|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   namesto mleka
13.8.2007 21:19:36   
larissa78
Jaz mojega pikca dojim še zjutraj, zvečer in ponoči( če se zbudi ), ostalo je GH.Ko se je povečalo št.obrokov GH se mi je znatno zmanjšala količina mleka, tako da mu moram žal zvečer in zjutraj dodajati.Problem pa je v tem, da flaše ne sprejme, tako da mleko nadomestim z millupinimi kašami.Zanima me, kaj bi mu lahko še dala, ker imam občutek, da skozi je isto?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: namesto mleka
13.8.2007 21:31:55   
Mehičanka
Koliko pa je star?

Če lahko že to je, mu za večerjo lahko ponudiš polento + mleko, mlečni riž, gris ali pa kakšno juhico.

Naša že od vsega začetka zavrača prilagojeno in kravje mleko, pa gris in polento tudi, tako da po navadi večerja juhico ali pa palačinke. Od juhic ji največkrat dam iz ovsenih ali pirinih kosmičev, telečjo ali govejo ali pa grisovo.

(odgovor članu larissa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2007 21:32:08   
Mehičanka
Koliko pa je star?

Če lahko že to je, mu za večerjo lahko ponudiš polento + mleko, mlečni riž, gris ali pa kakšno juhico.

Naša že od vsega začetka zavrača prilagojeno in kravje mleko, pa gris in polento tudi, tako da po navadi večerja juhico ali pa palačinke. Od juhic ji največkrat dam iz ovsenih ali pirinih kosmičev, telečjo ali govejo ali pa grisovo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2007 21:36:21   
larissa78
Ja je malo mlajši, čez par dni bo osem mesecev, tako da rabi še kar nekaj mleka, juhice pa malo kasneje.

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2007 22:18:13   
Naja30
Jaz ji dam za večerjo tudi polento z jogurtom. Ali ovsene kosmiče z banano, to ima še posebej rada. Varianta je tudi skuta s sadjem. Ali pa kakšna juhica.
Aja, stara je 8,5 in prav tako še ne je KM.

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2007 22:35:23   
pika30
Moja ima 7 mes in pol, za večerjo ima še vedno flašo- adaptirano mleko z dodatkom rižolina,grisolina ali medolina.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2007 14:04:23   
vanč
Si poskusila adptirano mleko z okusom vanilije? Naš ga je oboževal. Sej lahko v mleko zmiksaš malo sadja za okus, ali vmešaš par žličk keksolinota ali grisolinota (ta je bolj sladek).

vanč

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.8.2007 14:06:39   
larissa78
Vanč, tudi to sem probala, vendar se močno brani flaše, tako da rabim ideje GH z žlico.

(odgovor članu vanč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.8.2007 17:23:03   
pupa06
Larisa78, te popolnoma razumem, problem ni v tem, kaj je v flaši ampak sama flaša, ker je noče niti sprejeti v usta, kaj šele da bi potegnil. Vem, ker imamo mi popolnoma enak problem.
Moja bo zdaj 8 m in jaz ji še vedno dam po žlici Milupino kašico zjutraj in zvečer, pa še malo dojenja vmes, za kosilo ima zelenjavco, sadja pa sploh noče jesti.
Jaz jo tudi poskušam navaditi na aventovo flašo s kljunčkom ampak zaenkrat "pije" samo par požirkov, tako da mleko, ki naj bi ga spila več niti pod razno ne bi spila vsaj kakšen deci. Probaj s to flaško s kljunčkom, enim je pa to ratalo, ko user posted image  niso hoteli flaše.

Upam, da boš čimpreje rešila problem (tako kot mi).

Neposredna povezava do sporočila: 9
14.8.2007 19:23:56   
larissa78
Pupa06 kako lepo da me razumeš.Vsak dan se bojujem, da bi mu vnesla potrebno količino mleka za to starost(5-6dcl), a ne vem več kaj narediti.Mleka nimam več dovolj, zmanjkalo mi ga je kot da bi odsekal, mleka na flašo noče, niti na aventovo z ustnikom, dajem mu kaše po žlici, a jih noče preveč.Zjutraj ga podojim, čutim da mu ni dovolj, a kaše noče, nato poje sadje, za kosilo zelenjavo.Danes je ob enih jedel kosilo, in šele ob 19-ih sem vanj spravila pol jogurta.No, kje je šele 5 dcl, ki jih rabi.Da o pitju ne govorimo.Cel dan "hodim za njim"da mi spije morebiti 10mml vode na slamico, po žlici noče.In tako vsak dan.Vem da dobi tekočino prek dojenja, a tega ni več kot ga je bilo.

(odgovor članu pupa06)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ime - punčka
samma

zanima me vaše mnenje o sledečih imenih za punčko

Eva (49%)

Nija (9%)

Leja (16%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 318

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!