Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nakup aparata za peko kruha 10.11.2006 10:27:42
|
|
|
|
Vanček*
|
če že kupuješ, kupi raje tistega ki ima dve gnetilki to je zelo pomembno Vančo
|
|
RE: nakup aparata za peko kruha 10.11.2006 15:19:24
|
|
|
|
Anonimen
|
ko kupiš pekač, dobiš zraven tudi recepte za razne kruhke - bel, polbel, črn, čebulni, sadni, rženi, pirin... vsi kruhki , je pa merica za večji in manjši kruh! Sicer pa kruh ki je spečen v tem pekaču tako ni velik, pri nas doma včasih spečemo tudi dva kruha na dan! Sem pa sigurna da so recepti tudi za manjši kruh! sicer pa , ko se enkrat navadiš, potem lahko sama zmanjšaš merico! tako gre vse po lončkih! drugače je pa ta pekač dober, bi tudi jaz takšnega kupila! lp
|
|
|
|
RE: nakup aparata za peko kruha 10.11.2006 16:28:12
|
|
|
|
cenki
|
Mi imamo aparat z samo eno gnetilko, pa je super. Kupim moko v Hofru in ze pol leta nismo kupili kruha v trgovini. Ne bos pa mogla peci zemljic - najmanjsa kolicina je 0,5 kg moke (v nasem kruhomatu).
|
|
|
|
RE: nakup aparata za peko kruha 10.11.2006 16:39:00
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz imam kruhomat z 2 lopatcoma in če želiš manjši kruh dam noter samo četrt kile moke iz Hofferja in ko pa rabim večji pa dam več oke. Tudi mi že nismo kupili kruha kakšno leto je že tega. Jaz če bi kupovala še enkrat kruhomat bi gledala da bi imela opozorilni zvok, da ko neha gnest in začne peči da me opozori in da takrat lopatice vn in nimam potem cel odtis lopatic ampak samo malo luknjico. Takrat se mi to ni zdelo nič pametnega zdaj pa vidim njegov pomen.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.