nakup aparata za peko kruha (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

rozarozica -> nakup aparata za peko kruha (10.11.2006 10:24:00)

Pozdravljeni!

Mene pa zanima kateri kruhomat uporabljate in na kakšne načine kruh pripravljate. Pri nas doma pojemo malo kruha, zato bi kupila kruhomat z najmanjšo količino kruha. Kaj pravite o temle, ga kdo ima? http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/izd_873_509562_Aparat_za_peko_kruha_Matrix_APK128
Zanima me tudi če se da naresti tudi zelo malo količino kruha v kruhomatu za žemljo, da bi si vsako jutro naredila svežo žemljico. Se jo da speči kar v kruhomatu, da nebi za to pečico prižigala?

Najlepša hvala za odgovore, katerih nikjer nisem zasledila na interetu.

Lp

Vanček* -> RE: nakup aparata za peko kruha (10.11.2006 10:27:42)

če že kupuješ, kupi raje tistega ki ima dve gnetilki to je zelo pomembno

Vančo

Anonimen -> RE: nakup aparata za peko kruha (10.11.2006 10:41:15)

tudi jaz ti svetujem tistega z dvema gnetilkama!!
pekač iz tvojega linka: kruh pride visok in ni tako priročno
raje vzami podolgovatega, se ga tudi lažje reže tega: http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/izd_873_509503_Aparat_za_peko_kruha_Perfect_PAPK

toliko nasveta od mene!!

rozarozica -> RE: nakup aparata za peko kruha (10.11.2006 10:46:52)

Naprimer da kupim takega z 2-ma gnetilkama, v katerem se speče velikosti štruce (1125g-1350g), lahko v njem spečem manjšo količino (npr. 0.5 kg) kruha ali moram točno toliko kolikor ja najmanjša (v tem primeru 1125g) možnost?

Kaj pa mislite o temle kruhomatu?
http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=78658&productpage=13&sparte=557

Anonimen -> RE: nakup aparata za peko kruha (10.11.2006 15:19:24)

ko kupiš pekač, dobiš zraven tudi recepte za razne kruhke - bel, polbel, črn, čebulni, sadni, rženi, pirin... vsi kruhki , je pa merica za večji in manjši kruh! Sicer pa kruh ki je spečen v tem pekaču tako ni velik, pri nas doma včasih spečemo tudi dva kruha na dan! Sem pa sigurna da so recepti tudi za manjši kruh! sicer pa , ko se enkrat navadiš, potem lahko sama zmanjšaš merico! tako gre vse po lončkih!
drugače je pa ta pekač dober, bi tudi jaz takšnega kupila!

lp

cenki -> RE: nakup aparata za peko kruha (10.11.2006 16:28:12)

Mi imamo aparat z samo eno gnetilko, pa je super. Kupim moko v Hofru in ze pol leta nismo kupili kruha v trgovini. Ne bos pa mogla peci zemljic - najmanjsa kolicina je 0,5 kg moke (v nasem kruhomatu).

Alisa -> RE: nakup aparata za peko kruha (10.11.2006 16:39:00)

Jaz imam kruhomat z 2 lopatcoma in če želiš manjši kruh dam noter samo četrt kile moke iz Hofferja in ko pa rabim večji pa dam več oke. Tudi mi že nismo kupili kruha kakšno leto je že tega.
Jaz če bi kupovala še enkrat kruhomat bi gledala da bi imela opozorilni zvok, da ko neha gnest in začne peči da me opozori in da takrat lopatice vn in nimam potem cel odtis lopatic ampak samo malo luknjico. Takrat se mi to ni zdelo nič pametnega zdaj pa vidim njegov pomen. 

Alisa -> RE: nakup aparata za peko kruha (10.11.2006 16:42:41)

rozarozica jaz bi še vedno rajši pogledala v kakšnem merkurju. Meni se zdi malo visoka cena za neko x firmo. Jaz sem ga kupila prib. 1 leto nazaj pa je tud x firma pa je bil islim da 12.000 Sit.

Stran: [1]