|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   najraje bi grizla
28.4.2005 10:07:41   
Anonimen
...vem ja, da smo razdražljive, sitne, polne hormonov in še kaj...vseeno vam morem povedati to..
Zjutraj pridem v službo in pri vratarju se skušam "štemplat", bilo nas je cca. 5-6, ko me sodelavka (iz drugega nadstropja) premeri od glave do pete in mi reče : O, A. kaj letos nič spomladanske diete? Mirno ji odgovorim (celo nasmehnila sem se ji)Ne letos bom to kar preskočila ;) In ona meni: Ne vem no, se mi zdiš full ŠIROKA. Široka ??? V 16 t sem se zredila 3 kg, res , da ne nosim več 10cm petk in kostimov, ampak športne hlače in nizke čevlje...a vseeno Široka??? No tako, vsi se ozrejo in se pomenljvo posmehujejo (eni vejo, da sem noseča eni pa ne)In jaz njej: Sem noseča. Koliko pa si se ti zredila v prvih štirih mesecih? Ona meni: Če si noseča še ne pomeni, da me moreš žaliti! Kot , da ne veš, da ne morem imet otrok... Ampak po mojem si vseeno preširoka...
Halo, kako naj pa jaz to vem ? Vem, mogoče sem jo užalila, ampak res ne vem za njene probleme...Zdaj pa je cel štos nastal, ker moji v pisarni zdaj jejo piškote in so rekli , da jaz ne smem , ker sem....:)-
Kaj si mislite ve?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   najraje bi grizla
28.4.2005 10:12:55   
Lenči
Saj bo bolje ;).

Res je, da smo nosečke tako zelooooooooooo občutljive in nam hormoni kar podivjajo. Verjamem, da s +3kg široka zagotovo nisi. A morda je tvoja sodelavka vedela, da si noseča in te je zanalašč zbodla :zmeden: .

Torej - nič se sekirat in le pridno piškotke jest.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   najraje bi grizla
28.4.2005 10:17:27   
puncica
Ti kr pridno jej, na kg pa boš po nosečnosti premišljevala, če ti paše paše tudi dojenčku in nosečnica za moje pojme nikol ni preširoka:zmeden2: , Jst pa mislim da je ona tvoja sodelavka mal slabe volje, ker ne more imet otrok, ti pa si noseča in te mal zbada. Ne se sekirat, kot sem rekla kar paše tebi paše tudi otroku. Sicer pa se nekaterim pozna ful, ker nosijo spredaj nekaterim pa še po 9 mescih ne, ker osijo v križu, jaz sem že bila taka, folk do enaga 5, 6, mesca vedel da sem noseča:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   najraje bi grizla
28.4.2005 10:42:28   
Anonimen
Po moje je bila tale situacija res takšen ples hormonov in okoliščin, ki se malokrat zgodi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   najraje bi grizla
28.4.2005 10:44:55   
hugolina
Ojla!
Veš kaj, ni nič bolj simpatičnega, kot pa smo to me :nosecka: . Kilce gor ali dol, smo lahko ponosne, da pod srcem nosimo bitje. Če bo kaj viška kg bo šlo to itak po porodu dol, če ne samo od sebe, pa z našo pomočjo;)
Jaz mislim, da bolj kot tvoje kilce, jo je mogoče zmotil pač to da si v blaženem stanju, sploh če praviš da sama ne more imet otrok. Te pa čisto razumem...Hormoni divjajo 100/h in tud jaz se zapičim v vsako (zame) žal besedo in sem besna, če mi kdo samo kriv prst pokaže.:)- Ampak to jemljem v zakup...
Ti se nič ne obremenjuj, pa lepo jej tisto kar ti paše, pa še najmanj glej zdaj na kg. Bo pol čas za to.
lp:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   najraje bi grizla
28.4.2005 10:53:42   
Anonimen
:bravo:saj me je že minilo, :)-, piškote sem tudi že pojedla....poklicala , sem sodelavko in se ji opravičila , ter ji rekla, da upam, da so se zdravniki zmotili in, da ji želim, da bo tudi ona "široka", se je zasmejela, in se opravičila tudi ona v stilu, vedno si bila "fit", pa tako...No , samo da je mimo...tej hormoni res delajo:hudicek:

V pisarni je cel žur....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   najraje bi grizla
28.4.2005 11:17:03   
Anonimen
Uf, adelaide, to je bilo pa lepo od tebe. No vidiš, kako je lahko problem hitro rešen, samo KOMUNICIRAT je treba. Tega nam manjka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   najraje bi grizla
28.4.2005 11:29:25   
drejci
...tudi jaz se na tvojem mestu ne bi obremenjevala,...je pač nesrečna kr sama ne more imeti otrok,..med ženskami pa tako veš kako to potem poteka (ene vrste rivalstvo in ljubosumje,..) Nič sekirat...
Meni je zadnjič en sodelavec tudi reku oooo bajsika,...pa sem ga samo pogledala in mu odgovorila: Jaz imam vsaj razlog, da se redim,9nebesa...ti pa ne, jaz bi se na tvojem mestu zamislila ha ha ha ....Me je samo čudno pogledal in se umirjeno umaknil...

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   najraje bi grizla
28.4.2005 11:40:33   
nina42
Jaz sem komaj v enajstem tednu pa sem se že zredila za 10 kg!!! mene sicer ne moti ampak tudi vsi komentirajo kako sem debela včasih sem pa bila tako vitka! Kaj pa koga briga pa če bi imela 100 kg je to moja stvar! zgleda, da se ženske boljše počutijo, če vidijo, da je kdo debelejši od njih!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   najraje bi grizla
28.4.2005 13:50:57   
Anonimen
bravo punce :bravo:
splišni, ja komunikacije (mi) nam manjka, a vseeno mislim, da bi morala ona v tem primeru molčati in se pozanimati o moji "širokosti" na štiri oči, če jo to res zanima...rade volje bi ji povedala kako je z mano 9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   najraje bi grizla
28.4.2005 20:15:33   
Anonimen
Še toliko lepše od tebe, če tako misliš, pa si kljub temu ravnala tako, kot si. Če bi vsi ljudje na tak način razrešili nerodne situacije oziroma kakšne manjše spore, do velikih morda sploh ne bi prišlo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   najraje bi grizla
28.4.2005 22:20:41   
nogometas
Nina42, mislim, da ni niti zate, niti za :duda: v redu, da si se toliko zredila v 11ih tednih. Nimam nič proti :)- in:sloncek: ampak zdravju škodi. Vsaj tako je moje mnenje. Pazite nase in veliko :rozica: in sonca za vse :nosecka: pa čim maj:grrr:in:(!
:):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?