Anonimen -> najraje bi grizla (28.4.2005 10:07:41)
|
...vem ja, da smo razdražljive, sitne, polne hormonov in še kaj...vseeno vam morem povedati to.. Zjutraj pridem v službo in pri vratarju se skušam "štemplat", bilo nas je cca. 5-6, ko me sodelavka (iz drugega nadstropja) premeri od glave do pete in mi reče : O, A. kaj letos nič spomladanske diete? Mirno ji odgovorim (celo nasmehnila sem se ji)Ne letos bom to kar preskočila ;) In ona meni: Ne vem no, se mi zdiš full ŠIROKA. Široka ??? V 16 t sem se zredila 3 kg, res , da ne nosim več 10cm petk in kostimov, ampak športne hlače in nizke čevlje...a vseeno Široka??? No tako, vsi se ozrejo in se pomenljvo posmehujejo (eni vejo, da sem noseča eni pa ne)In jaz njej: Sem noseča. Koliko pa si se ti zredila v prvih štirih mesecih? Ona meni: Če si noseča še ne pomeni, da me moreš žaliti! Kot , da ne veš, da ne morem imet otrok... Ampak po mojem si vseeno preširoka... Halo, kako naj pa jaz to vem ? Vem, mogoče sem jo užalila, ampak res ne vem za njene probleme...Zdaj pa je cel štos nastal, ker moji v pisarni zdaj jejo piškote in so rekli , da jaz ne smem , ker sem....:)- Kaj si mislite ve?
|
|
|
|