Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
najmlajši samomorilec... 14.5.2005 22:55:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Še huje je potem, kot na isti način poskuša uiti s pločnika na cesto... kako je šele to hecno. Groza!
|
|
|
|
najmlajši samomorilec... 14.5.2005 23:18:03
|
|
|
|
dix
|
Živimo na vasi kjer ni pločnikov, promet pa je 50 avtov na dan! (pa še to 5x gre moj sem pa tja) :)- Bolj me skrbi kako bo ko bo poleti ugotovil da so kamni okusni, če se spomnim kaek je starejši zganjel, vsakih 5 minut si je novega v usta natlačil.
|
|
|
|
najmlajši samomorilec... 15.5.2005 0:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)- Sori, sam men je smešno:)
|
|
|
|
najmlajši samomorilec... 15.5.2005 10:05:36
|
|
|
|
TaRe*
|
Všeč mu je,ko ti skočiš in ga ujameš...hoče pozornost.. Taki so.Moja se je enkrat po nesreči butnla z glavo ob stranico postelje.Bila sem zraven in sem koj začela paniko zganjat,pa jo lubčkat,pa božat po tistem mestu,kjer se je....čez pol ure pa se je ta z obema rokama prijela za posteljo in je z glavo tolkla v stranico,da je imela glavo čisto rdečo.To je počela pol še parkrat,ker pa nisem več kot nora skakala okrog nje,je pozabila. Vem,da ga ti ne moraš pustit,da skače na glavo,ampak....
|
|
|
|
najmlajši samomorilec... 15.5.2005 13:40:33
|
|
|
|
bskrle
|
Draga dix! Tako se začne, otroci sila radi pristanejo v varnem naročju mamice. Sedaj se začne obdobje bušk!
|
|
|
|
najmlajši samomorilec... 15.5.2005 21:04:30
|
|
|
|
puncica
|
joj ko sem prebrala prvi stavek me je kr oblil:((:((:(( No upam da bo čim prej pogruntal da padanje pa ni fajn.
|
|
|
|
najmlajši samomorilec... 15.5.2005 23:13:09
|
|
|
|
dix
|
puncica, a veš da njemu očitno je fajn?!? Danes sem ga spet zadnji trenutek zgrabila. Pol pa splazi do posteljce, se dvigne ob ograji in se z vso silo vrže nazaj na posteljo (zakonska in njegova sta čist skupaj). Vmes pa taki smeh da dol padeš. Same neumnosti so mu začele po glavi hodit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?