|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   najlepsi trenutek
25.11.2004 8:26:05   
mišika
hallo, danes sem pa vstala vsa neka nahodna in zamasen nos imam, pa komaj sem vstala iz postelje da sem mojo prvosolarko pospremila v solo. ja vceraj moje:hudicek: ni bilo in upam da je tudi danes ne bo. najraje bi kar sla in naredila CB ampak sem dopoldne sama doma ker je moj dragi v sluzbi in se bova videla sele ob 19.00 in potem ne bi imela s kom deliti srece, no ja ve bi bile itak prve ki bi izvedele kako in kaj. ampak vseeeno mislim da se teh stvari ne sporoca po GSM oz SMS kaj pravite ve. kako ste oz kako boste svojemu dragemu povedale da ste srecke:nosecka:, jaz vam kasnjeje povem kako sem mu veselo novico sporocila pred 7 leti tocno na njegov rojstni dan 5.12.
misika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   najlepsi trenutek
25.11.2004 8:42:46   
žužu
naš je bil ravno na terenu, ko sem naredila test, ko sem bila noseča drugič. tako, da je zvedel po telefonu, pa ni bil zato nič manj srečen. da bi pa počakala, da pride domov, pa ni bilo šans, ker ko nekaj izvem, gre takoj naprej

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   najlepsi trenutek
25.11.2004 8:58:11   
pi
Midva sva prvič skupaj delela test in se skupaj veselila, oz skupaj naju je grabila panika.
Zdaj pa mislim da bom delala test sama, če me seveda M ne prehiti prej, saj sva bila prevečkrat že razočarana. Bom vsaj njega prikrajšala za razočaranje.

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   najlepsi trenutek
25.11.2004 9:08:57   
krena
Upam da :hudicek: je res ne bo!!
glede na to da bo spet kmalu 5.12...si razmisljala da bi do takrat počakala....se bo lahko pohvalil da je ze drugic za rojstni dan dobil isto darilo:))

Nevem no...samo ideja...če boš lahko zdržala do takrat!

pozdravček!

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   najlepsi trenutek
25.11.2004 9:14:06   
mišika
ja ves kaj isto sem razmislajala tudi sama. a, kaj ko je dragi tudi pogruntal in se je ze vceraj hecal ce ga hocem isto presenetiti ko t prvic. a je sam ugotovil da to ne bom zmogla, ker bom do takrat ekspodirala ce bom sama vedela da sem :nosecka:. cim bolj se nagibam k odlocitvi da bom CB delala se pred 12. ure ko grem v sluzbo. kaj pa potem ce nisem:nosecka: oh kako bom razocarana odsla v sluzbo. naj se raje malo pocakam?
misika

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   najlepsi trenutek
25.11.2004 9:19:10   
pi
Misika imaš še kakšne druge znake, razen tega da ti zamuja m?
Držim pesti da si :nosecka:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   najlepsi trenutek
25.11.2004 9:26:40   
mišika
okrog popka me nekaj tisci, pa napihnjena sem. a, kaj ko so to tudi znaki za :hudicek:, a ne? bojim se da tudi psiha dela svoje. vselej predem grem lulat se primem za trebuscek in pomislim na:nosecka:. Res si zelim drugega otrocicka. to bi bilo moje najlepse darilo za bozic oz za Novo leto. Ravnokar citam navodila za CB. Za zajtrk sem spila veliko kamilicnega caja tako da za preizkus na bo tezav.Non stop hodim na WC
misika

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   najlepsi trenutek
25.11.2004 9:49:18   
pi
Čimprej sporoči. Držim pesti :miska::miska::miska:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   najlepsi trenutek
25.11.2004 10:05:51   
žužu
držim pesti za :duda:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   najlepsi trenutek
25.11.2004 10:11:53   
mišika
punce drage moje, v kopalnici sem dozivela moj tretji najlepsi trenutek v mojem zivljenju. Prvi lep trenutek ko sem se porocila z mojim dragim, drugi lep trenutek ko sem ugotovila da sem prvic noseca in sedaj tretji najlepsi trenutek. JAZ SEM DRUGIC NOSECA:nosecka::nosecka::nosecka::):)CB je definitivno in to kar krepko pokazal:modri::modri::roza::roza: Sem trenutno najsrecnejsi clovek na tem svetu. Ve ste cisto prve ki ste izvedele. Sedaj je na vrsti moj dragi.oh, vsa trepetam od razburjenja kako naj mu povem, saj je v slubi.Naj ga poklicem ,naj napisem SMS.Nic pametnega mi v tem trenutku ne pride za napisat SMS. Prosim pomagajte.Rada bi da bi cimprej izvedel veselo novico.
Presrecna Misika:nosecka::nosecka:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   najlepsi trenutek
25.11.2004 10:14:39   
bori
:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   najlepsi trenutek
25.11.2004 10:14:53   
krena
pocak da pride domov! pa se stisen k njemu, pa zalostno reci...misko moj letos pa ne bos za rojstni dan dobil isto kot pred 7 leti....pa malo pocaki na rakcijo potem pa reci : "zato ker ne morem cakati do takrat, pa dobis ze danes!!!!!!!!"c :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

PA ISKRENE CESTITKE!!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

:rozica:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   najlepsi trenutek
25.11.2004 10:16:17   
pi
Čestitam !!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   najlepsi trenutek
25.11.2004 10:17:02   
pi
Misika imaš kakšne znake ?

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   najlepsi trenutek
25.11.2004 10:17:13   
mišika
sem ze v avtu. Grem v slubo mojega dragega.T mora slisati iz mojih ust.
Misika

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   najlepsi trenutek
25.11.2004 10:17:57   
monja
Hallo!

Mene bo tudi raznslo od napetosti. Danes bi naj neprišla :hudicek:, upam, da je res ne bo.

Sicer me res nekaj "špika" v spodnjem delu. Toda to ni niti približno podobno tistim bolečinam pred :hudicek:.

Tokrat je vse drugače in upam, da si ne domišljam.

Vso noč sem spala bolj bežno, saj sem že podzavestno "kontrolirala" ali je kaj pičelo teči. Zaenkrat je še ni.

Sicer pa, naj si vzame dopust, naj si malo oddahne, ta tetka!

Joj, ne vem če bom zdržala do jutri! Dragi mi je zjutraj rekel, pojdi po test, pa boš videla. Mislim, da tudi njega že zelo muči...

Kaj mi svetujete? Naj še počakam, ali danes, ko mi bi mogla izostat M, že lahko testiram.

Saj, če mi boste svetovale, da naj počakam, se bom že nekako premagala...

Zanima me pa tako, da bom omedlela. Hkrati pa ne bi rada bila že danes razočarana, če nič ne bo.

Sicer pa, je kot je, kajne???

Vem, da sem malo nabluzila, a ko ste tako vredu punce in vam res lahko vse povem.

Se opravičujem za dolgovezenje: Je še katera v isti dilemi? Hvala vam

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   najlepsi trenutek
25.11.2004 10:18:07   
krena
aja pomoje je bolje da mu u zivo poves! da bos lahko objemcek takoj dobila! Sej vem da bodo te ure dolge....ampak probi se zamotit!Mal z internetom...lahko gres kej spect...sam tko da bodo minute hitreje tekle!!!

pa se ena cestitkica!!!:rozica:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   najlepsi trenutek
25.11.2004 10:18:26   
pi
To bo najboljše, pa previdno na cesti.
Še enkrat čestitke obema.:bravo:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   najlepsi trenutek
25.11.2004 10:18:57   
žužu
ful lepo, čestitam....:bravo:
oh, upam, da bom v začetku decembra tud jaz napisala nekaj podobnega.

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   najlepsi trenutek
25.11.2004 10:19:28   
pi
Monja ti kar naredi test. Pa držim pesti za :roza:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   najlepsi trenutek
25.11.2004 10:21:22   
pupika
Čestitke!!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pazi nase in na :duda:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   najlepsi trenutek
25.11.2004 10:26:41   
cmokec
:bravo::bravo:čestitam :bravo::bravo:

cmokec

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   najlepsi trenutek
25.11.2004 10:47:24   
tinkamiška
Misika!

Čestitam!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Vse najlepše!:rozica:

Tinka

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   najlepsi trenutek
25.11.2004 11:01:02   
mišika
hay, sem ze nazaj.Uf kaksno zmedo sem naredila v njegovi sluzbi. Iskali so ga vsi po prek. Menda v petih pisarnah in mu sporocali da ga isce zena. Ko je naposled le vstopil v svojo pisarno in me zagledal z CB v roki je pa itak ze vedel in skocil name tako da sva oba zacela vriskati YES YES YES. Ostali sodelavci pa so naju opazovali skozi zeluzije in zacudeno sprasevali kaj je sedaj da sem tako prileta v sluzbo saj obstajajo tudi telefoni. V glavnem z zalo (vodo) sva nazdravila najini bebici se malo pocrkljala in sem sla, saj tudi sama moram ob 12.00 v sluzbo.
tako na kratko sem povedala kako je pri meni sedaj grem nekaj malega pripravit za kosilo ce bom od veselja sploh lahko potem pa v sluzbo. slisimo se zvecer. drzim pesti za vse ostale ki bodo danes oz. cez vikend delala teste.:duda::duda:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   najlepsi trenutek
25.11.2004 11:02:44   
smrček
:bravo::bravo:Čestitke!!!:bravo::bravo:

In vnovič dobrodošla med :nosecka::nosecka:

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.