monja -> najlepsi trenutek (25.11.2004 10:17:57)
|
Hallo! Mene bo tudi raznslo od napetosti. Danes bi naj neprišla :hudicek:, upam, da je res ne bo. Sicer me res nekaj "špika" v spodnjem delu. Toda to ni niti približno podobno tistim bolečinam pred :hudicek:. Tokrat je vse drugače in upam, da si ne domišljam. Vso noč sem spala bolj bežno, saj sem že podzavestno "kontrolirala" ali je kaj pičelo teči. Zaenkrat je še ni. Sicer pa, naj si vzame dopust, naj si malo oddahne, ta tetka! Joj, ne vem če bom zdržala do jutri! Dragi mi je zjutraj rekel, pojdi po test, pa boš videla. Mislim, da tudi njega že zelo muči... Kaj mi svetujete? Naj še počakam, ali danes, ko mi bi mogla izostat M, že lahko testiram. Saj, če mi boste svetovale, da naj počakam, se bom že nekako premagala... Zanima me pa tako, da bom omedlela. Hkrati pa ne bi rada bila že danes razočarana, če nič ne bo. Sicer pa, je kot je, kajne??? Vem, da sem malo nabluzila, a ko ste tako vredu punce in vam res lahko vse povem. Se opravičujem za dolgovezenje: Je še katera v isti dilemi? Hvala vam :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|