|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   najbrz ste ze site...
6.6.2005 13:32:19   
tinkatonka
....tem o BT!

No pa vseeno eno vprasanje.
Na forumu se ze ogromno prebrala o tej BT, pa sem rekla, da si jo bom za foro ze jaz zmerla. Moja :hudicek: mora pridi ta cetrtek in po enotedenskem merjenju BT jo imam vedno 37, vcasih celo malo vec, nikoli pa pod 37. Ogromno je bilo napisanega o tem da je temperatura v primeru ko nisi noseča med 36 in 37...torej ali je opcija, da mogoce v meni raste pikica glede na to, da imam BT vedno cez ali tocno 37°. Do cetrtka, ko naj bi prisla :hudicek: se mi bo se ful vleklo, pa se zanalasc bo zamudila, zato ker ve da jo cakam :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   najbrz ste ze site...
6.6.2005 13:34:46   
baguSka
jp

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   najbrz ste ze site...
6.6.2005 13:38:32   
biba77
Dokler je visoka, ne skrbi, ce pa pade... Obicajno pade kaki dan pred :hudicek:.
Drzim pesti zate in pikico!!!! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   najbrz ste ze site...
6.6.2005 13:38:56   
tinkamiška
Ni nujno, da če imaš BT pod 37, da nisi nosečka, odvisno je kakšno BT si imela pred O. Nekatere imajo nižjo BT, nekatere pa malo višjo. Jst mam že ponavadi BT tam okoli 36,7 zato sem imela BT, ko sem naredila test in se je pokazal + 37,1.

Možno, je da se je pri tebi kaj prijelo, ampak to boš z BT ugotovila šele, ko ti bo začela zamujat M, ker ponavadi BT pade en dan ali pa tisti dan, ko nastopi M.

Najboljše je, da se čim manj obremenjuješ s tem, ker jst verjamem, da je pri meni tudi to pomagalo, da se je pikica prijelaa.

Vsekakor pa držim pesti da je ratalo:miska::miska::miska:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 4
   najbrz ste ze site...
6.6.2005 13:41:07   
tinkamiška
točno 7x sem napisala BT8):)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   najbrz ste ze site...
6.6.2005 13:42:38   
tinkatonka
Hvala punce...zlate ste!:rozica::rozica::rozica:

Sem se pa odlocila, da v primeru da zamudi, bom test delala sele v ponedeljek, torej po 4 dneh zamude...oh ko bi vsaj zamujala :miska::miska:....ja sej poskusam cim manj razmisljati o tem...pa saj veste kako je to tezko..

Punce...hvala se enkrat...

Neposredna povezava do sporočila: 6
   najbrz ste ze site...
6.6.2005 13:45:32   
baguSka
Ne ne sme zamujat. Nej sploh ne pride. Zakaj bi pa za test stran metala :zmeden::zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   najbrz ste ze site...
6.6.2005 15:06:00   
_katka_
Kolikor je meni znano (in sem kar precej prakticirala BT) ni pomembna absolutna temperatura.
Sama sem imela pred O okrog 36.3, po O pa 36.8. Enako v ciklusu, ko sem zanosila. Razlika je samo ta, da sem prej na dan, ko je BT, padla dobila M. Ko sem pa zanosila, temperatura ni padla. Višja naj bi ostala celo nosečnost ampak si je seveda ne merim več.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   najbrz ste ze site...
6.6.2005 15:30:24   
Anonimen
Katka ima prav, čeprav se mi zdi, da temperatura ne ostane višja celo nosečnost višja ampak se potem čez neklaj časa spet zniža. Vsaj pri meni se je.

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.