najbrz ste ze site... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

tinkatonka -> najbrz ste ze site... (6.6.2005 13:32:19)

....tem o BT!

No pa vseeno eno vprasanje.
Na forumu se ze ogromno prebrala o tej BT, pa sem rekla, da si jo bom za foro ze jaz zmerla. Moja :hudicek: mora pridi ta cetrtek in po enotedenskem merjenju BT jo imam vedno 37, vcasih celo malo vec, nikoli pa pod 37. Ogromno je bilo napisanega o tem da je temperatura v primeru ko nisi noseča med 36 in 37...torej ali je opcija, da mogoce v meni raste pikica glede na to, da imam BT vedno cez ali tocno 37°. Do cetrtka, ko naj bi prisla :hudicek: se mi bo se ful vleklo, pa se zanalasc bo zamudila, zato ker ve da jo cakam :)

baguSka -> najbrz ste ze site... (6.6.2005 13:34:46)

jp

biba77 -> najbrz ste ze site... (6.6.2005 13:38:32)

Dokler je visoka, ne skrbi, ce pa pade... Obicajno pade kaki dan pred :hudicek:.
Drzim pesti zate in pikico!!!! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

tinkamiška -> najbrz ste ze site... (6.6.2005 13:38:56)

Ni nujno, da če imaš BT pod 37, da nisi nosečka, odvisno je kakšno BT si imela pred O. Nekatere imajo nižjo BT, nekatere pa malo višjo. Jst mam že ponavadi BT tam okoli 36,7 zato sem imela BT, ko sem naredila test in se je pokazal + 37,1.

Možno, je da se je pri tebi kaj prijelo, ampak to boš z BT ugotovila šele, ko ti bo začela zamujat M, ker ponavadi BT pade en dan ali pa tisti dan, ko nastopi M.

Najboljše je, da se čim manj obremenjuješ s tem, ker jst verjamem, da je pri meni tudi to pomagalo, da se je pikica prijelaa.

Vsekakor pa držim pesti da je ratalo:miska::miska::miska:

Tinka

tinkamiška -> najbrz ste ze site... (6.6.2005 13:41:07)

točno 7x sem napisala BT8):)-

tinkatonka -> najbrz ste ze site... (6.6.2005 13:42:38)

Hvala punce...zlate ste!:rozica::rozica::rozica:

Sem se pa odlocila, da v primeru da zamudi, bom test delala sele v ponedeljek, torej po 4 dneh zamude...oh ko bi vsaj zamujala :miska::miska:....ja sej poskusam cim manj razmisljati o tem...pa saj veste kako je to tezko..

Punce...hvala se enkrat...

baguSka -> najbrz ste ze site... (6.6.2005 13:45:32)

Ne ne sme zamujat. Nej sploh ne pride. Zakaj bi pa za test stran metala :zmeden::zmeden2:

_katka_ -> najbrz ste ze site... (6.6.2005 15:06:00)

Kolikor je meni znano (in sem kar precej prakticirala BT) ni pomembna absolutna temperatura.
Sama sem imela pred O okrog 36.3, po O pa 36.8. Enako v ciklusu, ko sem zanosila. Razlika je samo ta, da sem prej na dan, ko je BT, padla dobila M. Ko sem pa zanosila, temperatura ni padla. Višja naj bi ostala celo nosečnost ampak si je seveda ne merim več.

Anonimen -> najbrz ste ze site... (6.6.2005 15:30:24)

Katka ima prav, čeprav se mi zdi, da temperatura ne ostane višja celo nosečnost višja ampak se potem čez neklaj časa spet zniža. Vsaj pri meni se je.

Stran: [1]