|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naj še vztrajam?
17.7.2007 9:48:43   
Anonimen
Lep dan vsem!
Pisala sem že o svojih problemih in morda me bo kdo prepoznal, pa bom tokrat vseeno raje anonimna.
Prosim, svetujte mi, ali je za rešitev najinega zakona še kaj upanja?
Sva razmeroma mlada, otroka imava starega 15 mesecev. V zakon sva šla prehitro-priznam, čeprav je bila to ljubezen ki so nama jo vsi zavidali. Bil je res ''ta pravi''. Zaprosil me je po 1 mesecu poznavanja. Poročila sva se pol leta kasneje. Še se imava rada, samo en drugemu tega nekako ne znava pokazati, ker taka ljubezen ne umre samo čez noč.
Mislim,da se je začel drugače obnašati po rojstvu otroka. O.K. razumem, saj sem se tudi jaz spremenila, ker te otrok pač spremeni, spremeni se ti ves svet, samo sem pa jaz še vedno ista, kar se tiče mojih čustev in tega. On pa se je preveč spremenil, čeprav pravi, da je isti.

V prvi vrsti me moti njegova obsedenost s TV. Ta človek v zadnjih 5 letih NI NIKOLI ZASPAL v sobi kjer ni prej vsaj eno uro gledal TV! Vedno sva nekak imela v sobi TV, mene to prej ni motilo, saj sem jo tudi sama pogledala, sedaj pa si zaradi otroka in pa drugačnega načina življenja ne morem privoščiti, da bi jo zvečer ne vem kako dolgo gledala, ampak komaj čakam da grem počivat, ker se zaradi otroka vsaj 5x na noč zbudim. Imava v spalnici tudi TV, samo jaz tukaj zarad otroka,(ki še spi v isti sobi) ne dovolim da bi par ur delala in bi nam potem bliskalo v oči, pa spi itak ful slabo tak da bi ga glasnost zagotovo prebujala. Me pač moti. On pa NE MORE zaspati brez nje! Pravim mu, da je obseden, pa noče niti slišat. Nazadnje je spal z mano v postelji malo preden sem rodila ( po njegovih besedah do takrat ko me to ni motilo). In potem se vprašujem, če je z mano res kaj narobe? No, in tako gospod že ves ta čas ( skoraj 17 mesecev) spi lepo v dnevni sobi, kjer ima židan mir in pred mojim godrnanjem naj vgasne TV in pred otrokovim bujenjem. ( Pravi, da se potem ne bi naspal, ker se otrok ponoči pač še vedno prebuja). Ja in? Kaj bi bilo, če bi eno samo noč videl kako je meni že leto in pol? Pa tudi hodim v službo in to veliko odgovornejšo kot on, ampak njemu to nič ne pomeni. Gospod rabi mir. In tako lepo spiva narazen.

Drug večji problem je sex, ki ga pri nama sploh ni. Nazadnje se me je dotaknil enkrat pred božičem, pa še to za 10 minut, toliko da mu je prišlo pa adijo. Enostavno nima nobenega interesa. Preveč ga je ta otrok spremenil, preveč. Prej je visel na meni vsak dan obvezno, sedaj pa pol leta nič. Pa ga potem vprašam zakaj je tako, pa mi odgovori; ja, kaj ti pa to toliko pomeni? Ja haloooo? Potem bi šla med nune, se ne bi poročila. Večkrat mu pravim, da je najin zakon itak že razveljavljen, ker ne opravlja zakonskih dolžnosti. Smešno vendar obbenem tudi žalostno. Ne bi rekla, ko bi slabo zgledala, ali da sem se zapustila ali kaj podobnega. Morda še boljše zgledam kot prej. Marsikdo me je že hotel speljati. Ma sej me je sram povedat, koliko se mi posveča. Sem tudi že pomislila, da ima drugo, samo nima. Ne verjamem. In sedaj ko tako resno razmišljam o ločitvi, sem prepričana, da se me ne bo več dotaknil. Ne za teh NJEGOVIH 10 min in ne ko se njemu enkrat na pol leta dvigne! Pa sej nisem njegova lutka. Sam si je kriv.

Mislim, da pa vsi najini problemi izvirajo iz tega, ker se tip enostavno ne želi pogovarjati. Ko pridem zvečer do njega v dnevno ( seveda ko vse postorim in ko dete zaspi) mu rečem: ''Kaj če bi za 10 minut vgasnil TV in bi se midva malo pogovorila?''  Da bi pa njemu samemu kapnilo, da bi pa sedaj lahko daljinca izpustil, pa bi me vsaj objel, pa rekel kako lepo besedo,... ne potegne.  No, in kaj mi odgovori? '' Reci kaj je''. Pa kr naprej buli v TV. '' Kaj te ta TV toliko moti? Saj se lahko pogovarjava zraven nje!''  Pol se pa kr razjezi pa reče:'' Pa ne mi zdej pred spanjem težit, pa kaj mi moreš vsak dan kvarit noč, ipd''. Vstrajno se izmika vsakršni komunikaciji. Enostavno nima nobenega interesa. Po moje. No in tako se skregava, in greva vsak k sebi. Jaz v sobo k otroku, on pa ves hapy nadaljuje večerni ritual.
Ta TV me ne bi motila, ko bi našel poleg še kaj časa zame. Ampak on je resnično obseden.Škoda da ni kje kakšnega zdravljenja.
Moti me, da vedno ko gre na wc poščije po pokrovu. Pa sem mu rekla naj dvigne pokrov če ne more pociljat al pa naj pobriše da se potem ne vsedem gor, pa mi zabrusi nazaj: ja saj tebi tudi kaj rečem, pa tega ne narediš zmeraj!  O.K. sem se sprijaznila da je treba pač vsakič prej pobrisat, ampak kaj če na to naleti kdo od tujih ljudi, da kdo slučajno korakne k nam na wc ravno takrat? Kaj bi si mislili? Kakšna je to žena, da ima poscano školjko! Za skozlat. Tak kmetavzarski je vse bolj.
Pa non stop pljuva svoje iztrebke v lijak. Ko je otrok pokakan, ga imam navado odnest kr pod pipo in to v lijak, pa moram prej dobro pogledat, da mu ne posadim nogic v kak šmrkelj. Rečem mu, da če ne zarad mene, naj to sranje pobriše zarad otroka! Pa mi reče; '' Ja ti pa res ne razumeš ko je nekdo prehlajen in potem pljuva!''  Mislim za skozlat izjava. Saj sem tudi jaz 9 let ful kadila, pa vem kdaj je pljuvanje od čikov al pa od prehlada. Brez komentarja. In kaj mi je pol za naredit? Lepo šuti in prej pobriši pa je.
Zadnje pol leta je nemogoč. Toliko je med nama psihičnega nasilja, da je kr groza. Ne mine dan, da me s svojimi besedami ali z raznimi žaljivkami kot so **** ipt. ne bi spravil v jok. Hujšam maksimalno, tresem se že ko pomislim, da bom par ur z njim v isti bajti. Toliko se dere name vsak dan, da ko se mi kdaj na pol metra približa, otrok že steče k meni in me objame za noge in se začne histerično jokat in med tem gleda proti njemu. Enostavno se boji, da mi bo kaj naredil. To sklepa leto in pol star otrok. Žal mi je otroka, že zavoljo dojenja, ko se skušam kontrolirati in da ne bi cmerla in se živcirala, ampak enostavno ne zmorem. Potem se pa čudi, da otrok noče k njemu in pravi, da sem ga dobro naščuvala proti njemu! Večkrat sem že rekla, da bi bil čas, da otroka odstavim od prsi ( samo zaradi tega, ker prek mene dobiva vse to negativno), pa mi reče da gledam samo nase. Kot da ima od tega ''mleka'' kaj koristi. Ima. To da ima mamico, da čuti mojo bližino, samo kaj ko s tem posrka tudi vse to slabo.
Prekipeva mi, resnično. Ne zdržim več tega njegovega obnašanja. In ko me tako zmerja, mu tudi jaz kako spustim nazaj, nisem tiho, ampak jaz vem da tako ne bova nič dosegla. A kako naj kaj doseževa, ko pa se ni pripravljen pogovarjat?!

Pa bo sedaj kdo vprašal, zakaj me pa zmerja, da si verjetno kaj tudi zaslužim... Ja, zagovarjate zgoraj našteto, potem si res zaslužim.
Nimam besed, res. Pa mu potem včasih rečem: ''veš  to se bo moralo nekak spremenit. Jaz ne morem več tako''. Pa mi reče; ''Ja pol pa kr pojdi do odvetnika'' kao se greva pa ločit.  Da to je itak moj namen.   Sploh mi noče prisluhnit. Pa mi pol sere da me ima rad. Pa kaj se to tk obnaša?
Pa ful je ljubosumen. Od kar sva skupaj me je že trikrat obtožil da se po domače povedano ****m. Kr nekoga najde, pa se spomne nek scenarij in to bi mogla jaz kao potrdit. Res da imam veliko kolegov in da dobro zgledajo in vse o.k., samo jaz jih ne gledam tako. Mislim pa, kaj bi se nekomu dokazovala. Moja vest je čista. Sedaj je njegova najnovejša teorija ta, da jaz to itak že dolgo načrtujem (ločitev), in da imam vse lepo preštudirano in da...   citiram:'' Ja, kdo bi pa to vedel kje imaš koga''   To mi je zabrusil včeraj za dobro jutro. Kot eni kurbi, ki se ne spomne za 1 uro nazaj kdo jo je nategnil! In to reče ON meni, ki se me dotakne enkrat na pol leta?! Ko imam vse razloge da bi si našla nekoga, pa mi tudi na kraj pameti ne pride kaj podobnega, pa me potem še kr nečesa obtožuje?  Pa povejte no, kak je to človek? Al kaj bi se mu reklo? 
Je tukaj sploh še vredno truda?  Jaz pravim tako; da si mora on v svoji glavi marsikaj poštimat, saj kaže s temi ljubosumnimi izjavami  in podobnim samo neko svojo zakompleksanost.
Pa potem razmišljam kaj mi je tega sploh treba? Da bi se nekdo brez razloga dan za dnem drl name? Pa je treba otroku to gledat?
Samo me je strah, da mi ne bi potem vzel otroka. Ker je trenutno edini razlog, da imam zaradi česa živet in it dalje. Bi že imela kam it in tudi plačo imam visoko. Nič nama ne bi manjkalo.
Težko je to. Večkrat mu pridem, pa mu rečem: Rada te imam, zakaj mi ne dovoliš da ti to pokažem? Dajva se pogovarjat, bova že našla kakšno rešitev,...   Njegov odgovor: Pusti me pri miru....pusti me pri miru, spat grem.... s tabo se ne da pogovarjat, samo težiš. Ja seveda težim, ko bi pa rada da se enkrat že spremeniš! Da spremeniš to svoje glupo primitivno obnašanje! Da ne ščiješ po tem kurčevem pokrovu od školjke in da ni lijak ves zelen od tvojih izplunkov!  Če je to teženje potem si lahko vzamem samo še štrik.
No coment

P.S. To, kar sem vam napisala je morda le 30% vsega deleža te najine kalvarije.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naj še vztrajam?
17.7.2007 9:59:00   
NevenkaP
Bom čisto kratka. Še enkrat preberi, kaj si napisala in se vprašaj, če želiš tako preživeti svoje življenje. Ti in samo ti si tista, ki moraš počistiti v glavi in se odločiti. On se ne bo spremenil, ti garantiram. Zakaj bi tudi se? A mu kaj manjka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2007 10:03:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

Bom čisto kratka. Še enkrat preberi, kaj si napisala in se vprašaj, če želiš tako preživeti svoje življenje. Ti in samo ti si tista, ki moraš počistiti v glavi in se odločiti. On se ne bo spremenil, ti garantiram. Zakaj bi tudi se? A mu kaj manjka?

Se strinjam. Zberi pogum in poskrbi da boš ti in otrok živela človeka dostojno življenje.

(odgovor članu NevenkaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2007 10:08:31   
orhideja75
imam isto mnenje kot nevenka in karin.
punca vzemi se v roke in res premisli za dobro tebe in otročka.
predvsem pa si najdi osebo, ki se bo rada pogovarjala.
to je včasih več kot pa dober sex.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2007 10:11:39   
blue sky
Tudi jaz bom čisto kratka - kaj za user posted image  še sploh delaš z njim user posted image user posted image user posted image ? Mislim, da je tudi zaradi otroka veliko bolje, da se razideta, kot pa, da je deležen tega nasilja in se svojega lastnega očeta boji, kar je pa zelo zelo žalostno.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2007 10:12:52   
Colt
Malo je situacij, kjer bi jaz kar tako dvignil roke...ampak tule pa ne vidim prav nobene rešitve več. Kufri!!

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2007 10:13:24   
piščanc
kolikor sem razbrala iz tega pisma si ti spremenila svoj pogled nanj. njegove navade so ostale enake. in če ti po pravici povem volk ostaja isti, samo dlako menja. in nekateri se znajo spremeniti zaradi ljubezni do žene, do otroka... samo v bistvu ostanejo isti in to večkrat pogleda na plan. tebi gre pa to na živce, ker od njega ne dobivaš ljubezni, ki jo potrebuješ. če bi ti izkazoval ljubezen, bi te njegove slabe navade gladko spregledala in ljubeče umila poscani wc.

vsak ima napake, samo jih kompenziramo z drugimi stvarmi. temu je namenjena ljubezen. vprašaj se ali od njega res ne moreš več dobiti ljubezni, ali ti res ne more dati tisto nekaj kar potrebuješ. ker drugi del posta je veliko bolj obupan, kot prvi. potrebujeta en resen pogovor, en resen kreg, do zaključka. da te posluša, da izliješ svoj gnev, samo da te posluša. če te tv moti, pa mu napiši pismo. če imaš možnost pojdi na dopust za dan ali dva, nekam, sama z otrokom, da mu pokažeš da ti to resno misliš, da te to moti. pa ne groziti, samo napiši kaj te moti, zakaj 'težiš'. sicer pa lahko tv tudi preglasiš.

gresta čez obdobje, katerega mora premagati vsak par. ne mislit, da sta kaj drugačna od vseh drugih, da so vajini problemi kaj hujši. vsak par mora delati kompromise in včasih so ti preveliki, zato se nabira in nabira in potem enkrat eksplodira, ponavadi vsako leto vsaj enkrat. če to rešita in se vsaj malo potrudita, potem sta družina. ker nimata resnih problemov, samo vsakdanji se nabirajo in jih ne rešujeta sproti. predvsem ti preveč daješ pod preprogo in misliš, da se bo enkrat čudežno rešilo. ali reši te probleme in izlij svoja čustva, ali pa res pojdita narazen. ne samo čakat in se odpovedovat svojim sanjam. tako kot vidva živita sedaj pol leta, moja starša stagnirata že vsaj 20 let. pa se je začelo čisto počasi. z umazanim wc-jem, tv in radiem zvečer, malo seksa, spanjem narazen... sedaj sta sostanovalca, oba z neizživetimi sanjami in potlačenimi čustvi. žal mi je zanju

odhod/ločitev pa je samo pobeg pred realnostjo in nezmožnost reševanja vsakdanjih težav.

glede umazanega wc-ja pa pač naredita še eno kopalnico samo zanj, kjer bo pljuval in scal po mirni volji. ni pa to nič groznega ali zdravju škodljivega, saj kar se mene tiče, res bi pa lahko smrklje splaknil.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2007 10:14:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moti me, da vedno ko gre na wc poščije po pokrovu.

Daleč sta prišla. Ali sta pa še na zečetku user posted image  user posted image .

No resno, a ti je kaj sploh še všeč pri njem, pri vašem skupnem življenju. Je še kaj, kar je vredno truda? 

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 17.7.2007 10:24:54 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2007 10:23:23   
beba76
Ni vredno!! Spokaj kufre in adijo, ker se spremenil ne bo!
Da pa bi ti vzel otroka, je pa strah odveč!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.7.2007 10:24:08   
nuala
Ne, definitivno ne. Ne vztrajaj več.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.7.2007 10:26:07   
Anonimen
Hvala vam za vaše odgovore. Saj sem nekaj takega tudi pričakovala...

Ja, vredno truda... meni je dost velik faktor že to, da je oče mojemu otroku. Pa naj bo kakršen koli. Ne bi ravno rada, da otrok raste brez očeta, ker drugače otroka sploh ne zapostavlja in je kr z njim.
Ja, pa še vedno ga imam rada. Ja in tako kot je ena napisala : če bi mi se bolj posvečal bi tudi školjko pomila sama. 
In vem, da bi se morala pogovorit, ampak kako???   Al mi gre ven iz sobe, kr gre nekam, al na cigaret al se pa začne tk dret da me je strah da bo zbudil otroka in raje odneham. Enostavn beži pred mano. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.7.2007 10:29:21   
Mina1
Enostavn beži pred mano.

beži pred tabo, pred otrokom, pred svetom, pred obveznostmi in kaj ti še ostane od njega, nič at all.

Človek ki ne komunicira hm, nekaj takega sem imela doma, pa ne gre seveda.

Umap sicer, da vama rata, meni ni.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.7.2007 10:33:40   
Crnitulipan
Za božjo voljo, ženska - spakiraj in misli na otroka, ki bo potreboval psihično stabilno mamo in ne živčno razvalino! To je moje mnenje.
Velikokrat ljudje predolgo vztajajo v tako mučnih zvezah tudi zaradi 'cone komforta' in zaradi otrok leta in leta in leta... In ko otroci odrstejo.... in odidejo.... kaj pa potem?

Zavedaj se, da si zaslužiš boljšega človeka. To pomeni - CENI SE!
Pa srečno!

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.7.2007 10:36:33   
Hanna M.
vsak se mora sam odločiti, kakšno življenje si želi.
Glede na opisano zgoraj jaz s takšnim človekom nebi mogla živeti. Če se res ne da nič zmenit in je gluh za tvoje predloge, nima smisla vstrajati

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.7.2007 10:44:05   
Anonimen
Je pa še en problem. Mi je že večkrat rekel, da naj si ne mislim, da če bi kdaj čla ( al pa on) da bi šel otro z mano!  Mi ga je pripravljen vzet.
Kje je otrok potem v tem času ko se čaka odločba od sodišča h komu je otrok dodeljen? Jaz ne upam niti pomislit, kako bi reagiral da me vidi da z otrokom greva! 
Dobesedbo izpulil bi mi ga iz rok. Vsega je zmožen. Strah me je zaradi otroka.

(odgovor članu Hanna M.)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
17.7.2007 10:49:41   
daddy

In vem, da bi se morala pogovorit, ampak kako???   Al mi gre ven iz sobe, kr gre nekam, al na cigaret al se pa začne tk dret da me je strah da bo zbudil otroka in raje odneham. Enostavn beži pred mano. 

Potem je pa kar velika verjetnost, da ga nekaj v povezavi s tabo grozno muči, pa se o tem ne upa odpret. Mogoče ima tudi on pri sebi kak "spisek" stvari, tako kot imaš ti recimo njegovo školjko, pa še marsikaj drugega. Če tega ne razčistita, potem res nimata prihodnosti. Ti predlagam, da zvečer, ko bota imela mir, odpreš magari flašo vinčka, pogovor pa začneš s skrajno resnim tonom in približno takimi besedami - a se ti zdi, da sma še za skupaj ali ne? Dejma se prosim resno pogovorit o tem. Nekaj takega, skratka da bo že na začetku jasno, da gre pa tokrat zares. Pri tem je pomembno še nekaj: ko se začneta pogovarjati, pa ko nanese na kakšno "naštevanje napak" drugega, da dotični samo mirno posluša, ne da takoj vzroji in se gre bodisi nikalnice, bodisi metanje drugih, domnevno večjih napak. Če ti bo on, recimo, začel razlagati, kaj ga moti na tebi ali v vajinem odnosu, samo poslušaj in dobro premisli, kaj ti želi povedat. Če se da, pogovor ves čas ohrani v mirnih vodah ( tudi če, kot praviš, začne vmes višati ton ).
Poskusi. In poskusita ugotoviti, kje in zakaj vama res škriplje, ter ali lahko to popravita ali ne. Odrasli osebi sta, po mojem vama lahko uspe.

< Sporočilo je popravil daddy -- 17.7.2007 10:50:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.7.2007 10:50:54   
Mina1
Glede tega, da bi ti vzel otroka, tudi meni je moj grozil za prvorojenca in tako.

Sem šla po info k odvetniku in je rekel, da so otroci v oskrbi mame do takrat, dokler sodišče ne doreče kako in kaj. Pa še to mora biti nekaj hudo narobe z mamico, da ti vzamejo otroka (beri: narkomanka, pijanka, brez dohodkov ipd...govorim na pamet seveda).

Na sodišču se dogovorijo stiki in preživnina in to je to, seveda mora, ponavljam MORA imeti otrok stike z očetom. Midva sva se dogovorila za neomejene stike za oba, kar je najbolje za oba otroka, se sproti dogovarjamo po nekem ustaljenem ritmu kaj in kako in me iskreno veseli, da imata oba fanta atija zelo rada, toako kot mene in tako naj tudi ostane.

Ne skrbi, ne morej ti ga vzeti kar tako, grozi pa itak večinoma vsak. Samo ne kregajta se skozi otroka, naj vama ne bo on predmet med dvema ognjema.

Srečno. 

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.7.2007 10:51:11   
daddy

Je pa še en problem. Mi je že večkrat rekel, da naj si ne mislim, da če bi kdaj čla ( al pa on) da bi šel otro z mano!  Mi ga je pripravljen vzet.
Kje je otrok potem v tem času ko se čaka odločba od sodišča h komu je otrok dodeljen? Jaz ne upam niti pomislit, kako bi reagiral da me vidi da z otrokom greva! 
Dobesedbo izpulil bi mi ga iz rok. Vsega je zmožen. Strah me je zaradi otroka.

To pove predvsem to, da sta zašla resnično daleč narazen drug od drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.7.2007 10:52:25   
živa
Kje živita? Čigavo je stanovanje? Če je tvoje, bi mu spakirala kufre, jih postavila pred vrata in zamenjala ključavnico. Če je njegovo, bi spakirala svoje in otrokove stvari in se odselila. Glede na njegovo reakcijo bi videla, ali se kaj da rešiti ali ne. Ali se bo potrudil za zvezo ali pa bo olajšan, ti pa posledično tudi, ker boš vedela, pri čem si. Otroka ti pa ne more vzeti, ker se ne drogiraš, skrbiš zanj, imaš celo službo, torej te nima kaj skrbeti zaradi tega.

Kot jaz vidim to situacijo, drugo kot res drastičen korak ne bo prineslo rešitve, če noče komunicirati s tabo. Vso srečo.

Lp,

živa

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.7.2007 10:53:59   
orhideja75
čimprej moraš stran.
otroka ti ne more vzeti, kot pravi Mina je otrok skoraj vedno dodeljen materi razen, če je... so vse to že omenili.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.7.2007 11:18:31   
Fiona23
Moje mnenje je, da nima smisla vztrajati v takem odnosu. Težko je živeti z nekom, ki nikoli nima časa za pogovor, za tiste skupne trenutke, ki so samo vajini. Čeprav je tžko, ker ga imaš rada, moraš nekaj spremeniti. Tako bo bolje zate in za otroka.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.7.2007 11:26:23   
Anonimen

Pa potem razmišljam kaj mi je tega sploh treba? Da bi se nekdo brez razloga dan za dnem drl name? Pa je treba otroku to gledat?

Točno to. Tega ti res ni treba. Ta človek te ne ljubi in ne spoštuje. Si želiš tako preživeti življenje? Si želiš, da tvoj otrok živi tako?
Tvoj otrok bo vseeno imel očeta, tudi če gresta narazen. In ne more ti ga kar tako vzet. Je pa zelo očitno, da bo poskušal vse skupaj prepucavat preko njega, če ti takole grozi. Bogi otrok...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
17.7.2007 11:51:38   
Anonimen
Berem tvojo zgodbo in si mislim fak ej, obsedenost s TV in ločeno spanje 17 mesecev, brez seksa pol leta....tedva naj gresta narazen.
In potem se še nadaljuje...lulanje po pokrovu školjke...bljak, fuj, fej....meni je samo na misel prišlo da si zanj ti tista školjka na katero se on poščije vsak dan enih 5x. In nič drugega. Če bi te spoštoval tega ziher nebi delal, ker je to podenj od podnja....NESPOŠTOVANJE!!!
Ampak potem se zadeva še nadAljuje in praviš da zelene katarce pljuva v lijak....tukaj pa me resnično na bruhanje sili....jaz bi mu neumno betico porinila v tisti lijak noter....bljak, fuj, fej...sploh ne moreM več, ker bom res user posted image
Potem praviš da se otrok tako prestraši ob njegovem vpitju, da se te za nogo oklepa in se trese zraven....in tukaj se tebi zdi, da naj z njim ostaneš zaradi otrokovega dobrega, da bo imel očeta...a si ti vlogo očeta na tak način predstavljaš, da prvič ko bo otrok naredil kaj narobe ali rekel kaj narobe, da ga bo enako nahrulil kot tebe in da otrok živi v takšnem okolju hrakljev in poscanih školjk......
In potem te še verbalno maltretira, pravi da si **** in ****.....No, a si? Meni bi to rekel samo enkrat in bi jo dobil čez usta in žajfo not....

IN TO JE ŠELE 30% VAJINIH TEŽAV?

Daj punca, pozabi na idiličen videz srečne družine, da si v življenju popoln samo če ohraniš družino skupaj, da je ločitev beg in ne rešitev problema....Jez te lepo prosim da se še danes odpravi k odvetniku in vloži papirje, najdi si čim prej stanovanje, karkoli za začetek in se odseli. In verjemi, da nima prav nobenih šans da ti vzeme otroka. Po temu niti nima nobenega interesa, če ga moti da se otrok ponoči zbuja, da zato on ne more gledat TV in v miru spat...a se ti res zdi da si otroka želi ali hoče samo tebi nagajat? Ker to je finta čisto vseh mož ko se želi žena ločit, da jo s to finto držijo v krempljih. V resnici pa si za sekundo ne želi obdržat otroka, ker se mu sanja ne kaj z njim delat. Če bi to bil družinski človek, potem do tega niti nebi prišlo.

In boš videla kako fino se lahko imaš brez njega, nobenega poscanega wc-ja, katarcev, TV, zmerjanja, dretja, ignoriranja.....počneš kaj ti je volja s svojim otrokom in imaš ljubi miruser posted image . TAKO BOŠ VSAJ VEDELA ZAKAJ SI SAMA, KER SI TUDI SEDAJ POPOLNOMA SAMA, ON TI SAMO SMETI STANOVANJE IN TVOJE ŽIVLJENJE.

A še koga prijema da bo blo treba tega desca pošteno prebutat in v kakšno greznico vržtuser posted image

(odgovor članu Fiona23)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
17.7.2007 11:55:07   
Anonimen
Srček...bi najraj vstala pa ti zaploskalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.7.2007 12:00:52   
orhideja75
ja pa fajn prebutat. pa glavo v školko v njegovo scavnco.
jaz sploh nebi premišljevala in bi sam spokala. pa, če te že ustrahuje, bi šla pa takrat, ko njega nebi bilo doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?