|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na trebuhu
6.7.2005 10:49:10   
mala važička
Pozdravljene.

Sem v 12. tednu in me zanima do kdaj je priporočljivo spati na tebuhu.
Jaz sem vedno najraje spala na trebuhu, zdaj se pa vedno ponoči ko se zbudim obrnem na bok, ker imam tak občutek kot da je otrok preveč stisnjen.
Ali mislite da je dobro spati na trebuhu dokler mene ne moti ali lahko dejansko otroka preveč stisnem.

lp, Katja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   na trebuhu
6.7.2005 11:00:56   
Udb
dokler te ne tišči - mene je začel okrog 18.tedna

(odgovor članu mala važička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   na trebuhu
6.7.2005 11:09:30   
petja
Noben problem ni, če spiš na trebuhu, ker z otrokom ne bo nič narobe (ni stisnjen ...). Problem bo ratal zate, ker te bo začelo tiščati. Tako kot je napisala Udb, je tudi mene začelo tiščati tam nekje v 18. tednu, ko sem bila na dopustu in se nisem mogla sončit :)-:)-:)-. In zdaj sem na trebuhu bolj rjava kot po hrbtu :)-. Vsaj meni se zdi!

V glavnem, brez panike, ti kar spi na trebuhu dokler lahko.

Lp, Urša

Neposredna povezava do sporočila: 3
   na trebuhu
6.7.2005 12:21:22   
Anonimen
Meni je gin. ravno rekla, da lahko spim na trebuhu dokler me ne tišči, ko bom pa imela najmanjši občutek da me tišči, pa se ne sme več ležati na trebuhu.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   na trebuhu
6.7.2005 12:37:31   
AKŠ
brez skrbi lahko ležiš na trebuščku - telo bo samo začutilo kdaj je čas, da to ni več dobro in ti ne bo preostalo drugega, kot da se obrneš na bok ali hrbet....

Neposredna povezava do sporočila: 5
   na trebuhu
6.7.2005 13:51:39   
žlička
kot so ti napisale ze predhodnice......mene so pa prsi zacele motit in zaradi tega nisem mogla spati na trebuhu

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?