na trebuhu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mala važička -> na trebuhu (6.7.2005 10:49:10)

Pozdravljene.

Sem v 12. tednu in me zanima do kdaj je priporočljivo spati na tebuhu.
Jaz sem vedno najraje spala na trebuhu, zdaj se pa vedno ponoči ko se zbudim obrnem na bok, ker imam tak občutek kot da je otrok preveč stisnjen.
Ali mislite da je dobro spati na trebuhu dokler mene ne moti ali lahko dejansko otroka preveč stisnem.

lp, Katja

Udb -> na trebuhu (6.7.2005 11:00:56)

dokler te ne tišči - mene je začel okrog 18.tedna

petja -> na trebuhu (6.7.2005 11:09:30)

Noben problem ni, če spiš na trebuhu, ker z otrokom ne bo nič narobe (ni stisnjen ...). Problem bo ratal zate, ker te bo začelo tiščati. Tako kot je napisala Udb, je tudi mene začelo tiščati tam nekje v 18. tednu, ko sem bila na dopustu in se nisem mogla sončit :)-:)-:)-. In zdaj sem na trebuhu bolj rjava kot po hrbtu :)-. Vsaj meni se zdi!

V glavnem, brez panike, ti kar spi na trebuhu dokler lahko.

Lp, Urša

Anonimen -> na trebuhu (6.7.2005 12:21:22)

Meni je gin. ravno rekla, da lahko spim na trebuhu dokler me ne tišči, ko bom pa imela najmanjši občutek da me tišči, pa se ne sme več ležati na trebuhu.

AKŠ -> na trebuhu (6.7.2005 12:37:31)

brez skrbi lahko ležiš na trebuščku - telo bo samo začutilo kdaj je čas, da to ni več dobro in ti ne bo preostalo drugega, kot da se obrneš na bok ali hrbet....

žlička -> na trebuhu (6.7.2005 13:51:39)

kot so ti napisale ze predhodnice......mene so pa prsi zacele motit in zaradi tega nisem mogla spati na trebuhu

Stran: [1]