Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 12:58:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Obiski v porodnišnici so rezervirani za očeta otroka in morebitne brate ali sestre. Sem zoprna? Morda, ampak zakaj je treba takoj viruse in bacile prenašat, če ni potrebe :zmeden2:
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 13:00:49
|
|
|
|
dory
|
Se strinjam z al bino..razen,ce sta se dogovorili z mamico :)..kaj nest? Men so nosil vse zivo....ce ne bi mela koga,k bi nesu pol domov bi mi blo prou zoprno :)...najbols kaksno igraco..cunje verjetno ze ima po svojem okusu :)
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 13:02:14
|
|
|
|
corfu
|
Žal se moram strinjat z al bino, men je šlo prav na živce da so prvi dan vsi okoli mene viseli, ne moreš ne dojit...to je čas, ko mama navezujejo prve stike z otročkom, pa očka seveda je zraven... Saj ko bo otrok prišel domov ne bo že polnoleten...
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 13:04:02
|
|
|
|
Katja77
|
Saj ti verjamem! Tudi sama imam podobno mišljenje, toda nimajo pa vsi takšnega mišljenja in tako je tudi z mojo prijateljico, ki ji je dolgčas (skoraj en teden je že noter) in je vesela kakšnega klica ali obiska.:zmeden: ¨Sto ljudi, sto čudi!¨ Lep dan in upam, da bo kmalu kakšen predlog, ker ob 14.30 štartam!;)
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 13:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila najbolj vesela piškotov, ker sem bla lačna kot volk.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2005 13:06:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 13:07:08
|
|
|
|
corfu
|
Kakšne piškote, vodo za odžejat, tisti čaji so čist bek.. mogoče kakšno revijo, križanke, ne pozabi svinčnika...
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 13:07:54
|
|
|
|
dory
|
Ja piskoti..men jih je sestricna prnesla celo skledo..pojedla v momentu...res sem cist prestradana prsla domov :)
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 13:11:56
|
|
|
|
Katja77
|
Mislim, da sem dala premalo info. V glavnem, to o tistih ta pravih daril, vem. Smo ji tudi že prejšnji teden poslali telegram ... in tudi, ko pride domov, bo še posebej ... Sprašujem samo glede današnjega obiska - neka pozornost?! :zmeden2: Ker če greš k bolniku na obisk, mu prineseš kakšno sadje, pa za starejše kakšen sok ali kaj sladkega... Kaj pa v tem primeru? Uf, upam, da smo si razjasnili! Hvala punce!:rozica:
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 13:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, piškoti, ne ;)
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 13:12:39
|
|
|
|
Miško
|
Jaz sem pa enkrat nesla sestrični njen najljubši parfum in je bila ful vesela. Se mi zdi, da vsi samo nekaj zadojenčka nosijo, nate pa čisto pozabijo. LP Miško
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 13:13:50
|
|
|
|
india
|
Oj! Nisi povedala, v kateri porodnišnici je ta tvoja prijateljica! Nesi ji morda kaj za pozobat, kekse, ali kakšno pecivo, s sadjem ne veš, kako je ( alergije, dojenje,...), morda ji nesi kakšno dudko kot pozornost za bebija ( pri nas je pač tak običaj), ostalo boš itak potem,ko pride domov. Morda kakšno knjigo ali revijo, morda MOBI kartico, meni so jih ful prinesli,ko sem dalj časa ležala noter....kakšne križanke in kuli...če je v MB in je lačna, pa lahko itak med obiskom samim skočiš v trgovino. Ja, pa morda kakšen sok ali ledeni čaj,.... Sicer se pridružujem Albini, da ni rvno fino,če imaš prve dneve gužvo, a če ji je dolgčas in sta dogovorjeni, potem bo verjetno OK. Ja pa morda rabi papirnate robce, zdaj ko smo vsi več ali manj nahodni!
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 13:14:17
|
|
|
|
KIRA
|
jaz sem kolegicam nesla takole: - nekaj za bebico (robčke za rito, dudko, pa kremico in kako ne preveliko plišasto igračko) - nekaj za mamico (kako branje - recimo o dojenju ali pa o prehrani doječih mamic, pa še kaj.. pa še kak priboljšek, ker so nekatere mamice zelo lačne, recimo piškote ali pa kar im pač rada) - čestitko oz. voščilnico, pa še kakšno aktualno revijo (mama, moj otrok, posebno mamino izdaje paparica ali pa naraščaj...tega je dosti na tgu) skratka za vsakega nekaj. v glavnem bolj drobnarije, teh pa na tone, da ja nobeni ni blo dolgčas. so 3 rodile za mano, zato sem približno vedla kaj nest in kaj bojo rable. ena se mi je blazno zahvaljevala za pajacka in flaško (avent 1+), ker so doma bolj na tesnem z denarjem in se je zelo razveselila daril, pa obiska tudi. druga pa ni takoj pogledala, kaj sem ji prinesla, pa me je pol po telefonu klicala, ko em bila že na poti domov in se mi v solzah zahvaljevala, ker sem ji naredila tako veselje. tisti čas je namreč bla prepoved obiskov, jaz pa tega nisem vedla in sem se nekako prebila do nje. zlo je bla vesela čtiva, pa igračk za bebico tudi. jaz sem bla vesela, da sem jim lahko malo pomagala, pa pokazala prijateljstvo na ta način, jim malo popestrila bivanje v bolnici. še bol sem se pa veselila njihovega veselja in iskrene zahvale. upam, da sem ti dala kako idejo...
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 13:17:13
|
|
|
|
tilka
|
Za mene je morala biti definitivno čokolada. Pa kakšen dober sladoled (seveda z veliko čokolade) bi se mi tudi prilegel.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2005 13:19:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 13:22:50
|
|
|
|
Nogavička
|
V porodnišnico se ne sme nositi sadja, bombonier ali ostale prehrane niti svežih rož. Vsaj tako ti povejo, ko hočeš kaj podobnega poslati s telegramom. Tako, da kakšno malenkost za otročička - igračko ali kaj za obleč. L.p. :rozica::rozica:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2005 13:25:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 13:46:36
|
|
|
|
teta beta
|
Tortico. Baje so punce ponekod zares sestradane, saj dobivajo isto hrano, kot vsi ostali bolniki. En dan po porodu repo in fižol :zmeden::zmeden::zmeden:???? Super.
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 13:50:25
|
|
|
|
Nogavička
|
Jaz sem rodila v ljubljanski porodnišnici in je bila hrana dobra in zame je je bilo še preveč. :rozica::rozica:
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 25.4.2005 13:54:18
|
|
|
|
teta beta
|
Verjetno je odvisno, kako naletiš. Moja svakinja je rodila zvečer, naslednji dan pa za kosilo dobila repo in fižol. Mogoče v LJ kuhajo za porodnice posebej, ker je tudi porodnišnica večja in se splača.
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 26.4.2005 9:12:41
|
|
|
|
babylove
|
Nekaj za jest ji nesi, po možnosti sladkega ;). Jaz sem tudi bila bolj lačna kot ne.
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 26.4.2005 10:13:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, Nogavička, zelo me je presenetila tvoja izjava. Meni je bila hrana v Lj porodnišnici nekaj najbolj ogabnega, karsem kdaj v življenju jedla:((:(:((. Rodila sem trikrat in vsakič je bilo isto. Če je pa že bilo kaj kolikor toliko okusnega, pa je bilo zagotovo premalo. Pa sploh nisem zelo izbirčna. Obe cimri sta bili povsem enakega mnenja kot jaz. Jaz sem bila torej najbolj vesela, če so mi prinesli piškote, kakšen dober sendvič ali sladoled iz lokala v pritličju, pa "študent-futer", a glavnem kaj dobrega za pojest. Noči v porodnišnici so namreč dolge in meni bi bilo izredno težko dočakat zajtrk, če ne bi imela zaloge v omarici8):)-8) Srečno in lep pozdravček!
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 26.4.2005 10:17:28
|
|
|
|
puncica
|
Tudi jaz se strinjam, da verjetno mamici ni glih najbolj fajn imet goro obiskov v sobi. No men je čist pasal da je prišel mož, kdo drug bi pa bil že odveč. Jst bi jo na tvojem mestu poklicala pa vrprašala kako se počuti in če želi da prideš na obisk. Itak pa se v porodnišnici ostane samo 3 dni če ni problemov. Pa potem greš pogledat dojenčka in prijateljico domov.
|
|
|
|
na obisk v porodnišnico 26.4.2005 10:20:30
|
|
|
|
Dadi
|
ja puncica samo ona je noter že cel teden...pa zgleda da bo še. Meni bi bilo že prvi dan dolgčas če nobenga ne bi bilo....kaj šele cel teden. Jaz bi verjetno kar ven zbežala, sem bla tolk vesela k so mi rekli, no zdej pa lahko greste domov.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?