KIRA -> na obisk v porodnišnico (25.4.2005 13:14:17)
|
jaz sem kolegicam nesla takole: - nekaj za bebico (robčke za rito, dudko, pa kremico in kako ne preveliko plišasto igračko) - nekaj za mamico (kako branje - recimo o dojenju ali pa o prehrani doječih mamic, pa še kaj.. pa še kak priboljšek, ker so nekatere mamice zelo lačne, recimo piškote ali pa kar im pač rada) - čestitko oz. voščilnico, pa še kakšno aktualno revijo (mama, moj otrok, posebno mamino izdaje paparica ali pa naraščaj...tega je dosti na tgu) skratka za vsakega nekaj. v glavnem bolj drobnarije, teh pa na tone, da ja nobeni ni blo dolgčas. so 3 rodile za mano, zato sem približno vedla kaj nest in kaj bojo rable. ena se mi je blazno zahvaljevala za pajacka in flaško (avent 1+), ker so doma bolj na tesnem z denarjem in se je zelo razveselila daril, pa obiska tudi. druga pa ni takoj pogledala, kaj sem ji prinesla, pa me je pol po telefonu klicala, ko em bila že na poti domov in se mi v solzah zahvaljevala, ker sem ji naredila tako veselje. tisti čas je namreč bla prepoved obiskov, jaz pa tega nisem vedla in sem se nekako prebila do nje. zlo je bla vesela čtiva, pa igračk za bebico tudi. jaz sem bla vesela, da sem jim lahko malo pomagala, pa pokazala prijateljstvo na ta način, jim malo popestrila bivanje v bolnici. še bol sem se pa veselila njihovega veselja in iskrene zahvale. upam, da sem ti dala kako idejo...
|
|
|
|