|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   muffini -pomoč
31.3.2010 13:06:43   
Anonimen
mene pa zanima, če ve mogoče katera kak recept za muffine, ki so narejeni brez jajc. imeli bomo namreč otroško zabavi in nameravam peči tudi muffine in je eden od otrok alergičen na jajca. se jih sploh da narediti brez jajc?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: muffini -pomoč
31.3.2010 13:37:39   
2violina
jajca lahko nadomestiš s kislo smetano. Eno jajce 1 žlica kisle smetane.

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2010 14:28:17   
Anonimen
hvala. bom probala.

(odgovor članu 2violina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2010 14:28:53   
thaiss
da izkoristim temo user posted image
a jih je katera že pekla samo v papirnatih modelčkih, in ne v pekaču za muffine?
sem posodila pekač, pa ni varjante da ga do večera dobim nazaj, zato mi je prišlo na pamet da bi te papirčke kar v navaden pekač položila.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2010 14:32:05   
tea
deja777 - v vseh večjih trgovinah se dobi jajčni nadomestek, drugače so pa za vezavo dobra tudi jabolka.
thaiss - jaz sem enkrat probala, ker mi je ostalo testo, pa so se čisto razlezli, pa sem dala po 3 papirčkeuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2010 15:32:04   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tea

thaiss - jaz sem enkrat probala, ker mi je ostalo testo, pa so se čisto razlezli, pa sem dala po 3 papirčkeuser posted image

user posted image  no pol pa bom mogla kej druzga spečt

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2010 16:56:49   
malecka_mateja
thaiss jaz pa sem jih že velikokrat pekla brez pekača, pa mi niso razlezli, sam jih nisem napolnila čisto ampak sam do polovice in so bili zelo lepi, pa skuapj bolj sem jih naložila. meni so uspeli.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

PREHLAD
BUŠICA

Ste bili septembra že prehlajeni?

da (40%)

ne (48%)

samo otrok (12%)

Število vseh glasov: 350

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!