|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mreža za posteljica+muce
27.11.2007 19:55:25   
poka1
Na RR-ju sem enkrat brala, da obstajajo neke mreže, ki jih daš preko posteljice, da muce ne bi skakle v njo.Sem iskala z iskalnikom pa ne najdem nič.Zanima me, če katera ve kje se da to mrežo dobit ? 

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mreža za posteljica+muce
27.11.2007 19:59:34   
Anonimen
Na ameriškem e-bayuuser posted image

Pri nas nikjer, ena znanka jo je pa kupila v trstu.
Je pa res fajn stvar to.

(odgovor članu poka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2007 20:02:37   
poka1
Kaj slučajno ves kje v Trstu? Do Trsta imam samo 5 min voznje:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2007 20:04:48   
Anonimen
Neka velika veleblagovnica, kjer imajo ful stvari za otrokeuser posted image ... ne poznam trsta tko da ti ne morem točno povedat. Je pa kao en center v več nadstropjih al neki tacgauser posted image
Lahko jo pa vprašam, sam ne zdej, k sm brez telefonauser posted image ...polnilc v šihtuuser posted image
No če najdeš mrežo poročejuser posted image

(odgovor članu poka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2007 20:06:29   
poka1
sej zdej gleam po e-bayu..z mojo anglescino upam da bom kej naslauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2007 20:08:09   
Anonimen
Že zadnič sem razmišljala, zakaj se sami včasih ne znajdete.
Kupiš mrežo proti komarjem, daš jo lepo všit s kakšno lastiko, da je fiksno okoli posteljice. Simpl k pasulj. Pa še barve niso samo črne, so tudi bele, zelene...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2007 20:09:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poka1

Kaj slučajno ves kje v Trstu? Do Trsta imam samo 5 min voznje:)

Tori d Evropa. Vsaj mislim da je to tam.

(odgovor članu poka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2007 20:10:42   
Anonimen
http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=250191718600

Evo to je na e-bayu. V iskalnik napišeš crib tent pa ti jih vrže vn.

Taly tisto je prešvoh. Če mačka gor skoč se vse strga oz. dol pade. In še zmeri se pol lahko maček vleže na glavo. To je tako bl trdno prou za muce narjeno. Tisto za komarje je pa sam blago z lastiko.
Sej maček nima pol kile. Moja dva sta  vsak 7,5, torej more ta stvar zdržat 15 kg če se oba spravta gor. In tista mrežica za komarje ne zdrži niti kile. Sem jo vidla že. Pač navadno to luknjasto blago in elastika. S tem da na začetku ko imaš otroka še ful visoko v posteljici tega sploh ne moreš uporabljat ker naredi ravno čez posteljico in ima potem otrok to na frisuuser posted image . To je pa prou šotorček, ojačan, lahko mački skačejo po njem če hočjo, narejen lepo na zadrgo ki jo odpreš(vratca), vzameš otroka ven in to je to.

< Sporočilo je popravil karin24 -- 27.11.2007 20:14:40 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2007 20:14:52   
Anonimen
Sej vem da je bolj švoh, je pa res, da tisti, ki imajo mirne muce ne rabijo ne vem kakšne kovinske zaščite. V končni fazi je to samo za tisti čas, ko mamice ni zraven otroka. Če je pa maček napadalen, nima kaj delat v bližini otroka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2007 20:16:14   
Anonimen
user posted image

Sam tole men tako grozno zgleda. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2007 20:21:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Sej vem da je bolj švoh, je pa res, da tisti, ki imajo mirne muce ne rabijo ne vem kakšne kovinske zaščite. V končni fazi je to samo za tisti čas, ko mamice ni zraven otroka. Če je pa maček napadalen, nima kaj delat v bližini otroka.

Ne gre se za napadalnost. Veš da mojadva niti približno nista napadalna. Pa to ni kovinsko. Lok je plastičen, vmes pa mreža, sam ful močnejš od tiste za komarje. Gre se za to da mačka skoči v posteljo in se vleže na dojenčka. Za dojenčke se gre, ne za otroke ki so že večji.
In pri majhnemu dojenčku je dovolj sekunda da se maček vleže na glavico. Je maček dvakrat težji kot otrok. In ne vem zakaj ti izgleda čudno. Mislm uporabno je ful. Meni je recmo miljonkrat bolj čudno razni baldehinčki z mašncami in kičastmi medvedki k pa to. V tujini je to neki čist normalnega. Moja teta je v nemčiji to imela 28 let nazaj. Pri nas smo pa itak še v praveku.
Jaz vem da bom do tega nekak prišla k bom mela otroke. Pa jih tud nimam namena puščat same z muci. Sam čist tko, za boljš občutek. Če ne druzga, ne more dlaka v posteljico pridt.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2007 20:25:45   
Anonimen
Dlaka pa vedno najde pot. user posted image  
No, sej če se boš ti odločila za to mrežo, hvala bogu, samo da ti bo služila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.11.2007 20:34:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Dlaka pa vedno najde pot. user posted image  
No, sej če se boš ti odločila za to mrežo, hvala bogu, samo da ti bo služila.user posted image

Ja upam da bomo pršli enkrat tja....da jo bomo rabiliuser posted image .
Dlaka pa...bomo pač vsakodnevno sesali kot sedaj. Upam da bodo otroc po men. Mami prav da če nism hotla spat da je sesalc vklopla pa sm spala k polhuser posted image .
No men je blo nekak jasno k sm muce vzela da sm odgovorna za njih. In ko bom imela otroka tudi za otroka. Zato pač moreš poskrbet za varnost, da normalno brez strahu živiš v sožitju otrok - žival.
To je še najmanjši strošek. Raj kupim kkšno bedarijo nepomembno manj, k pa da tega nimam.
Sem pa prvič videla v eni ameriški nanizanki to in sem takoj zapela da je to treba metuser posted image . Res pametna zadeva. Sam na žalost se še nihče v sloveniji ni spomnil tega prodajatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.