Anonimen -> RE: mreža za posteljica+muce (27.11.2007 20:21:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly Sej vem da je bolj švoh, je pa res, da tisti, ki imajo mirne muce ne rabijo ne vem kakšne kovinske zaščite. V končni fazi je to samo za tisti čas, ko mamice ni zraven otroka. Če je pa maček napadalen, nima kaj delat v bližini otroka. Ne gre se za napadalnost. Veš da mojadva niti približno nista napadalna. Pa to ni kovinsko. Lok je plastičen, vmes pa mreža, sam ful močnejš od tiste za komarje. Gre se za to da mačka skoči v posteljo in se vleže na dojenčka. Za dojenčke se gre, ne za otroke ki so že večji. In pri majhnemu dojenčku je dovolj sekunda da se maček vleže na glavico. Je maček dvakrat težji kot otrok. In ne vem zakaj ti izgleda čudno. Mislm uporabno je ful. Meni je recmo miljonkrat bolj čudno razni baldehinčki z mašncami in kičastmi medvedki k pa to. V tujini je to neki čist normalnega. Moja teta je v nemčiji to imela 28 let nazaj. Pri nas smo pa itak še v praveku. Jaz vem da bom do tega nekak prišla k bom mela otroke. Pa jih tud nimam namena puščat same z muci. Sam čist tko, za boljš občutek. Če ne druzga, ne more dlaka v posteljico pridt.
|
|
|
|