|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mozoljčki po obrazu
27.2.2008 11:49:33   
*sweety*
mene pa zanima kako dolgo se je vašimuser posted image  čistila kožica na obrazu? Moja ima že 3 tedne te drobne mozolčke in me zanima kdaj bodo izginili? Se mi zdi , da pri ta prvi ni to tako dolgo trajalo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mozoljčki po obrazu
27.2.2008 11:51:26   
katikasu
Pri nas je trajalo kar kak mesec, dva. Sicer koža ni bila ne vem kako grda. Če je bil kak hujši mozolj, sem malo namazala z bpantenom. To so svetovale sestre prijateljici v bolnici, kjer je bila 2 meseca s svojo dojenčico. Sicer pa rpavijo, da je najbolje pustiti pri miru, da se ščisti samo.

14.4.2007 ob 1.03 je pokukal na svet
Če hočeš biti lep, otrok moj,
se umivaj
v srebrni, mladi rosi.
se češi
z dišečim, južnim vetrom.
se ves dan smej -
ti moje ljubo sonce.

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2008 12:01:27   
jaša2
naša je imela največ mozoljčkov okrog ust, trajalo je pa ca.1 mesec. nismo z ničemer mazali, so nam rekli, da naj pustimo čist prim miru.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu katikasu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2008 12:11:39   
timika
Ker je bilo naše dete rojeno malo prezgodaj, je tudi trajalo kar dobra dva meseca - se je pa pri nas zadeva razširila tudi na glavico oz. lasišče. Sem šla pokazat pediatrinji in ni svetovala nič posebnega, razen, da bo sčasoma minilo.
No, jaz sem mu čisto rahlo umivala s prevretimi kamilicami, pa se mi zdi, da je kar pomagalo popraviti oz. hitreje odpraviti to nadlogo.

lp

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2008 14:21:35   
BlackyMouse
Pravijo, da je to od vročine. Moj se je rodil poleti, in sem mu umivala obraz s hladno vodo in nič brisala, toliko, da se je ohladilo. Pravijo pa, da to traja do vsaj 1.leta. Moj jih nima več, je pa prav grdo zgledalo to.

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2008 15:43:04   
palas
Tudi miidva se že dobra dva tedna ubadava z drobnimi mozoljčki po obrazu in lasišču.
Prav grdo zgleda. Ampak P nama je rekla, da je to čist normalno, da se koža čisti.
Večkrat na dan mu umivam obraz z vodo, danes bom pa probala z hrastovim lubjem-se, nekje zasledila da naj bi pomagalo.
Bomo vidli.
Upajmo, da mozoljčki čimprej zginejo.user posted image

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2008 18:15:31   
katra55
Zginili so po kakšnem mesecu. Nisem pa z ničemer mazala, ker se koža čisti in ni treba s kremcami pacat. Sem ji pa večkrat umila obraz s prekuhano vodo, če je zelo hudo pa pomaga hrastovo lubje.

(odgovor članu palas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?