|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morski sadeži na pizzo
27.1.2008 16:20:42   
čaki
zanima me, če jih je treba prej skuhat in kolk dolgo naj se kuhajo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morski sadeži na pizzo
27.1.2008 17:01:36   
TIA22
Jaz jih nič ne kuham prej.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: morski sadeži na pizzo
27.1.2008 19:31:47   
lelaval
Ne, gor jih daš in pizzo pećt.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: morski sadeži na pizzo
27.1.2008 19:41:44   
Grofica
samo ne dat zmrznjenih,da ne bo poplave na pici.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: morski sadeži na pizzo
27.1.2008 21:01:16   
Marogica
Nič ne rabiš kuhati. Mi, v naši piceriji jih damo v "marinado" iz česna, petršilja, olivnega olja in refoška. Preden damo to na pico, z roko odcedim, da je čim manj mokrote.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Grofica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
TOP 7 juh za hladne zimske dni
Tople juhe nas v hladnih dneh ne le pogrejejo, temveč so lahko vir številnih zdravilnih snovi, ki jih potrebujemo v času...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?