|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morski prašiček
23.1.2005 14:59:41   
Teni_
Evo, danes smo kupili morskega prašička. Sem že prej kar nekaj prebrala o njih ampak bi še enkrat, pa ne vem, če je kje na internetu kakšna stran na kateri piše kaj o njih. Najbolj pa me zanima kako dolgo živijo in podobno.

LP,
Mojca:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
23.1.2005 16:49:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   morski prašiček
23.1.2005 17:06:58   
Blink1
:bravo::bravo:Mi pa razen pajkov in podobnega mrčesa, ki se skriva po kotih, nimamo domačih živali...:bravo::bravo:

Juhu za morskega prašička...Kako mu je ime??

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   morski prašiček
23.1.2005 17:37:05   
urši77
Ojla, mi mamo pet morskih prašičkov(so se nenormalno namnožili:))
So pa luštne živalce,nimajo nobenih bolezni-razen če si že itak alergična na dlako. Pa slabo srce imajo-hitro se ustrašijo in otrpnejo. Zelo se navežejo na človeka ki skrbi zanje. Dovolj imajo 4gr hrane na dan, ampak kljub temu pojejo in poglodajo kar jim daš-dobesedno bi jedli do onemoglosti! Radi imajo solato, korenje, jabolka, naši občasno jedo tudi jagode in banane:) Ne marajo pa zelja, kar je ravno nasprotno od radiča, ki jim gre prav tako neverjetno v slast.
Zelo radi se crkljajo in ob tem spuščajo-kakor mačke, ko predejo-ene nežne zvoke. Pazi pa če imaš par saj se dokaj hitro množijo-2x letno po max. 4 mladičke. Če imaš dolgodlake zanje ni potrebna nobena posebna nega. Redno čiščenje kletke in vse je OK.
Nimajo pa občutka za višino, tako da lahko padejo dol, če jih daš npr. na mizo ali na kavč.Radi se skrivajo v temne kote in kar je najboljše spijo do 18h na dan, tako da je ponoči mir.
Kadar so zelo veseli skačejo po kletki....
Skratka luštne živalce, boste videli!

LP:muca:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   morski prašiček
23.1.2005 18:03:41   
Tia26
Tudi mi ga imamo, res luštna živalca, živi cca 6 let.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   morski prašiček
23.1.2005 18:15:12   
KIRA
mi smo jih pred leti tud imeli. pa so vsi tako radi žrli in razgrajali, da so bili tako veliki kot naše mačke. hvalabogu jih je pobralo, ker so samo smeti delali.
azto pa ima naša mama zdaj zajce. je dala skup eno navadno zajkljo, ki jo je brat prinesel domov, pa okrasnega sobnega zajčka,pa sta se poročila. zdaj ima zajklja že tretje leglo, pa ne vemo kam z njimi.
ubit, pa pohrutat jih noben ne mara, trgovine z malimi živalmi pa od zasebnih oz. fizičnih oseb živalic tudi nočejo vzet. si premišljujem, če bi dala oglas, sam da je tu okrog tolko zajcev, da ne vem, če se splača.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   morski prašiček
23.1.2005 18:36:02   
TARA in MAJ
Če rabiš veliko kletko za njega jo lahko dam,ker je nam pred parim mesci umru star 5 let ostalo nam je tudi nekaj sena torej če rabiš mi sporoči.
lp tara:sloncek:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   morski prašiček
23.1.2005 20:07:31   
Teni_
tara9, bi te res prosila za kletko. Zdaj imamo neko kletko, ampak to ni tisto tapravo, da lahko nori not koliko hoče. Daj mi piši na privat prosim, da se zmeniva.

Baby angel: takrat še ti nisem povedala, ker ga še nismo imeli. Smo potem leteli v Mercator, spodaj, ko je trgovina z malimi živalmi.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
23.1.2005 20:39:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   morski prašiček
23.1.2005 20:52:53   
Teni_
Ja, ko ji ga pokažem se kar smeji, pa božala ga je tudi. No, jaz sem ji roko držala, da ne bi bila pregroba. Je pa full razcartan in se full pusti božat.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Premikanje v trebuhu.
пеперутка16

V katerem tednu nosečnosti ste začeli čutiti otrokove gibe?

Pred 12. tednom. (8%)

12. - 16. teden. (17%)

16. - 20. teden. (58%)

20. - 14. teden. (8%)

Po 24. tednu. (8%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!