|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morje-nosečnost
24.2.2010 10:16:23   
malecka_mateja
ojla!

mene pa zanim ače je katera šla na morje kljub viski nosečnosti, mi bi šli od 1.8-10.8 ampak bom v zadnjem mesecu glede na to da imam 9.9 rok.

kaj bi ve naredile?

pa kam it pozna katera blizu kak lep kraj in aprtma ki je blizu plaže in da je plža primerna z aotroke in je kaj sence???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morje-nosečnost
24.2.2010 12:16:39   
donat
jaz si ne bi upala, ka če boš pa prej dobila popadke???? kako je z zavarovanjem ob zadnjih tednih nosečnosti??? a je kje v bližini tudi kakšna porodnišnica kamor greš???

dobro premisli!!!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2010 12:46:15   
malecka_mateja
sej sploh nevem kam bi šla razmišljamo nekje pri poreču ali pula da imam sam urco do izolske porodnišnice če slučajno kaj pride.

zato sem pa vprašala lai je katera šla tako visoko noseča na dopust?

poznam pa sicer eno ki je šla 14 dni pred rokom v turčijo z letalom ampak to nebi hvala. ampak se je končalo vse ok je prišla domov in doma rodila sam vseeno že 1 mesec prej je veliki riziko.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2010 13:17:33   
Lolita23
jaz bi šla, kot si rekla, od pule do Izole ni daleč!Mogoče bi raje šla v Poreč, tam so meni najljubši apartmaji v Lanterniuser posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2010 18:19:12   
netki
jaz sem šla v 8. mesecu v Poreč.....če si blizu slo., pol ni panike.....dlje nisem upala

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2010 18:46:54   
Splišni
U jaz ne bi šla, ker če pomislim, kakšna sem bila takrat, niti ne bi mogla it. Ker mene je skozi en krč prijemal tja v podrebrje, da sem moga skoz iztegnjena na enem boku ježat. Bognedaj sedet. Tako da ne, jaz ne bi šla.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2010 18:57:16   
norge
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ojla!

mene pa zanim ače je katera šla na morje kljub viski nosečnosti, mi bi šli od 1.8-10.8 ampak bom v zadnjem mesecu glede na to da imam 9.9 rok.

kaj bi ve naredile?

pa kam it pozna katera blizu kak lep kraj in aprtma ki je blizu plaže in da je plža primerna z aotroke in je kaj sence???

Jaz sem imela tud 10.9 rok, pa sem se v drugi polovici avgusta plavala v hrvaskem morju... pa saj se ne rodi tako hitro...user posted image , ce ne je pa Izola blizu in ze prides do tja (sem bila v Istri - Poreču v kampu)

< Sporočilo je popravil norge -- 24.2.2010 18:58:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2010 20:30:49   
drsalka
tudi jaz leta 2008 v visoki nosečnosti odšla na morje in sicer v Makarsko pa je bilo vse ok (razen nudobne vožnje) je pa res, predem smo odšli sem jaz poiskala na internetu, kje je najbližja porodnišnica in kje je kakšen ginekolog.

Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2010 17:08:25   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

sej sploh nevem kam bi šla razmišljamo nekje pri poreču ali pula da imam sam urco do izolske porodnišnice če slučajno kaj pride.

zato sem pa vprašala lai je katera šla tako visoko noseča na dopust?

poznam pa sicer eno ki je šla 14 dni pred rokom v turčijo z letalom ampak to nebi hvala. ampak se je končalo vse ok je prišla domov in doma rodila sam vseeno že 1 mesec prej je veliki riziko.

Ne vem če bo tole držalo, ker po 7 mesece letalske družbe ne pustijo nosečnicam na letalo.

Kar se tiče Hrvaške - ne bi riskirala, glede na to, da ti po 30 tednu ne velja zavarovanje - niti Coris v tujini. Veš koliko bi plačala porod, pa če gre vse bp.

Svetujem, če že, slovensko obalo.  Ker konec koncev tudi ne veš, kako se boš počutila, ali boš zatekala, kako boš prenašala vročino...

Torej, sem bolj proti, kot za.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?