morje-nosečnost (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

malecka_mateja -> morje-nosečnost (24.2.2010 10:16:23)

ojla!

mene pa zanim ače je katera šla na morje kljub viski nosečnosti, mi bi šli od 1.8-10.8 ampak bom v zadnjem mesecu glede na to da imam 9.9 rok.

kaj bi ve naredile?

pa kam it pozna katera blizu kak lep kraj in aprtma ki je blizu plaže in da je plža primerna z aotroke in je kaj sence???

donat -> RE: morje-nosečnost (24.2.2010 12:16:39)

jaz si ne bi upala, ka če boš pa prej dobila popadke???? kako je z zavarovanjem ob zadnjih tednih nosečnosti??? a je kje v bližini tudi kakšna porodnišnica kamor greš???

dobro premisli!!!

malecka_mateja -> RE: morje-nosečnost (24.2.2010 12:46:15)

sej sploh nevem kam bi šla razmišljamo nekje pri poreču ali pula da imam sam urco do izolske porodnišnice če slučajno kaj pride.

zato sem pa vprašala lai je katera šla tako visoko noseča na dopust?

poznam pa sicer eno ki je šla 14 dni pred rokom v turčijo z letalom ampak to nebi hvala. ampak se je končalo vse ok je prišla domov in doma rodila sam vseeno že 1 mesec prej je veliki riziko.

Lolita23 -> RE: morje-nosečnost (24.2.2010 13:17:33)

jaz bi šla, kot si rekla, od pule do Izole ni daleč!Mogoče bi raje šla v Poreč, tam so meni najljubši apartmaji v Lanterni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

netki -> RE: morje-nosečnost (24.2.2010 18:19:12)

jaz sem šla v 8. mesecu v Poreč.....če si blizu slo., pol ni panike.....dlje nisem upala

Splišni -> RE: morje-nosečnost (24.2.2010 18:46:54)

U jaz ne bi šla, ker če pomislim, kakšna sem bila takrat, niti ne bi mogla it. Ker mene je skozi en krč prijemal tja v podrebrje, da sem moga skoz iztegnjena na enem boku ježat. Bognedaj sedet. Tako da ne, jaz ne bi šla.

norge -> RE: morje-nosečnost (24.2.2010 18:57:16)

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ojla!

mene pa zanim ače je katera šla na morje kljub viski nosečnosti, mi bi šli od 1.8-10.8 ampak bom v zadnjem mesecu glede na to da imam 9.9 rok.

kaj bi ve naredile?

pa kam it pozna katera blizu kak lep kraj in aprtma ki je blizu plaže in da je plža primerna z aotroke in je kaj sence???

Jaz sem imela tud 10.9 rok, pa sem se v drugi polovici avgusta plavala v hrvaskem morju... pa saj se ne rodi tako hitro...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] , ce ne je pa Izola blizu in ze prides do tja (sem bila v Istri - Poreču v kampu)

drsalka -> RE: morje-nosečnost (24.2.2010 20:30:49)

tudi jaz leta 2008 v visoki nosečnosti odšla na morje in sicer v Makarsko pa je bilo vse ok (razen nudobne vožnje) je pa res, predem smo odšli sem jaz poiskala na internetu, kje je najbližja porodnišnica in kje je kakšen ginekolog.

viv_ -> RE: morje-nosečnost (25.2.2010 17:08:25)

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

sej sploh nevem kam bi šla razmišljamo nekje pri poreču ali pula da imam sam urco do izolske porodnišnice če slučajno kaj pride.

zato sem pa vprašala lai je katera šla tako visoko noseča na dopust?

poznam pa sicer eno ki je šla 14 dni pred rokom v turčijo z letalom ampak to nebi hvala. ampak se je končalo vse ok je prišla domov in doma rodila sam vseeno že 1 mesec prej je veliki riziko.

Ne vem če bo tole držalo, ker po 7 mesece letalske družbe ne pustijo nosečnicam na letalo.

Kar se tiče Hrvaške - ne bi riskirala, glede na to, da ti po 30 tednu ne velja zavarovanje - niti Coris v tujini. Veš koliko bi plačala porod, pa če gre vse bp.

Svetujem, če že, slovensko obalo.  Ker konec koncev tudi ne veš, kako se boš počutila, ali boš zatekala, kako boš prenašala vročino...

Torej, sem bolj proti, kot za.

Stran: [1]