|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moravske
7.9.2006 12:34:34   
ksenjak
V eni od prejšnjih tem sem zasledila, da odsvetujete Moravske toplice, nič pa niste napisale zakaj. Mi lahko katera kaj več pove o tem.

Lp Ksenja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moravske
7.9.2006 13:56:06   
baby baby
Ne vem odgovora na tvoje vprašanje; ti pa Prekmurje v vsakem primeru toplo priporočam in Moravske so po mojih izkušnjah super.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2006 14:13:05   
ksenjak
Vem samo to, da je bilo na prejšnji temi vprašanje okoli toplic in je ena napisala samo, da moravskih - terme 3000 absolutno odsvetuje. Ne vem pa zakaj. Mi gremo namreč tja konec oktobra in bi malo rada vedela, kako je.

Lp Ksenja

(odgovor članu baby baby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2006 17:34:09   
puppa
Mi hodimo v Moravske že vrsto let. Če bi bilo karkoli pod vprašajem nas verjetno ne bi videli več.
Super je. jaz nimam pripomb.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2006 17:58:06   
Primoza
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=857677&mpage=3&key= poglejte si to temo, kot tudi zagotovilo odgovronih,  da bodo morebitne pomankljivosti odpravili. Verjamem, da se v prekmurskem turizmu zelo trudijo, saj niso od včeraj. Kam naj gredo pa drugače delat, a v Muro, ki stalno odpušča???

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2006 21:24:09   
lelaval
Meni so ful všeč. Če bolj pa otrokom.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2006 9:27:17   
viv_
Mi smo tudi vedno zadovoljni! Stanujemo pa v apartmajih v Prekmurski vasi.

Tisto, kar naj bi bila "koža" v temnem bazenu, so pa stranski produkti nafte.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2006 11:50:22   
ksenjak
Punce, hvala vsem za odgovore. Ste me pomirile in že komaj čakam oddiha v moravskih.

Lp

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2006 11:56:37   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: primoza

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=857677&mpage=3&key= poglejte si to temo, kot tudi zagotovilo odgovronih,  da bodo morebitne pomankljivosti odpravili. Verjamem, da se v prekmurskem turizmu zelo trudijo, saj niso od včeraj. Kam naj gredo pa drugače delat, a v Muro, ki stalno odpušča???

seveda se trudijo. saj se jim gre z posel. sam dejstvo je pa, da voda ni neoporečna. vem iz 1. roke. tud v bazenu v MS ni, trenutno je samo hotel diana sprejemljiv - kot po čudežu - kljub slabim  razmeram . ne grem v detajle, ker ni uradno potrjeno.
ampak voda se stalno filtrira in klorira in preiskave se delajo večkrat letno. tako da če bi bilo stanje kritično, bi zdravstvena inšpekcija ukrepala.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?