moravske (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

ksenjak -> moravske (7.9.2006 12:34:34)

V eni od prejšnjih tem sem zasledila, da odsvetujete Moravske toplice, nič pa niste napisale zakaj. Mi lahko katera kaj več pove o tem.

Lp Ksenja

baby baby -> RE: moravske (7.9.2006 13:56:06)

Ne vem odgovora na tvoje vprašanje; ti pa Prekmurje v vsakem primeru toplo priporočam in Moravske so po mojih izkušnjah super.

ksenjak -> RE: moravske (7.9.2006 14:13:05)

Vem samo to, da je bilo na prejšnji temi vprašanje okoli toplic in je ena napisala samo, da moravskih - terme 3000 absolutno odsvetuje. Ne vem pa zakaj. Mi gremo namreč tja konec oktobra in bi malo rada vedela, kako je.

Lp Ksenja

puppa -> RE: moravske (7.9.2006 17:34:09)

Mi hodimo v Moravske že vrsto let. Če bi bilo karkoli pod vprašajem nas verjetno ne bi videli več.
Super je. jaz nimam pripomb.

Primoza -> RE: moravske (7.9.2006 17:58:06)

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=857677&mpage=3&key= poglejte si to temo, kot tudi zagotovilo odgovronih,  da bodo morebitne pomankljivosti odpravili. Verjamem, da se v prekmurskem turizmu zelo trudijo, saj niso od včeraj. Kam naj gredo pa drugače delat, a v Muro, ki stalno odpušča???

lelaval -> RE: moravske (7.9.2006 21:24:09)

Meni so ful všeč. Če bolj pa otrokom.

viv_ -> RE: moravske (8.9.2006 9:27:17)

Mi smo tudi vedno zadovoljni! Stanujemo pa v apartmajih v Prekmurski vasi.

Tisto, kar naj bi bila "koža" v temnem bazenu, so pa stranski produkti nafte.

ksenjak -> RE: moravske (8.9.2006 11:50:22)

Punce, hvala vsem za odgovore. Ste me pomirile in že komaj čakam oddiha v moravskih.

Lp

KIRA -> RE: moravske (8.9.2006 11:56:37)

IZVIRNO SPOROČILO: primoza

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=857677&mpage=3&key= poglejte si to temo, kot tudi zagotovilo odgovronih,  da bodo morebitne pomankljivosti odpravili. Verjamem, da se v prekmurskem turizmu zelo trudijo, saj niso od včeraj. Kam naj gredo pa drugače delat, a v Muro, ki stalno odpušča???

seveda se trudijo. saj se jim gre z posel. sam dejstvo je pa, da voda ni neoporečna. vem iz 1. roke. tud v bazenu v MS ni, trenutno je samo hotel diana sprejemljiv - kot po čudežu - kljub slabim  razmeram . ne grem v detajle, ker ni uradno potrjeno.
ampak voda se stalno filtrira in klorira in preiskave se delajo večkrat letno. tako da če bi bilo stanje kritično, bi zdravstvena inšpekcija ukrepala.

Stran: [1]