|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moram ugotoviti kdo je oče?
10.9.2007 12:26:10   
Anonimen
prosim vas za pomoč... če sem imela 16.04.2007 spolni odnos in sem ta dan bila plodna (0 dan) , ali je možen rok poroda v decembru 2007 glede na to da je vse vredu?
z odgovorom mi boste olajšali trpljenje in negotovost

hvala za pomoč
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moram ugotoviti kdo je oče?
10.9.2007 12:28:59   
Anonimen
Kaj si imela pa drugi spolni odnos? Mislim, z drugim tipom?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2007 12:30:39   
Erin
Če si imela O 16.4. bi morala imeti prvi dan zadnje M okoli 1.4. datum poroda pa okoli 8.1. in ne decembra...

Od prvega dne zadnje menstruacije odšteješ 3 mesece in prišteješ 1 teden in dobiš predviden datum poroda...

Možen je prezgodnji porod in se lahko zgodi tudi v decembru, samo se raje pazi in donosi zdravega otročička...

Možno je...Vso srečo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2007 12:32:20   
orhideja75
nosečnost naj bi trajala 265 dni od dneva oploditve, če poteka vse vredu.  vsaj tako sem nekje zasledila.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2007 12:35:44   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Kaj si imela pa drugi spolni odnos? Mislim, z drugim tipom?

to tud mene zanima glede na naslov...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 12:38:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2007 12:43:11   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

user posted image user posted image user posted image

včasih so rekli, da ženska točno ve kdo je oče..... a zdaj temu ni več tako? A si imela več kot dva partnerja?

že več kot eden je dovolj da si v negotovosti user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2007 12:45:35   
Anonimen
v bistvu sem imela dva in edina dva različna partnerja v razmaku enega meseca, zato sem v negotovosti.
sicer ne bosta izvedela za otroka, sam mene zanima.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 12:45:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 12:47:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.9.2007 12:53:16   
Anonimen

Ah ja, potem pa ni take panike. Boš že videla z leti, čigav je, komu je podoben. Ali pa tudi ne, morda bo izrezan ti. Ampak ne razumem, ko praviš, da ne bi bila rada v negotovosti...kaj misliš, da ko boš rodila boš pa takoj vedela, čigav je? Ali misliš iti teste delat al kako? 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.9.2007 12:56:07   
Anonimen
Ampak če si ju imela en mesec narazen, saj potem boš videla, kdaj boš rodila. Noseča naj bi bila 9 mesecev, saj to pa najbrž veš. Če bi en mesec prej rodila, bi se to na otroku videlo in tudi v tem primeru boš potem vedela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.9.2007 12:58:37   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

v bistvu sem imela dva in edina dva različna partnerja v razmaku enega meseca, zato sem v negotovosti.

a se med prvim pa drugim ni pokazla M?

zakaj te zanima, če ne bota zvedela? Sej pol je itak vseeno... glavn da bo otrok tvoj.user posted image

Ni mi čist jasn kaj bi rada zvedela in kako naj ti pomagamo. Mogoč si res podala premal informacij.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.9.2007 13:00:41   
daddy

seveda, logično. .... moški je manjvredno bitje, ki take stvari ne zasluži vedet .... in tudi, otrok seveda po tvoje nima pravice vedet, kdo je njegov oče .... vse, kar šteje, je, da si se ti imela fajn .....
  hja, tud take morte bit, ni kaj  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.9.2007 13:01:47   
Anonimen
vse, kar šteje, je, da si se ti imela fajn .....

In to brez zaščite. Morda pa zanalašč brez?

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
10.9.2007 13:02:28   
Anonimen

A še nisi bila pri G da to določi pdp?
Če je bila razlika med spolnima odnosoma 1 mesec, potem je oče najbrž tisti s katerim si imela odnos v ciklusu ko si zanosila.
Ko boš rodila boš vedela, ker se bo user posted image rodil približno 40 tednov po zadnji M, in ker je razmak med dvema odnosoma 1 mesec, nebi smelo biti neke hude dilemeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.9.2007 13:20:33   
bamby
Če med odnosoma ni bilo menstruacije, potem je oče tisti, s katerim si prvič seksala (to je 1 mesec prej), zato je tudi PDP že decembra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.9.2007 13:27:23   
MarijaPo
daddy - vsaka ima svoje razloge, da se odloci ne povedat, mogoce so anonimnini zelo zelo tehtni, tako da nimas kaj sikat.

anonimna - tudi jaz bi na tvojem mestu rajsi povedala tipu, da bo ocka. Ce drugega ne, zaradi prezivnine (to je kar nekaj denarja, ki bo otrocku mogoce kdaj prav prisel).

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.9.2007 13:37:34   
Anonimen

In kako boš to razložila svojemu otroku, ko bo starejši?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
10.9.2007 13:40:42   
poliloni
Moram še jaz malo moralizirati. Mislim, da je fer tako do očeta kot kasneje do otroka, da mu poveš, da si z njim noseča. Tudi če nočeš imeti nič od njega. In tudi do otroka je fer, da ve kdo je oče, saj se bo slej ko prej začel to spraševati.
Pa še en scenarij: kaj če se potem njegov otrok in tvoj spoznata in sta par (sploh če je oče iz iste vasi oz. mesta kot ti)  - kako hudo bo moralo biti za niju, ko bosta spoznala, da sta spala z lastno sestro/bratom.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.9.2007 13:43:05   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

vse, kar šteje, je, da si se ti imela fajn .....

In to brez zaščite. Morda pa zanalašč brez?

Poznam tud primer, ko je punca povedala, da vse kar si zeli je otrok. In so moski vedeli. Pa so se zmenili, da ne bojo imeli opravka z njimi, le da bojo ustregli njeni zelji, ki jo ima. Da deca ne mara, otroka si pa full zeli. Mogoce je tud tuki tako!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.9.2007 13:45:16   
Anonimen
Ja, lahko da je tako.

Kaj pa ta scenarij? Da anonimna rodi recimo rodi punčko, ki se z leti zaljubi in poroči s sinom od tega "darovalca sperme"? Torej s polbratom?

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
10.9.2007 13:48:08   
Tiamo
Kaj pa ta scenarij? Da anonimna rodi recimo rodi punčko, ki se z leti zaljubi in poroči s sinom od tega "darovalca sperme"? Torej s polbratom?
Al bina preveč premišljuješuser posted image ...to bodo reševali kasneje, zdaj se rešuje problem kdo je oče? Al se je že rešil, no uglavnem jaz še zdaj nevem kdo je prvi ali drugi "darovalec"?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
10.9.2007 13:49:53   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Poznam tud primer, ko je punca povedala, da vse kar si zeli je otrok. In so moski vedeli. Pa so se zmenili, da ne bojo imeli opravka z njimi, le da bojo ustregli njeni zelji, ki jo ima. Da deca ne mara, otroka si pa full zeli. Mogoce je tud tuki tako!?

Eno je, če pove, da rabi samo "šilce sperme" in se "darovalec" s tem strinja. Nekaj povsem drugega pa je, če "spermgiver" sploh ne ve, da ima nekje otroka.

Marija Po, na žalost se "otrok" vedno tiče vsaj dveh osebkov, nikoli samo enega. Zamolčati mu tako stvar se meni zdi pač milo rečeno podlo. Samo zato "sikam" user posted image .

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.9.2007 13:55:52   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

daddy - vsaka ima svoje razloge, da se odloci ne povedat, mogoce so anonimnini zelo zelo tehtni, tako da nimas kaj sikat.

U pa še kako lahko sika....user posted image čeprav meni ni blo to sikanje ampak samo mnenje moškega, ki je po vrh vsega še oče kr ene parih ootrok (kolk žeuser posted image ?)!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

sindarin

če bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?

da (58%)

ne, bi varčeval pri drugih stvareh (23%)

ne (7%)

ne vem (12%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!