Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 12:28:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj si imela pa drugi spolni odnos? Mislim, z drugim tipom?
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 12:30:39
|
|
|
|
Erin
|
Če si imela O 16.4. bi morala imeti prvi dan zadnje M okoli 1.4. datum poroda pa okoli 8.1. in ne decembra... Od prvega dne zadnje menstruacije odšteješ 3 mesece in prišteješ 1 teden in dobiš predviden datum poroda... Možen je prezgodnji porod in se lahko zgodi tudi v decembru, samo se raje pazi in donosi zdravega otročička... Možno je...Vso srečo...
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 12:32:20
|
|
|
|
orhideja75
|
nosečnost naj bi trajala 265 dni od dneva oploditve, če poteka vse vredu. vsaj tako sem nekje zasledila.
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 12:35:44
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Kaj si imela pa drugi spolni odnos? Mislim, z drugim tipom? to tud mene zanima glede na naslov...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2007 12:38:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 12:43:11
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ včasih so rekli, da ženska točno ve kdo je oče..... a zdaj temu ni več tako? A si imela več kot dva partnerja? že več kot eden je dovolj da si v negotovosti
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 12:45:35
|
|
|
|
Anonimen
|
v bistvu sem imela dva in edina dva različna partnerja v razmaku enega meseca, zato sem v negotovosti. sicer ne bosta izvedela za otroka, sam mene zanima.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2007 12:45:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2007 12:47:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 12:53:16
|
|
|
|
Anonimen
|
sicer ne bosta izvedela za otroka, sam mene zanima. Ah ja, potem pa ni take panike. Boš že videla z leti, čigav je, komu je podoben. Ali pa tudi ne, morda bo izrezan ti. Ampak ne razumem, ko praviš, da ne bi bila rada v negotovosti...kaj misliš, da ko boš rodila boš pa takoj vedela, čigav je? Ali misliš iti teste delat al kako?
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 12:56:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak če si ju imela en mesec narazen, saj potem boš videla, kdaj boš rodila. Noseča naj bi bila 9 mesecev, saj to pa najbrž veš. Če bi en mesec prej rodila, bi se to na otroku videlo in tudi v tem primeru boš potem vedela.
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 12:58:37
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen v bistvu sem imela dva in edina dva različna partnerja v razmaku enega meseca, zato sem v negotovosti. a se med prvim pa drugim ni pokazla M? sicer ne bosta izvedela za otroka, sam mene zanima. zakaj te zanima, če ne bota zvedela? Sej pol je itak vseeno... glavn da bo otrok tvoj. Ni mi čist jasn kaj bi rada zvedela in kako naj ti pomagamo. Mogoč si res podala premal informacij.
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 13:00:41
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen sicer ne bosta izvedela za otroka, sam mene zanima. seveda, logično. .... moški je manjvredno bitje, ki take stvari ne zasluži vedet .... in tudi, otrok seveda po tvoje nima pravice vedet, kdo je njegov oče .... vse, kar šteje, je, da si se ti imela fajn ..... hja, tud take morte bit, ni kaj .
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 13:01:47
|
|
|
|
Anonimen
|
vse, kar šteje, je, da si se ti imela fajn ..... In to brez zaščite. Morda pa zanalašč brez?
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 13:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen v bistvu sem imela dva in edina dva različna partnerja v razmaku enega meseca, zato sem v negotovosti. sicer ne bosta izvedela za otroka, sam mene zanima. A še nisi bila pri G da to določi pdp? Če je bila razlika med spolnima odnosoma 1 mesec, potem je oče najbrž tisti s katerim si imela odnos v ciklusu ko si zanosila. Ko boš rodila boš vedela, ker se bo rodil približno 40 tednov po zadnji M, in ker je razmak med dvema odnosoma 1 mesec, nebi smelo biti neke hude dileme .
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 13:20:33
|
|
|
|
bamby
|
Če med odnosoma ni bilo menstruacije, potem je oče tisti, s katerim si prvič seksala (to je 1 mesec prej), zato je tudi PDP že decembra.
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 13:27:23
|
|
|
|
MarijaPo
|
daddy - vsaka ima svoje razloge, da se odloci ne povedat, mogoce so anonimnini zelo zelo tehtni, tako da nimas kaj sikat. anonimna - tudi jaz bi na tvojem mestu rajsi povedala tipu, da bo ocka. Ce drugega ne, zaradi prezivnine (to je kar nekaj denarja, ki bo otrocku mogoce kdaj prav prisel).
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 13:37:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen v bistvu sem imela dva in edina dva različna partnerja v razmaku enega meseca, zato sem v negotovosti. sicer ne bosta izvedela za otroka, sam mene zanima. In kako boš to razložila svojemu otroku, ko bo starejši?
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 13:40:42
|
|
|
|
poliloni
|
Moram še jaz malo moralizirati. Mislim, da je fer tako do očeta kot kasneje do otroka, da mu poveš, da si z njim noseča. Tudi če nočeš imeti nič od njega. In tudi do otroka je fer, da ve kdo je oče, saj se bo slej ko prej začel to spraševati. Pa še en scenarij: kaj če se potem njegov otrok in tvoj spoznata in sta par (sploh če je oče iz iste vasi oz. mesta kot ti) - kako hudo bo moralo biti za niju, ko bosta spoznala, da sta spala z lastno sestro/bratom.
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 13:43:05
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina vse, kar šteje, je, da si se ti imela fajn ..... In to brez zaščite. Morda pa zanalašč brez? Poznam tud primer, ko je punca povedala, da vse kar si zeli je otrok. In so moski vedeli. Pa so se zmenili, da ne bojo imeli opravka z njimi, le da bojo ustregli njeni zelji, ki jo ima. Da deca ne mara, otroka si pa full zeli. Mogoce je tud tuki tako!?
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 13:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, lahko da je tako. Kaj pa ta scenarij? Da anonimna rodi recimo rodi punčko, ki se z leti zaljubi in poroči s sinom od tega "darovalca sperme"? Torej s polbratom?
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 13:48:08
|
|
|
|
Tiamo
|
Kaj pa ta scenarij? Da anonimna rodi recimo rodi punčko, ki se z leti zaljubi in poroči s sinom od tega "darovalca sperme"? Torej s polbratom? Al bina preveč premišljuješ ...to bodo reševali kasneje, zdaj se rešuje problem kdo je oče? Al se je že rešil, no uglavnem jaz še zdaj nevem kdo je prvi ali drugi "darovalec"?
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 13:49:53
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Poznam tud primer, ko je punca povedala, da vse kar si zeli je otrok. In so moski vedeli. Pa so se zmenili, da ne bojo imeli opravka z njimi, le da bojo ustregli njeni zelji, ki jo ima. Da deca ne mara, otroka si pa full zeli. Mogoce je tud tuki tako!? Eno je, če pove, da rabi samo "šilce sperme" in se "darovalec" s tem strinja. Nekaj povsem drugega pa je, če "spermgiver" sploh ne ve, da ima nekje otroka. Marija Po, na žalost se "otrok" vedno tiče vsaj dveh osebkov, nikoli samo enega. Zamolčati mu tako stvar se meni zdi pač milo rečeno podlo. Samo zato "sikam" .
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 13:55:52
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo daddy - vsaka ima svoje razloge, da se odloci ne povedat, mogoce so anonimnini zelo zelo tehtni, tako da nimas kaj sikat. U pa še kako lahko sika.... čeprav meni ni blo to sikanje ampak samo mnenje moškega, ki je po vrh vsega še oče kr ene parih ootrok (kolk že ?)!
|
|
|
sindarinče bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?da (
58%)
ne, bi varčeval pri drugih stvareh (
23%)
ne (
7%)
ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!