Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 13:58:37
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 U pa še kako lahko sika.... čeprav meni ni blo to sikanje ampak samo mnenje moškega, ki je po vrh vsega še oče kr ene parih ootrok (kolk že ?)! Tu "sikam" na splošno, vprašanje nima nobene povezave direktno z mano, niti z dejstvom, da sem "muška kokoška" . Nobeni razlogi ne morejo biti tako močni, da ti nekdo zamolči nekaj, kar je dejansko "del tebe". To je neodpustljivo.
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 13:59:38
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Men je pa ob tehle vaših razmišljanjih prišlo na pamet še nekaj hujšega. Kaj če ženska rodi hčero in se ta čez petnajst let zaljubi v svojega očeta??????!! Po moje je res bolje, da si vsaj ti ziher, kdo je v resnici oče - test in s tem tudi novica v vednost očeta, da lahko potem to preprečiš. Po moje pa ni tak odveč razmišljat tudi o prihodnosti svojih otrok.
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 14:00:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Poznam tud primer, ko je punca povedala, da vse kar si zeli je otrok. In so moski vedeli. Pa so se zmenili, da ne bojo imeli opravka z njimi, le da bojo ustregli njeni zelji, ki jo ima. Da deca ne mara, otroka si pa full zeli. Mogoce je tud tuki tako!? Ja, jaz tudi poznam en tak primerek. Obeh. Ampak se je ženski primerek pozneje, po kakšnem letu, dveh premislil in zahteval obiske ali preživnino. Un primerek, ki je bil za, da da samo seme, pa je itak eno seme, da je na kaj takega pristalo. Da ve, da se njegov otrok sprehaja nekje po svetu, pa ga niti ne zanima, kako mu gre. Jaz tega ne štekam.
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 14:08:02
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Nobeni razlogi ne morejo biti tako močni, da ti nekdo zamolči nekaj, kar je dejansko "del tebe". To je neodpustljivo. Sej v tem smislu sem nekako tud jaz misla... ampak včasij težk svoje misli "obesedit"! NAty-Taya - na to sem pomislila tudi jaz! Sam še vedn pa mi ni jasn, a je anonimna noseča al ne? A ji zamuja M al ne? Itak pa a ti prek UZ ne vidjo za kolk mesecev je plod velik-razvit?!
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 14:10:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor sem razumela je noseča že od aprila.
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 14:22:09
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Kolikor sem razumela je noseča že od aprila. aha, mal spregledala datume!
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 14:26:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ne se smejat,ampak ali je možno,da je od obeh,sploh če je mela odnos enga za drugim?
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 14:28:05
|
|
|
|
sneguljčica
|
Saj PDP ugotovijo tudi po velikosti ploda, čeprav je to bolj zanesljivo do 12. tedna, ko se otročki še ne razlikujejo po velikosti.
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 14:29:15
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ne se smejat,ampak ali je možno,da je od obeh,sploh če je mela odnos enga za drugim? resen sem ..... ne smejim se ..... res, res, res sem skrajno resno resen ..... ..... če je en plod, potem ni možno. če bi bila pa dva, pa je teoretično možno. poudarek na teoretično.
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 14:29:54
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ne se smejat,ampak ali je možno,da je od obeh,sploh če je mela odnos enga za drugim? ne ne more bit! Pa itak je mela en mesec narazen.
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 14:30:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ne se smejat,ampak ali je možno,da je od obeh,sploh če je mela odnos enga za drugim? Ja, če bi imela dvojajčna dvojčka, od katerih bi bil eden rojen en mesec kasneje, oziroma bi vsaj jajčece, ki se je po zanostistvi vseeno po kakšnem nenavadnem slučaju odluščilo, oplojeno en mesec kasneje z drugim darovalcem. Samo to po moje ni prav pogost pojav.
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 14:30:50
|
|
|
|
Tanayya29
|
he he..ta je pa dobra! men tut gre na smeh... no,vseeno upam,da bo anonimna ugotovila,in bo to uredila na čimboljši način! Pa lepo nosečnost!
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 14:32:58
|
|
|
|
sneguljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ne se smejat,ampak ali je možno,da je od obeh,sploh če je mela odnos enga za drugim? ponavadi pride en plavalec do jajca in ga oplodi. Če prideta dva v dve jajci, potem sta dvojajčna dvojčka . Če je imela en mesec narazen ta dva tipa, potem sploh ni šans... Verjetno je teoretično možno, da če bi ona imela dva jajčka in seksala praktično z obema zapored, potem bi lahko imela dvojčka z različnima očetoma?
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 14:33:46
|
|
|
|
neja.bor2007
|
no,to ni možno,pa tudi če bi imela spolni odnos z enodnevno razliko,je pa cel mesec naokoli,vsaj tako pravi anonimna. Ja,kaj si mela z obema nezaščiten odnos ?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2007 14:34:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 14:35:01
|
|
|
|
neja.bor2007
|
no edino,če nista dvojčka? o tem pa ni nič napisanega?
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 14:43:39
|
|
|
|
sapi
|
Na National Geographic-u je bila oddajo o spočetju, rojstvu, ... in je možno, da imata dvojčka različna očeta ... a je to zelooo redko se pa lahko zgodi.. sapi
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 15:26:15
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen sicer ne bosta izvedela za otroka, sam mene zanima. seveda, logično. .... moški je manjvredno bitje, ki take stvari ne zasluži vedet .... in tudi, otrok seveda po tvoje nima pravice vedet, kdo je njegov oče .... vse, kar šteje, je, da si se ti imela fajn ..... hja, tud take morte bit, ni kaj .
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 18:34:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo eno opozorilo. Veliko jih poznam, ki seksajo nazaščiteni. Ljubimci, ljubimke, popolnoma zaupajo svojim življenskim sopotnikom in tistim, s katerimi varajo...aidsa pri nas itak skorajda ni, ostalih bolezni tud ne, si rečejo, in seksajo brez kondoma. Vsak izmed nas zaupa svojemu partnerju v nulo. Pa ni prav. Te, ki jih jaz poznam, pošteni (če izvzamem varanje), s službami, otroki...a na žalost zaljubljeni. Nihče si ne natakne kondoma.
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 19:11:33
|
|
|
|
neja.bor2007
|
no se strinjam tudi jaz s to trditvijo! mislim,pa da je teh spolno prenosljivih bolezni tudi pri nas veliko.S tem ne mislim ravno aids,ampak obstajajo tudi druge(npr.hpv virus,genitalni herpes itd-tega je baje zelo veliko).No malo zašla iz teme,pa vendar! Se pa strinjam glede uporabe kondoma,ki v takih primerih varujejo pred boleznimi,ter nazadnje tudi pred nosečnostjo.
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 10.9.2007 21:15:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja in?Misliš,da bomo tle preiskoval dnk?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.9.2007 10:22:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 15.9.2007 21:09:39
|
|
|
|
Pupica
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina sicer ne bosta izvedela za otroka, sam mene zanima. Ah ja, potem pa ni take panike. Boš že videla z leti, čigav je, komu je podoben. Ali pa tudi ne, morda bo izrezan ti. Ampak ne razumem, ko praviš, da ne bi bila rada v negotovosti...kaj misliš, da ko boš rodila boš pa takoj vedela, čigav je? Ali misliš iti teste delat al kako? Ja itak se strinjam s tabo Binca! Če ne bosta vedela je vseeno, ti boš pa že ugotovila, ker otroci poberejo podobnosti od obeh staršev, tudi če so vizualno komu bolj podobni!
|
|
|
|
RE: moram ugotoviti kdo je oče? 4.10.2007 22:58:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se pa ful strinjam z Daddyjem, otrok ima pravico vedeti kdo je njegov oče. Vem, da je to izrabljena fraza, ampak tako je, no pomisli malo prosim. Moj sinček je tako nor na očka, oči, oči, samo to ponavlja in ga gleda kot boga. Niti predstavljati si ne morem kako bi bilo, če ga ne bi imel, zato tega otroku ne smeš narediti pa kakršenkoli že je ta oče. Otrok bo imel ziher rad očeta, ti pa mu hočeš to vzeti
|
|
|
osebnostni testnada56Ali bi plačali za individualno analizo osebnostnega testa in koliko?me ne zanima (
45%)
ne zaupam testom (
18%)
od 15 do 20 eur (
27%)
od 20 do 25 eur (
9%)
Število vseh glasov: 33Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!