|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moja mama!!!
17.8.2007 12:23:41   
beli
No vredu, če imaš s taščo težavo, še ne boli tako, pa vsaj ni zamerljiva, če ji kaj povem. Z mamo imam resen konflikt, ki traja od moje nosečnosti. Mama in oče sta namreč ločena in jaz sem živela pri mami. Imela sem redne stike z očetom. Zdaj želi mama,da na vse družinske zabave vabim le njo. S tem bi ji naj izkazovala ljubezen. In od lanskega junija, ko je moj oče prišel v cerkev gledat krst vnukinje, je vse narobe. Ves čas me nekaj obtožuje,da imam njega rajši kot njo in naj rajši njega vabim in vse obrne tako da ona postane žrtev. Povabila sem jo neštetokrat k nam, pa noče priti, ker pravi, da ne želi srečati mojega očeta. Ko smo bili na morju in jo je tašča povabila, pa je prišla. Žlahti je rekla, da je nikoli ne povabim in niti za moj rojstni dan ni imela časa priti. Sestrični je rekla, da od krsta, ko sem jo jaz tako strašno prizadela, nisem več njena hčerka v pravem pomenu. Vglavnem, tamalo je hodila v vrtec gledat in tu in tam smo mi prišli na obisk. Če sem slučajno prišla sama in je bila tudi ona sama doma, me je začela takoj obtoževati in gnjaviti in sva se kregali, ker je rekla, da nisem normalna, da bi povabila oba in da je ona v življenju naredila veliko več za mene. Ločila sta se pred 26.leti. Zadnjič mi je rekla,da bo tamalo vzela ven iz vrtca za kakšno uro, ker ima dopust in sem rekla,da vredu,ampak da želim, da mi vedno to pove. Potem je spet popizdila, da tak vidi,da meni ne paše,da je z njo, jaz pa tega sploh nisem rekla in se obnašam do nje kot do neke šmrklje. Potem sem rekla,da sem bila srečna ko sem rodila in je večkrat prišla k meni- smo 30.km narazen, pa je rekla, da je ne rabim več vabit na noben rojstni dan, krst, nikamor, ker ne bo prišla in tudi, če milijonkrat rodim, ne bo prišla. Po tem sem ji rekla, da pol pa ne rabi prit in odložila. Zelo sem pod stresom in občutljiva zaradi tega, ker se ne razumeva in ji ne morem dopovedat, da bomo na večje slovesnosti povabili oba- to sva se zmenila z mojim. Zaradi tega stresa sem zelo žalostna in me še take stvari s taščo, ko vidim,da dela po svoje in me ne upošteva, še bolj vržejo s tira. Ampak ne bi se pa skregala z njo, ker nisem zamerljiva, želim s pogovorom rešiti zadeve. Uf, kaj me še čaka. Težko se je izogibati lastne mame, ker jo imam res rada, ampak vedno, ko jo pokličem komaj čaka,da me lahko spet maltretira in to ne prenesem več. Zato je nimam volje več poklicati. Samo jokam. Beli
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moja mama!!!
17.8.2007 12:28:17   
beli
ja, pa laže se drugim. Mojo taščo je poklicala in ji rekla, da sva se skregali,ker ji nisem dovolila,da ima malo tamalo. Morda ji tašča celo verjame. Ne vem no zakaj se mi to dogaja. Zelo trpim. Po tistem, ko sva se skregali, sem jokala in vso noč bruhala in driskala.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2007 12:31:19   
lenika
Mogoče je pa osamljena in na tak način izraža svojo žalost. Ko sta se z očetom ločila, je imela tebe, sedaj si se odselila še ti in če je sama, se ji lahko to dogaja. Poskušaj ji čim večkrat pustit malo za kakšno urico in ji pokaži, da jo še vedno potrebuješ. Kar se tiče pa očeta, se pa pogovori z njo in ji povej, da na večje slčovesnosti pač povabiš vse sorodnike in je logično, da boš povabila tudi svojega očeta. Povej ji, da nisi kriva, če se onadva ne razumeta, ampak, da ti imaš vseeno rada njo in očeta. Povej ji tudi, da si želiš, da bi hčerka imela babico in dedka in ima do tega pravico.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2007 12:33:12   
Anonimen
Ločila sta se pred 26.leti.

Trikrat sem prebrala. Po mojem jo reši en dober psiholog/ psihijater.
Ali nov ljubimec.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2007 12:36:27   
purple
Verjamem, da imaš rada oba in tvoja mati se bo mogla s tem sprijaznit.Povej ji, da nisi ti kriva za razdor med njima in naj te neha matretirat. Mene se je moja mati že parkrat v življenju "odpovedala" (sicer iz čisto drugih razlogov), pa je vedno prišla nazaj.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2007 12:39:14   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: purple

Mene se je moja mati že parkrat v življenju "odpovedala" (sicer iz čisto drugih razlogov), pa je vedno prišla nazaj.

Priznaj, da zato, ker se tak fajn zastopi s svojim zetom  user posted image user posted image  ....

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2007 12:40:31   
Anonimen

Ali nov ljubimec.

Prej en resss dober ljubimecuser posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2007 12:42:07   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali nov ljubimec.

Takih ne delajo več. Al pa smo že zasedeni  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2007 12:42:34   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: purple

Mene se je moja mati že parkrat v življenju "odpovedala" (sicer iz čisto drugih razlogov), pa je vedno prišla nazaj.

Priznaj, da zato, ker se tak fajn zastopi s svojim zetom  user posted image user posted image  ....

Zet je zakon, res!user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.8.2007 12:43:42   
maruškaŠ
Na hladno jo daj in se nehaj truditi okoli nje, bo že prišla k pameti če bo hoteli. Ne vem zakaj bi ji bila ti dolžna dokazovat ljubezen?!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.8.2007 12:44:00   
Anonimen

Ali nov ljubimec.

user posted image user posted image user posted image  LASTNA HVALA...

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.8.2007 12:49:21   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

Ali nov ljubimec.

user posted image user posted image user posted image  LASTNA HVALA...

Anonimna oprosti, ker ti smetim temo, sam adelaide ti lahko povem kakšen je.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.8.2007 12:54:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image sem ga spet usrala a ne? A sta vidva , khm,  sostanovalca?

Sicer pa veš kaj, draga purple, na besedo bolj malo verjamem, bolj me prepričajo dejanja user posted image user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
17.8.2007 12:57:59   
Colt

Jp, smo zasedeni user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.8.2007 13:01:19   
Felicity
Beli - Oprosti mi, ampak tvoja mama se tako otročje obnaša, da skoraj ne morem verjet (al jaz al on - ma kje smo v vrtcuuser posted image ).

Zgleda da jo je ločitev hudo prizadela in se še sedaj ni pobrala.
Kakšen psiholog ne bi škodil, zares, ker zgleda da ima en kup nerešenih problemov.

Srečno!

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.8.2007 13:01:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Jp, smo zasedeni user posted image

potem ni kja, ubogi mami od anonimne preostane le še psihijater.

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
17.8.2007 13:10:55   
beli
ja, mogoče pa se zato tako otročje obnaša, ker v vrtcu dela, je vzgojiteljica namreč. Se je pa spet poročila, ko sem imela jaz 3 leta in ima moža in tudi sina z njim. Pol pa mi reče, da sej nič hudega, če sem jaz takšna do nje, da sej ima še sina. Z bratom se super razumeva, on je ne šmirgla pet posto. Študira in tudi dela ob delu in si služi in ga boli. Pravi, da gre redko domov, ker ne more poslušat mame, da mu zmeraj nekaj teži- če drugo ne za študij. Moj očim pa me je vedno zagovarjal in nima nič proti temu, da pride tudi moj oče, še celo rekel je,da je to čisto normalno, da pride dedek pogledat svojo vnučko. A mislite,da jo mena matra? Sicer je bila vedno malo čudna in agresivna. Me je tepla, da sem se je bala kot hudiča. Zdaj pa tak ne prizna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.8.2007 13:12:47   
Anonimen
Pol pa mi reče, da sej nič hudega, če sem jaz takšna do nje, da sej ima še sina

definitivno psihijater.

(odgovor članu beli)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
17.8.2007 13:13:37   
urška
IZVIRNO SPOROČILO: beli

in se obnašam do nje kot do neke šmrklje

sej se prav tako tudi obnaša. žalostno res. niti nimam pametnega nasveta. sorry.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.8.2007 13:14:18   
daddy

Ja, veš kaj mi je padlo na pamet .... mogoče bo pa "shrink" dober ljubimec, pa evo dve muhi na en mah  user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.8.2007 13:15:37   
beli
Zanima me ali bi jo ve v takem primeru pustile čisto na miru ali bi jo tu in tam poklicale? Sem ji že rekla naj išče pomoč drugje kot v zdravilih- ima namreč vsak mesec migrene z bruhanjem . Sem rekla, da naj gre k psihologu,ker te njene zamere jo bodo uničile. Mene pa zraven. Veš ,da je skoraj ponorela, ko sem ji to omenila.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.8.2007 13:19:33   
purple

user posted image user posted image user posted image sem ga spet usrala a ne? A sta vidva , khm,  sostanovalca?

Sicer pa veš kaj, draga purple, na besedo bolj malo verjamem, bolj me prepričajo dejanja user posted image user posted image

Ja, ti ga ne posodim, tak da verjameš al ne. Vsrala ga pa nisi.user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.8.2007 13:20:15   
daddy

Zanima me ali bi jo ve v takem primeru pustile čisto na miru ali bi jo tu in tam poklicale? Sem ji že rekla naj išče pomoč drugje kot v zdravilih- ima namreč vsak mesec migrene z bruhanjem . Sem rekla, da naj gre k psihologu,ker te njene zamere jo bodo uničile. Mene pa zraven. Veš ,da je skoraj ponorela, ko sem ji to omenila.

Težka bo, če tako vzame .... čeprav po napisanem sodeč sigurno rabi strokovno pomoč. Vendar mora to spoznati sama, pa si v začaranem krogu. Mogoče, če bi ji to omenila večkrat pa v čimbolj mirnem tonu. Kljub temu da znori.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.8.2007 13:20:42   
Anonimen

Ja, veš kaj mi je padlo na pamet .... mogoče bo pa "shrink" dober ljubimec, pa evo dve muhi na en mah  user posted image ....

to bi bilo super, po mojem ne bi potrebovala nekeka psihološkega svetovanja..bi se že samo po sebi porihtalo user posted image . Čakam Purplin odgovor user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.8.2007 13:26:25   
daddy

ja, pa laže se drugim. Mojo taščo je poklicala in ji rekla, da sva se skregali,ker ji nisem dovolila,da ima malo tamalo. Morda ji tašča celo verjame.

Malce živi v "svojem svetu", ali ne? Veš, to je res hudič .... ker če se v pogovoru potem skregaš z njo, ji daš samo potrditev tistega, kar si je namislila. Vem pa, da je težko ostati v mirnih tonih, kadar se pogovarjaš s človekom, ki ima nekakšne "vzporedne svetove". Ampak po moje bi samo tako dosegla kak pameten učinek - vztrajati v mirnih tonih. In vztrajno popravljati, če kdaj trdi karkoli, kar vidi le ona.
  Najbrž nečesa ne zmore preboleti  user posted image .

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?