|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moj srček
14.4.2005 13:41:04   
Joeline
Jst bi pa imela eno "neumno" vprašanje. Ali se tudi vam dogaja da vam na momente začne srček utripat kot nor? Meni kar tako naenkrat začne bit kot da bi tel uit iz mojga telesa kam drugam.

In pojma nimam kako naj si pomagam. Če ma kakšna podobne težave prosim povejte mi kako jih rešujete

papa

J.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   moj srček
14.4.2005 13:44:43   
bambi
Ja, ja, ja tudi meni se to dogaja, sploh ko se vležem in umirim, začne srce razbijati kor noro..... Mogoče je to zaradi tega, ker se volumen krvi v nosečnosti poveča in je srce bolj obremenjeno...... to sem enkrat nekje zasledila, vseno pa je dobro to povedati zdravniku, ker lahko pa je tudi kaj drugega.

Najbolje je da postaviš to vprašanje dr. Pušenjaku na med.over.net, ti bo že jutri odgovoril....

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   moj srček
14.4.2005 13:47:10   
Joeline
Bambi zlata si hvala za odgovor. Ma je prou mučno ko delaš za računalnikom in ti srček razbija.

hvala

papa J.

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   moj srček
14.4.2005 13:53:07   
Kety
To se tudi meni dogaja! ampak vecinoma takrat, ko se ulezem in se umirim, potem mi pa ene parkrta zaporedoma ful zatolce, da kar vdihnit ne morem!

Sem vprasala g. kaj bi to bilo, pa je rekla, da se to ponavadi dogaja noseckam, ki so ze po naravi bolj obcutljive in nezne dusice :zmeden: Je pa rekla, da jo moram opozorit, ce se bo to dogajalo tudi med gibanjem, ko hodim po stopnicah in podobno!

Pomoje ni panike!

LP Kety

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   moj srček
14.4.2005 13:58:31   
Divja vijolica
To se je dogajalo tudi meni, ko sem bila noseča. Bilo je že prav nadležno.Srce mi je razbijalo, ko sem se usedla ali vlegla. Sem povedala ginekologinji, pa nisem dobila nobenih pametnih odgovorov.
JE pa minilo mislim, da že proti koncu nosečnosti, sedaj je pa sploh vse čisto drugače - bolje.;)

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   moj srček
14.4.2005 14:50:18   
Anonimen
Meni se to redno dogaja, pa nisem noseča. Zaenkrat sem še živa.

(odgovor članu Joeline)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   moj srček
14.4.2005 20:07:11   
patty
Punce, to so tako imenovani vročinski vali, ko ti kar naenkrat začne srce razbijat, težko dihaš in vroče ti postane. Kadarkoli in kjerkoli, največkrat pa med počitkom. Če je vse ostalo OK (pritisk, urin ...), ni to nič nenavadnega za to stanje. Meni se to pojavi že, če pomislim na kaj vsaj malce neprijetnega:zmeden:

Pa kaj čmo, tudi to pride v paketu:)-

Pozdravček,
Patty:sloncek:

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   moj srček
18.4.2005 9:07:40   
tincci
Tudi meni se je to v tem tednu dvakrat zgodilo med spanjem.. po moje zaradi povečane količine krvi pa ker telo na polno dela.. kaj čmo :ups:

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?