moj srček (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Joeline -> moj srček (14.4.2005 13:41:04)

Jst bi pa imela eno "neumno" vprašanje. Ali se tudi vam dogaja da vam na momente začne srček utripat kot nor? Meni kar tako naenkrat začne bit kot da bi tel uit iz mojga telesa kam drugam.

In pojma nimam kako naj si pomagam. Če ma kakšna podobne težave prosim povejte mi kako jih rešujete

papa

J.

bambi -> moj srček (14.4.2005 13:44:43)

Ja, ja, ja tudi meni se to dogaja, sploh ko se vležem in umirim, začne srce razbijati kor noro..... Mogoče je to zaradi tega, ker se volumen krvi v nosečnosti poveča in je srce bolj obremenjeno...... to sem enkrat nekje zasledila, vseno pa je dobro to povedati zdravniku, ker lahko pa je tudi kaj drugega.

Najbolje je da postaviš to vprašanje dr. Pušenjaku na med.over.net, ti bo že jutri odgovoril....

Joeline -> moj srček (14.4.2005 13:47:10)

Bambi zlata si hvala za odgovor. Ma je prou mučno ko delaš za računalnikom in ti srček razbija.

hvala

papa J.

Kety -> moj srček (14.4.2005 13:53:07)

To se tudi meni dogaja! ampak vecinoma takrat, ko se ulezem in se umirim, potem mi pa ene parkrta zaporedoma ful zatolce, da kar vdihnit ne morem!

Sem vprasala g. kaj bi to bilo, pa je rekla, da se to ponavadi dogaja noseckam, ki so ze po naravi bolj obcutljive in nezne dusice :zmeden: Je pa rekla, da jo moram opozorit, ce se bo to dogajalo tudi med gibanjem, ko hodim po stopnicah in podobno!

Pomoje ni panike!

LP Kety

Divja vijolica -> moj srček (14.4.2005 13:58:31)

To se je dogajalo tudi meni, ko sem bila noseča. Bilo je že prav nadležno.Srce mi je razbijalo, ko sem se usedla ali vlegla. Sem povedala ginekologinji, pa nisem dobila nobenih pametnih odgovorov.
JE pa minilo mislim, da že proti koncu nosečnosti, sedaj je pa sploh vse čisto drugače - bolje.;)

Anonimen -> moj srček (14.4.2005 14:50:18)

Meni se to redno dogaja, pa nisem noseča. Zaenkrat sem še živa.

patty -> moj srček (14.4.2005 20:07:11)

Punce, to so tako imenovani vročinski vali, ko ti kar naenkrat začne srce razbijat, težko dihaš in vroče ti postane. Kadarkoli in kjerkoli, največkrat pa med počitkom. Če je vse ostalo OK (pritisk, urin ...), ni to nič nenavadnega za to stanje. Meni se to pojavi že, če pomislim na kaj vsaj malce neprijetnega:zmeden:

Pa kaj čmo, tudi to pride v paketu:)-

Pozdravček,
Patty:sloncek:

tincci -> moj srček (18.4.2005 9:07:40)

Tudi meni se je to v tem tednu dvakrat zgodilo med spanjem.. po moje zaradi povečane količine krvi pa ker telo na polno dela.. kaj čmo :ups:

Stran: [1]