|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moj roj. dan:)
24.5.2012 15:24:16   
mini86
ponavadi smo zmeraj pekli na žaru, letos mi pa to nekako ne sede ker mi že preseda da vedno samo js nardim pa povabim za roj.dan, ostali se pa zmeraj neki izgovorijo..

no in sem se odločila da narim fake sadni tiramisu in pa skutino torto..

zdj pa vprašanja
1)če bo v sadnem tiramisuju breskva notr, kaj nj dam ucpodi v skutino torto?
2)kaj nj pripravim za pit zravn..kej preprostga ne predrazga pa nealkoholnega k bove 2 nosečki zravnuser posted image

sj je dost za pogostitev ane..al bi ve še kej dodale razn teh slanih stvari

< Sporočilo je popravil mini86 -- 24.5.2012 15:25:29 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moj roj. dan:)
24.5.2012 15:26:06   
mini86
kaj pa kej takega

http://www.perutnina.com/recept_detail?id=000008451

a bi mogoče prej kšne kruhke na brzino v pečici nardila

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2012 7:55:34   
Tutan
Sadni tiramisuji meni ne potegnejo....tiramisu mora biti tiramisu in basta. S tapravo kavo user posted image

Pa če je tapravi tiramisu in ena lahka sadna poletna torta - se mi zdi fina kombinacija. Sploh če se orientiram po naši familiji - eni jejo brezpogojno samo sadne zadeve, drugi sadnih sploh ne - se tole fino dopolnjuje. Tisti ki jejo oboje, pa tak al tak pojejo po več kosov user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
25.5.2012 8:33:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tutan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2012 9:00:24   
mini86
Sadni tiramisuji meni ne potegnejo....tiramisu mora biti tiramisu in basta. S tapravo kavo user posted image

ta "tiramisu" je takle..pa verjemi da pride božansko:)

piškote pomočiš ful na hitro v kompot..čez narežeš na drobno narezane breskve iz kompota, potem pa skuhaš malinov puding na vodi-božansko pride in to poliješ čez..
po želji daš še smetano zravn..

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?