kajalin*
|
Verjetn ne bom znala na kratko razložit,ker sm čist zmedena Sm mami triletne punčke s katero sva že od vsega začetka sami.Kot verjetno vsaka normalna ženska si tudi sama želim nekoč popolno družino,nov začetek in tukaj je blokada.Sem imela poznanstva,simpatije samo nikoli ni bilo kaj takega,da bi se mi zdelo vredno obdržati,potruditi.Lani avgusta pa sem po čistem naklučju spoznala nekega tipa,nič posebnega,nič vpadljivega...Po koncertu kjer sma se spoznala,sva začela kontaktirat po mailu,dobila sva se...in začelo se je.Že na začetku sva se pogovarjala o zvezi in oba sva bila mnenja,da nisva pripravljena lahko pa se imava lepo...In tako se je nadaljevalo,dobivala sva se dvakrat na teden,mogoče trikrat odvisno od časa,vedno zvečer,ker je meni to najbolj ugajalo zaradi varstva,službe...Na začetku sva se dobivala sama,s časom me je vključil v svojo družbo,skupaj sva bila za novo leto in prav po novem letu sem opazila kako se je spremenil-na bolje,začela sem čutiti,da se pogrešava,ne vem kot da postajava par...Z družbo smo bili skupaj na smučanju nekaj dni in zraven je bila tudi moja Lin,nikoli ga ni motila ampak sama je nisem hotela prehitro izpostavljati,ker midva uradno nisva bila skupaj.Bilo je lepo vse kot mora bit,dokler mu nisem povedala,da nekaj le čutim in da sem se navezala.In sem dobila udarec,da mu je lepo z menoj ampak da se je tega bal,da misli da nisva za skupaj.Kako ti je lahko vse lepo in prav z nekom ki nisi za skupaj?Da ne bo pomote,ničesar takega nisem zahtevala od njega kar mi ni že sam ves čas dajal,ne iščem očeta za svojega otroka,želim si samo prijatelja,da imam s kom kam it,se k njemu stisnit,da pobegnem vsake toliko iz vsakodnevne rutine...Evo zdaj se še vseeno slišiva,tudi dobila sva se še in bilo je kot včasih,...Ko sem predlagala da se danes dobiva,mi je rekel da ne smeva to prepogosto,da ne bo hudo,sem vprašala za koga pa je rekel da tudi on ima čustva in se naveže.Hej,zakaj mi to dela?Je komu jasno?Že zdavnaj bi šla če bi vedela da mu je res čisto vseeno za mene,a se obnaša drugač kot govori.Naj grem res naprej in se neham truditi?Nikoli nisem bila pripravljena toliko potrpeti kot počnem to sedaj... Aja pa tudi druge ženske ni v igri-preverjeno,čeprav sem na to prvo pomislila.
|