moj čustven izliv... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

kajalin* -> moj čustven izliv... (2.2.2008 21:42:32)

Verjetn ne bom znala na kratko razložit,ker sm čist zmedena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Sm mami triletne punčke s katero sva že od vsega začetka sami.Kot verjetno vsaka normalna ženska si tudi sama želim nekoč popolno družino,nov začetek in tukaj je blokada.Sem imela poznanstva,simpatije samo nikoli ni bilo kaj takega,da bi se mi zdelo vredno obdržati,potruditi.Lani avgusta pa sem po čistem naklučju spoznala nekega tipa,nič posebnega,nič vpadljivega...Po koncertu kjer sma se spoznala,sva začela kontaktirat po mailu,dobila sva se...in začelo se je.Že na začetku sva se pogovarjala o zvezi in oba sva bila mnenja,da nisva pripravljena lahko pa se imava lepo...In tako se je nadaljevalo,dobivala sva se dvakrat na teden,mogoče trikrat odvisno od časa,vedno zvečer,ker je meni to najbolj ugajalo zaradi varstva,službe...Na začetku sva se dobivala sama,s časom me je vključil v svojo družbo,skupaj sva bila za novo leto in prav po novem letu sem opazila kako se je spremenil-na bolje,začela sem čutiti,da se pogrešava,ne vem kot da postajava par...Z družbo smo bili skupaj na smučanju nekaj dni in zraven je bila tudi moja Lin,nikoli ga ni motila ampak sama je nisem hotela prehitro izpostavljati,ker midva uradno nisva bila skupaj.Bilo je lepo vse kot mora bit,dokler mu nisem povedala,da nekaj le čutim in da sem se navezala.In sem dobila udarec,da mu je lepo z menoj ampak da se je tega bal,da misli da nisva za skupaj.Kako ti je lahko vse lepo in prav z nekom ki nisi za skupaj?Da ne bo pomote,ničesar takega nisem zahtevala od njega kar mi ni že sam ves čas dajal,ne iščem očeta za svojega otroka,želim si samo prijatelja,da imam s kom kam it,se k njemu stisnit,da pobegnem vsake toliko iz vsakodnevne rutine...Evo zdaj se še vseeno slišiva,tudi dobila sva se še in bilo je kot včasih,...Ko sem predlagala da se danes dobiva,mi je rekel da ne smeva to prepogosto,da ne bo hudo,sem vprašala za koga pa je rekel da tudi on ima čustva in se naveže.Hej,zakaj mi to dela?Je komu jasno?Že zdavnaj bi šla če bi vedela da mu je res čisto vseeno za mene,a se obnaša drugač kot govori.Naj grem res naprej in se neham truditi?Nikoli nisem bila pripravljena toliko potrpeti kot počnem to sedaj...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Aja pa tudi druge ženske ni v igri-preverjeno,čeprav sem na to prvo pomislila.

Naja30 -> RE: moj čustven izliv... (2.2.2008 21:56:33)

Kaj želiš nekoga, da greš z njim kam in se družiš ali želiš nekoga, ki te bo imel rad in bo s tabo in s tvojim otrokom?
Mislim, da ti veliko čutiš do njega, njemu pa le paše tak odnos, ki ga imata. Če želiš nekoga, da bo ob tebi, mislim da on ni pravi za to.

Gina -> RE: moj čustven izliv... (2.2.2008 22:03:51)

Ojoj, on ni zihr. To pa ni ql. Niti malo ni fajn. Koliko časa pa vidva to prijateljujeta? Če gre za dva meseca, je to normalno, res ne more vedet kaj čuti, mislim obstaja možnost, da ga je strah. če pa po pol leta ne ve, kaj čuti, pa kaj bi, če sploh bi, potem pojdi raje proč.

lelaval -> RE: moj čustven izliv... (2.2.2008 22:17:51)

Gina - avgusta bo 1leto - je napisala:

Lani avgusta pa sem po čistem naklučju spoznala nekega tipa,nič posebnega,nič vpadljivega...

Jaz mislim, da bi v tem času tudi on moral čutit kaj več, kot le prijatelstvo - seveda, če bi želel. Mogoče pa se boji obveznosti in vsega, kar se tiče tvoje hčerke - ki bi bila prisotna v vajini  zvezi.

Anonimen -> RE: moj čustven izliv... (2.2.2008 22:24:33)

Kolk je pa star ta fant?

Pomoje se boji obveznosti in odgovornosti.

kajalin* -> RE: moj čustven izliv... (2.2.2008 22:27:50)

Eno leto je mlajši od mene,27let.Ma ja sej res bolš,da neham.
Ka si želim?Nekoga,ki me bo imel rad,ja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Hvala za odg.!

Gina -> RE: moj čustven izliv... (2.2.2008 23:04:23)

Ja, točno to, imeti te mora rad. Dovolj rad, da je rad s tabo vsak dan, da ima rad tvojega otroka, pa da niti pod točko razno ne podvomi v to, al bi bil s tabo al ne, a bi te imel samo za frendico al za kaj več.

Anonimen -> RE: moj čustven izliv... (3.2.2008 2:22:32)

Ma ja sej res bolš,da neham.

Jaz pa ne bi tako hitro obupala. Meni se pa zdi, da te ima rad, ne vem zakaj...in da se je samo ustrasil novega koraka. Saj to se nam dostikrat naredi, da se ustrasimo, da podvomimo, ce je korak pravi, samo razlicno reagiramo. Zanj imam obcutek, da se je umaknil in da ni nobene potrebe, da podres most. Pogovorita se, brez obveznosti, povej mu, kako si razumela njegovo reakcijo; ce ga imas rada, mu to povej....in da bi bila rada z njim. Ne dovoli, da njegova reakcija takoj porusi tvoj odnos do njega, skoda bi bilo :).

Naja30 -> RE: moj čustven izliv... (3.2.2008 9:23:31)

IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

Eno leto je mlajši od mene,27let.Ma ja sej res bolš,da neham.
Ka si želim?Nekoga,ki me bo imel rad,ja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Hvala za odg.!

Oprosti, potem pa ni pravi zate. Od avgusta je že kar nekaj mesecev in tudi če na začetku ni vedel, kaj hoče, bi pa zdaj že lahko vedel.

Anonimen -> RE: moj čustven izliv... (3.2.2008 9:52:18)

IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Ma ja sej res bolš,da neham.

Jaz pa ne bi tako hitro obupala. Meni se pa zdi, da te ima rad, ne vem zakaj...in da se je samo ustrasil novega koraka. Saj to se nam dostikrat naredi, da se ustrasimo, da podvomimo, ce je korak pravi, samo razlicno reagiramo. Zanj imam obcutek, da se je umaknil in da ni nobene potrebe, da podres most. Pogovorita se, brez obveznosti, povej mu, kako si razumela njegovo reakcijo; ce ga imas rada, mu to povej....in da bi bila rada z njim. Ne dovoli, da njegova reakcija takoj porusi tvoj odnos do njega, skoda bi bilo :).

Se strinjam z Mič.Pogovorita se kako si on predstavlja vse skupaj.Ok,če bo rekel pač,da ne misli resno le tu in tam kot si rekla dvakrat,trikrat na teden potem res bolje nehat,če ti razmišljaš v drugo smer.

kajalin* -> RE: moj čustven izliv... (3.2.2008 17:45:03)

Problem je v tem,da ko se začnem js pogoverjet zablokira,če ne bi blo vse ok,Ja sm zato,da se je treba pogovarjat in povedat stvari,on pa potem beži....to men zmede.Čutim,da mu je lepo ko sma skupaj.Če bi bil sam seks pol bi blo to drugač.Sm že to tud testirala,da nisem hotela pr njemu vstat in sem šla sredi noči domov,on pa bi se crtljal z menoj in bil z menoj,...zakaj mi to dela?Sm razdvojena čist,navezala sm se na njega in ja,rada ga imam.Lahk počakam samo ne vem,na kaj sploh čakam?

karmy -> RE: moj čustven izliv... (3.2.2008 21:42:29)

Verjamem da ne iščeš očeta za svojega otroka, samo skoraj vsak moški ( no so izjeme :) ) se ustrašijo mlade mamice z otrokom. Tako pomislijo da je za njih to breme, in prevelika odgovornost, ne glede kako jim ti govoriš da ne iščeš očeta za otroka. Najti moraš nekoga, ki ga tvoja pikica ne bo tako motila oz. imela za izgovor da se oddalji od tebe. Vsaka si zasluži dobrega moškega in ne cince marince [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ki ne ve kaj hoče

deja27 -> RE: moj čustven izliv... (3.2.2008 22:58:16)

nič nam rekla,sam moški so...na našo žalost tud glumaci,pa še dobri po vrhu.Ej če ti paše bit z njim sam tko...,pol kr,če pa želiš od njega lj.,pa sam bejž stran.

mojamura -> RE: moj čustven izliv... (4.2.2008 10:08:30)

glej.....če vidiš, da po tolikem času ni za stvar in da ne ve sam v bistvu kaj bi rad, ser lepo dobita na kavi, pa mu poveš, dragi fant lepo je bilo dokler je trajalo, a ker sem že preveč čustveno vpletena, ti pa nisi, je edino fer, da potegnem črto in grem naprej. Želim ti lepo življenje.

Misek -> RE: moj čustven izliv... (4.2.2008 10:23:28)

Problem je v tem,da ko se začnem js pogoverjet zablokira,če ne bi blo vse ok,Ja sm zato,da se je treba pogovarjat in povedat stvari,on pa potem beži....to men zmede.Čutim,da mu je lepo ko sma skupaj.Če bi bil sam seks pol bi blo to drugač.Sm že to tud testirala,da nisem hotela pr njemu vstat in sem šla sredi noči domov,on pa bi se crtljal z menoj in bil z menoj,...zakaj mi to dela?Sm razdvojena čist,navezala sm se na njega in ja,rada ga imam.Lahk počakam samo ne vem,na kaj sploh čakam?

Kaksen je vzrok za razciscevanje in definiranje vajine zveze?  Za vogalom imas neko novo priliko, pa se odlocas med dvema? Kolikor sem razumela, ne. Racionaliziraj malo svoja custva, sprejmi, da ti trenutno ne more dati kar pricakujes in ne poskusaj definirat njegova custva. Obrni se k sebi. Odpri si vrata za nova poznanstva, zivi kot samska, a z njim uzivaj kadar se ti da in kolikor se ti da in nic od njega ne pricakuj. Ko bos razcistila s pricakovanji, se bos nehala tudi mucit s tem kaj on cuti, kaj ne cuti itn. Potem pa cas naredi svoje. Mogoce srecas nekoga drugega, mogoce se do njega ohladis, mogoce se on spomni, da bi nekaj vec.
Obnasanje dokler sem s teboj mi je fino, vendar imam svoje zivljenje tudi brez tebe, ki ga tebi nimam namena podrejat je marsikdaj ucikovito. Tudi v primerih, ko se nekdo cuti napaden in ustrasen od prevelikih pricakovanj cloveka, ki je ob njem. Ni pa enostavno. Od tega kar ti je pripravljen nuditi, vzemi tisto kar ti pase in postavi si proritete, med katerimi on ne bo na prvem mestu. Na prvem mestu si ti in tvoj otrok.

tatam -> RE: moj čustven izliv... (4.2.2008 11:19:09)

Jaz pa mislim,da je fanta strah odgovornosti!Počakaj še malo,daj mu možnost,da se navadi na misel,da te ima rad[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]-če te ima,pa da zraven spada otrok...
Ne obupaj prehitro!

smigli -> RE: moj čustven izliv... (4.2.2008 11:44:02)

Sama s sabo moraš razščistit, kaj si od te zveze želiš? občasna neobvezujoča srečanja, ali resno zvezo, z vsemi obvezujočimi žal ne vedno lepimi rečmi, ki spadajo zdraven.
V preteklosti sem imela že opravka s podobnim tipom.  Želel je imeti le lepe strani zveze, neobvezujoče, malo skupaj, potem pa vsak zase, nič narobe če sta oba za to, ampak meni ni ustrezalo. Moje mnenje je da me mora moj partner imeti rad kot celoto, da preživljava skupaj dobre in manj dobre trenutke, ne pa samo kot nek športni rekvizit, ki ga lahko po prijetni uporabi odložiš v kot!
Srečno!

tehnofil -> RE: moj čustven izliv... (4.2.2008 12:52:03)

...lahko pa se imava lepo....dobivala sva se dvakrat na teden,mogoče trikrat ...Hej,zakaj mi to dela?Je komu jasno?

Ja, je. Ima te za sex. Za njega si dobra samo za sex - dokler seveda ne najde boljše.

Stran: [1]