|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mogoče pa je?!
1.3.2006 12:58:31   
mozart
upam, da se me še spominjate, sem že kar nekaj časa na spisku "bodočih" mamiciuser posted image , je že akr več kot leto in 1/2. Že dva dni se komaj zadržujem, da vam napišem moje stanje. Vsakič, ko sem vam napisala sporočilo, sem dobila user posted image . Sedaj je pa tako. 14 dan od 1. dne zadnje menstruacije sem imela krvav sluzast izcedek, samo nekaj ur. Kako sem bila prestrašena, si lajhko samo mislite. In, če izračunate, naj bi user posted image  dobila 26.2.2006, PA JE NI !!!!! In znakiuser posted image ? Jih ni, mogoče malo slabosti, ampak ne vem, če ne zaradi živcev. Ne upam pa kupit test, ker sem bila že tolikokrat razočarana, skrbi me, da je to posledica jemanja klomifena pred 2 mesecema.

Kakšno spodbudno besedo prosim?

l.p.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mogoče pa je?!
1.3.2006 13:09:15   
Anonimen
....še anonimna, ker moram najprej razčistit sama s sabo. Presenečenje? Če po pravici povem, ja in ne. Moja velika želja imeti še enega (+dva), nasprotno pa moževa, da ostanemo pri dveh. Sedaj ko pa sem zanosila (naj povem, da pri prvih dveh sploh ni bilo enostavno: prvega smo delali več kot leto, drugega malo manj), sedaj pa od ene in edine , da ne rečem "napakce", pa še to 5 dni pred ovulacijo. Ampak sem kar čutila, da sem noseča. user posted image  bi mogla priti 25.2. in ker je včeraj še vedno ni bilo, sem šla po test in  glej user posted image  ali user posted image . Šok in vse obenem: vesela, presenečena, v dvomih... In še sedaj ne vem, kako naprej. Ravno sem nehala misliti na to, da bi lahko imela tretjega. Pripravljena in odločena na menjavo službe, po drugi strani pa uresničena (moja in želja otrok) želja. Mož pravi, da se počuti kot največji user posted image  , ker je takšen egoist.  Ni se še odločil, kako. Jaz sem se, seveda, moja želja je, da obdržim to bitjece, vendar sem rekla (ker se sama pa počutim, kot da bi mu nekaj podtaknila), da bom naredila tako, kot se bova skupaj odločila. Ne smem pomislit, kaj bo, če bo hotel drugo varianto. Ga bom zasovražila????  Pojma nimam, kako bom prenesla.... Do srede imava čas se odločiti, ko sem dogovorjena s sestro pri ginekologinji. Če me ni, bo srček rasel in zrasel. UPAM!!!

LP

(odgovor članu mozart)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2006 13:54:37   
mozart
To, ne moreš verjet. Samo, da napišem pisemce na ringaraja.net, takoj jo dobimuser posted image user posted image . Sedaj sem bila v wc-ju in ne boste verjele imam že izcedek.
spet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Pa sem spet upala.

mozart

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2006 23:55:31   
kasija78
Mozart,

Sama vem kako je upati vsak mesec pred user posted image . Ne daj se. Saj bo kmalu kak user posted image  prišel tudi k tebi!!!

kasija

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2006 12:31:01   
Makica 79
Če te to lahko kaj potolaži, vedi da nisi sama in ne edina. Sem še ena taka sotrpinka in vem, dobro vem kako se počutiš. Zakaj nam sploh daje upanje in zamuja?
Kot si sama rekla vsakič ko zamuja in ko že misliš da bo kaj, potem user posted image  pride in nas vrže natla.
Vse moramo biti močne in zdržati vse do takrat ko nebo zares zagledale user posted image  ali user posted image .
Še kaki teden pa bom sama na istem kot si ti bila do sedaj, pa se že zdaj obremenjujem, čeprav vem da nič nepomaga.
Drži se in neobupat.
Lp

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......