|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   modrčki za dojenje
6.5.2005 15:52:31   
boško
Hojla, rok imam 10.6., pa me zanima če je sedaj že čas da si nabavim modrček. Kje ste ga ve kupovale in s katerimi ste bile najbolj zadovoljne ?

lp:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   modrčki za dojenje
6.5.2005 16:24:43   
Jessy
Jaz sem ga kupila v Leclerku, pa mi je zelo všeč, ker je iz 100% bombaža in ga lahko perem na 95 C.
Jaz ga sigurno nosim že 2 meseca, ker mi je čist udoben in me ne moti, da je za dojenje.

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   modrčki za dojenje
6.5.2005 17:36:17   
bobek05
Jaz modrčka za dojenje še nimam (rok imam 3.7.). Sem pa v eni reviji prebrala, da je z nakupom modrčka za dojenje dobro počakati do 14dni pred rokom, ker se ti baje na koncu prsa bolj napolnijo in še povečajo, pa pol denar stran mečeš, če si jih kupiš prej in so premali :zmeden:

Ne vem še, kdaj jih bom šla kupit... 2 tedna pred rokom se tudi meni zdi malo pozno... Kaj pa če bom prej rodila? Moram še razmislit...

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   modrčki za dojenje
6.5.2005 20:38:45   
vrendu
Najcenejše sem do zdaj zasledila v Muellerju (cca. 2000 sit); so iz 100% bombaža in jih lahko pereš na 95%. Jaz jih že kar nosim, čeprav še nisem rodila, in sem z njimi zelo zadovoljna. Mislim, da glede na ceno, dobiš kar kvaliteten nedrček in ga priporočam. Sem si pa nabavila tudi enega z večjo številko, ker se po porodu prsi lahko še malo povečajo zaradi mleka. LP

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   modrčki za dojenje
7.5.2005 2:43:55   
Annny
Ojla,

najboljši so definitivno Triumphovi (tudi najdražji- 7-9000 sit), pa tudi Liscini (4000 sit).
Lp

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   modrčki za dojenje
7.5.2005 10:26:11   
Anonimen
1Jaz sem si ga kupila bolj proti koncu nosečnosti- la vie, mislim da je bil okrog 5000 sit.

(odgovor članu boško)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   modrčki za dojenje
7.5.2005 13:00:37   
povhek
Tudi jest sem ga kupila v millerju in je ful ok.

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   modrčki za dojenje
8.5.2005 9:09:46   
tassa
Živjo!

Modrček za dojenje sem kupila v Lisci in sicer šele zdaj (rok imam 25.5.). Moram rečt, da po nasvetu prodajalke je fajn vzeti dve št. večjega (košarice), ker te ne sme tiščat. In našla sem res en super model, ki ga lahko nosim že sedaj (narejen je tako, da se sploh ne opazi, da je v košaricah še dovolj prostora) stane pa skoraj 4 tisoč. Ne vem men je super, je lep imajo ga pa v beli in lepi modri barvi.

Tassa in bebica:duda:, ki je že v pripravljenosti da prijoka na ta čudovit svet

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   modrčki za dojenje
8.5.2005 10:28:06   
malika
Jaz sem ga kupila nekje v 34 tednu eno št. večjega in je bil čisto OK. Kupila pa sem liscinega. Zdaj v drugo pa sem ga naročila kar preko neckermanna, prav tako eno št. večjega.

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?