modrčki za dojenje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

boško -> modrčki za dojenje (6.5.2005 15:52:31)

Hojla, rok imam 10.6., pa me zanima če je sedaj že čas da si nabavim modrček. Kje ste ga ve kupovale in s katerimi ste bile najbolj zadovoljne ?

lp:nosecka:

Jessy -> modrčki za dojenje (6.5.2005 16:24:43)

Jaz sem ga kupila v Leclerku, pa mi je zelo všeč, ker je iz 100% bombaža in ga lahko perem na 95 C.
Jaz ga sigurno nosim že 2 meseca, ker mi je čist udoben in me ne moti, da je za dojenje.

bobek05 -> modrčki za dojenje (6.5.2005 17:36:17)

Jaz modrčka za dojenje še nimam (rok imam 3.7.). Sem pa v eni reviji prebrala, da je z nakupom modrčka za dojenje dobro počakati do 14dni pred rokom, ker se ti baje na koncu prsa bolj napolnijo in še povečajo, pa pol denar stran mečeš, če si jih kupiš prej in so premali :zmeden:

Ne vem še, kdaj jih bom šla kupit... 2 tedna pred rokom se tudi meni zdi malo pozno... Kaj pa če bom prej rodila? Moram še razmislit...

vrendu -> modrčki za dojenje (6.5.2005 20:38:45)

Najcenejše sem do zdaj zasledila v Muellerju (cca. 2000 sit); so iz 100% bombaža in jih lahko pereš na 95%. Jaz jih že kar nosim, čeprav še nisem rodila, in sem z njimi zelo zadovoljna. Mislim, da glede na ceno, dobiš kar kvaliteten nedrček in ga priporočam. Sem si pa nabavila tudi enega z večjo številko, ker se po porodu prsi lahko še malo povečajo zaradi mleka. LP

Annny -> modrčki za dojenje (7.5.2005 2:43:55)

Ojla,

najboljši so definitivno Triumphovi (tudi najdražji- 7-9000 sit), pa tudi Liscini (4000 sit).
Lp

Anonimen -> modrčki za dojenje (7.5.2005 10:26:11)

1Jaz sem si ga kupila bolj proti koncu nosečnosti- la vie, mislim da je bil okrog 5000 sit.

povhek -> modrčki za dojenje (7.5.2005 13:00:37)

Tudi jest sem ga kupila v millerju in je ful ok.

tassa -> modrčki za dojenje (8.5.2005 9:09:46)

Živjo!

Modrček za dojenje sem kupila v Lisci in sicer šele zdaj (rok imam 25.5.). Moram rečt, da po nasvetu prodajalke je fajn vzeti dve št. večjega (košarice), ker te ne sme tiščat. In našla sem res en super model, ki ga lahko nosim že sedaj (narejen je tako, da se sploh ne opazi, da je v košaricah še dovolj prostora) stane pa skoraj 4 tisoč. Ne vem men je super, je lep imajo ga pa v beli in lepi modri barvi.

Tassa in bebica:duda:, ki je že v pripravljenosti da prijoka na ta čudovit svet

malika -> modrčki za dojenje (8.5.2005 10:28:06)

Jaz sem ga kupila nekje v 34 tednu eno št. večjega in je bil čisto OK. Kupila pa sem liscinega. Zdaj v drugo pa sem ga naročila kar preko neckermanna, prav tako eno št. večjega.

Stran: [1]