Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: moške kravate in telovniki 17.8.2010 7:48:59
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
mi smo kupili v modartu v domžalah, ampak zdaj prodajam, ker ne bo več rabil. pošlji mi mejl, pa ti pošljem slikce
|
|
|
|
RE: moške kravate in telovniki 17.8.2010 8:26:11
|
|
|
|
maktub
|
poglej v muri. drugae pa misim da ti e zaradi časa se se najbolj splača sposodit v kakem poročnem salonu ker tam majo kr dosti..v poročnem kotičku na moski strani... tam sm tudi kronco za njega dobila..
|
|
|
|
RE: moške kravate in telovniki 17.8.2010 14:39:27
|
|
|
|
momo1
|
Sem že našla super varianto za takšno kravato in to zelo poceni. Gjrkeš (mislim da so nekje v Prekmurju) šiva takšne kravate in ti domov pošljejo vzorce blaga, si izbereš in nato ti jo zelo hitro sešijejo za 22 EUR. Če bo katera potrebovala, priporočam.
|
|
|
|
RE: moške kravate in telovniki 18.8.2010 9:42:51
|
|
|
|
tinkamarinka
|
Gjerkeš je v Murski Soboti, od kravat imajo pa vse :), pa ženske šale tudi, noro lepe. Si je moj tam kravato za poroko kupil.
|
|
|
|
RE: moške kravate in telovniki 22.8.2010 20:04:14
|
|
|
|
smeška83
|
Nama so zrihtal v modnem svetu v KR.
|
|
|
|
RE: moške kravate in telovniki 1.9.2010 19:25:44
|
|
|
|
Katalenca
|
Midva sva kupila komplet v Muri in ga sedaj ne potrebujeva več, tako da ga prodam. Temno siva barva z lepim vzorcem, št 50-52. Sicer zate že verjetno malo pozno :) Lp, katalenca (če katerega zanima lahko pošljem tudi slikco)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?