moške kravate in telovniki (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

momo1 -> moške kravate in telovniki (17.8.2010 0:00:34)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pozdravljeni,
mene pa zanima, kje se da doboti moške kravate, pa klasične, ampak "tiste bolj bogate" in v isti kombinaciji telovnik? Ali morda celo kdo proda rabljen komplet. Hvala za pomoč. Rabim pa zeloooo kmalu (še 10 dni).

pomar*ANČA* -> RE: moške kravate in telovniki (17.8.2010 7:48:59)

mi smo kupili v modartu v domžalah, ampak zdaj prodajam, ker ne bo več rabil. pošlji mi mejl, pa ti pošljem slikce

maktub -> RE: moške kravate in telovniki (17.8.2010 8:26:11)

poglej v muri. drugae pa misim da ti e zaradi časa se se najbolj splača sposodit v kakem poročnem salonu ker tam majo kr dosti..v poročnem kotičku na moski strani... tam sm tudi kronco za njega dobila..

momo1 -> RE: moške kravate in telovniki (17.8.2010 14:39:27)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sem že našla super varianto za takšno kravato in to zelo poceni. Gjrkeš (mislim da so nekje v Prekmurju) šiva takšne kravate in ti domov pošljejo vzorce blaga, si izbereš in nato ti jo zelo hitro sešijejo za 22 EUR. Če bo katera potrebovala, priporočam.  

tinkamarinka -> RE: moške kravate in telovniki (18.8.2010 9:42:51)

Gjerkeš je v Murski Soboti, od kravat imajo pa vse :), pa ženske šale tudi, noro lepe. Si je moj tam kravato za poroko kupil.

smeška83 -> RE: moške kravate in telovniki (22.8.2010 20:04:14)

Nama so zrihtal v modnem svetu v KR.

Katalenca -> RE: moške kravate in telovniki (1.9.2010 19:25:44)

Midva sva kupila komplet v Muri in ga sedaj ne potrebujeva več, tako da ga prodam. Temno siva barva z lepim vzorcem, št 50-52. Sicer zate že verjetno malo pozno :)
Lp, katalenca
(če katerega zanima lahko pošljem tudi slikco)

KRAVATA -> RE: moške kravate in telovniki (2.9.2010 18:06:55)

Hej, pozdravljeni vsi :)

gledala sem za Gjerkeša v Murski Soboti, pa ga ne najdem. Ali ima morda od  vas njegov naslov? Rabim poceni čisto navadne enobarvne kravate, pa jih nikjer ne najdem.

LP

Stran: [1]