Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 26.6.2009 12:45:42
|
|
|
|
Annny
|
Mislim, da je tole Celenio (lesene plošče.. lahko izgledajo kot kamen ipd..) Lp
|
|
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 26.6.2009 12:59:13
|
|
|
|
azik
|
Tak laminat ima moja nečakinja v kuhinji mislim,nisem pa čisto prepričana,da je barva oreha ,če želiš jo lahko vprašam za podrobnejše informacje.
|
|
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 26.6.2009 13:08:18
|
|
|
|
Anonimen
|
annny, sem pogledala tale Celenio. Luštna stvar, le malo manj luštno ceno ima. azik, prosim vprašaj jo.. Pa kje ga je kupila, pa ceno... Pa če se pozna vsak prah, odtis, kapljica.. HVALA! Kako se vam pa zdi, da paše skupaj kuhinja in tla? Stene bi sicer jaz prebarvala bolj živo..
|
|
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 26.6.2009 17:09:40
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi annny, sem pogledala tale Celenio. Luštna stvar, le malo manj luštno ceno ima. kje pa si izsledila cene? ker tole pa tudi mene zanima...
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 26.6.2009 17:23:55
|
|
|
|
Saša27
|
Zdravo, čudovito kuhinjo si izbrala. Če želiš imeti ploščice, obstajajo tudi v imitaciji parketa ali laminata. Mi2 imava v planu za kuhinjo, jedilnico in dnevno v spodnejm delu hiše vse položiti s takimi ploščicami, seveda pride pod ploščice talno gretje.
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 26.6.2009 19:10:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Kuhinja mi je ok ... sem videla že lepše, a tudi ta ni slaba ... tla se mi pa zdi, da so obložena z bambusovm parketom.
|
|
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 26.6.2009 19:12:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi annny, sem pogledala tale Celenio. Luštna stvar, le malo manj luštno ceno ima. kje pa si izsledila cene? ker tole pa tudi mene zanima... Kerin-Povirk nima luštnih cen
|
|
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 26.6.2009 19:47:29
|
|
|
|
azik
|
Takole skuštrana suzi pozanimala sem se za nekaj vprašanj ,za katera si pisala odgovori so naslednji .Laminat je kupila v trgovini OBI cena takrat je bil v akciji in je stal kvadratni meter 22€ . Če boš laminat takrat ko ga položiš tudi ustrezno zaščitila mislim naredila premaz takrat se ti ne bo poznalo dosti nič.
|
|
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 26.6.2009 22:36:04
|
|
|
|
Anonimen
|
azik, hvala za info! Bova šla ob priliki malo po trgovinah.
|
|
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 28.6.2009 22:28:05
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Kuhinja mi je ok ... sem videla že lepše, a tudi ta ni slaba ... tla se mi pa zdi, da so obložena z bambusovm parketom. Tla so res videti kot da gre za parket in ne za laminat ali "ploščice" in definitvno je tole nek tropski oz. eksotični les, vendar bambusov parket zagotovo ni, ker obstajata samo dve, oz. 4 sorte (svetli - horizontalni in vertikalni in temni - horizontalni in vertikalni) in ga ravno zdajle polagamo. Mi pa tale visoko svetleča siva in ta parket kakor je na sliki ful ne gresta skupaj. Mogoče bi šel zraven kakšen les v bolj umirjenem oddtenku, brez pretiranio vidnih letnic. Tudi jaz imam sivo kuhinjo, vendar ne svetlečo (Svea, beljen oz. siv-en hrast), pa mi je bil ful problem izbirat katera in kakšna tla. Za tla kar nisva imela nobenega poguma, tako da sva izbrala kar ploščice - izgled naravnega kamna z sivimi madeži. Izgleda sicer ne slabo, ampak da bi pa rekel "waw" pa tudi ne. Za stene sva pa takoj izbrala malo drznejšo barvo - rdečo (prav takšno kot je na sliki) in v kombinaciji s sivo izgleda ful hudo.
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 29.6.2009 10:46:49
|
|
|
|
Anonimen
|
tomtaylor, se strinjam s tabo.. Tudi meni najprej ni bil všeč tale parket/laminat. Sem bila 100%, da bom imela sivkaste ploščice. Ampak na žalost so mi všeč samo ploščice ki so od 50 €/m2 in naprej. To mi je pa ful veliko, glede na to, da je prostor velik cca. 55-60m2. Zato sem začela razmišljat o laminatu.. Sedaj pa samo to še ne vem ali bo takšen kot je ta ali svetlejši (čisto navaden)..
|
|
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 29.6.2009 11:49:01
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi tomtaylor, se strinjam s tabo.. Tudi meni najprej ni bil všeč tale parket/laminat. Sem bila 100%, da bom imela sivkaste ploščice. Ampak na žalost so mi všeč samo ploščice ki so od 50 €/m2 in naprej. To mi je pa ful veliko, glede na to, da je prostor velik cca. 55-60m2. Zato sem začela razmišljat o laminatu.. Sedaj pa samo to še ne vem ali bo takšen kot je ta ali svetlejši (čisto navaden).. ja, to je pa stvar okusa, kakor je komu všeč. Jz bi izbrala bolj umirjen odtenek lesa (da nima nobenih pretiranih lesenih vzorcev), tak kot je na sliki mi v kombinaciji s to kuhinjo ni všeč. Spet drugemu pa je ravno ta kombinacija lahko hudo dobra.
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 29.6.2009 14:44:35
|
|
|
|
ziva1
|
Tudi meni je všeč takšna kuhinja, vendar se sprašujem kako se čisti to steklo oz. verjetno je vse občutljivo. Meni je kuhinja noro lepa, samo nočem biti suženj kuhinji
|
|
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 29.6.2009 15:18:56
|
|
|
|
mateyka
|
Kako se vam pa zdi, da paše skupaj kuhinja in tla? meni prav fino zgleda samo mora biti svetla kuhinja, da tako lepo zgleda? meni osebno je pa laminat prav super zadeva. topel je in še poliješ ga lahko in če se dobi laminat, ki takole lepo zgleda kot na sliki, potem bi ga jaz vzela
|
|
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 30.6.2009 13:13:08
|
|
|
|
naja17
|
Kuhinja mi je lepa, kombinacija s podnom na sliki, mi pa ni, bi rajši dala ploščice (še malo poglejta, se dajo dobit tudi ceneje... brskaj punca, jest sem po cele dneve po forumih in od trgovine do trgovine) in steno kuhinje bi definitivno pobarvala s kako živo barvo...
|
|
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 1.7.2009 10:07:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Stena bo defenitivno žive barve! Za ploščice pa res nimam več ideje kam bi šla pogledat, da bi mi bile všeč ploščice in cena.
|
|
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 1.7.2009 11:07:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, takole nekako naj bi zgledala kuhinja, le da bo zelena stena le tista na kateri so zgornje omarice. Na teji sliki je sicer "laminat", sem pa poskusila tudi s sivimi ploščicami in se še vedno ne morem odločit.
|
|
|
|
RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. 1.7.2009 12:00:21
|
|
|
|
ziva1
|
Hej, imaš tudi določen tip kuhinje ali je to samo skica kako si si zamislila kuhinjo. Spodnji elementi so wenge in nesvetleč material, zgornji pa so beli svetelči, če se ne motim. Mi je všeč tale tvoja kuhinja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?