TomTaylor -> RE: mnenje - kuhinja, parket, barve.. (28.6.2009 22:28:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Kuhinja mi je ok ... sem videla že lepše, a tudi ta ni slaba ... tla se mi pa zdi, da so obložena z bambusovm parketom. Tla so res videti kot da gre za parket in ne za laminat ali "ploščice" in definitvno je tole nek tropski oz. eksotični les, vendar bambusov parket zagotovo ni, ker obstajata samo dve, oz. 4 sorte (svetli - horizontalni in vertikalni in temni - horizontalni in vertikalni) in ga ravno zdajle polagamo. Mi pa tale visoko svetleča siva in ta parket kakor je na sliki ful ne gresta skupaj. Mogoče bi šel zraven kakšen les v bolj umirjenem oddtenku, brez pretiranio vidnih letnic. Tudi jaz imam sivo kuhinjo, vendar ne svetlečo (Svea, beljen oz. siv-en hrast), pa mi je bil ful problem izbirat katera in kakšna tla. Za tla kar nisva imela nobenega poguma, tako da sva izbrala kar ploščice - izgled naravnega kamna z sivimi madeži. Izgleda sicer ne slabo, ampak da bi pa rekel "waw" pa tudi ne. Za stene sva pa takoj izbrala malo drznejšo barvo - rdečo (prav takšno kot je na sliki) in v kombinaciji s sivo izgleda ful hudo.
|
|
|
|