|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleko v prahu
13.6.2005 21:45:14   
špelica
Ali je že katera poskusila svojemu devetmesečniku dat navadno mleko v prahu od Pomurkskih mlekarn?

A mu ga sploh lahko dam?Namesto Aptamila 3, recimo. Sem ugotovila, da Aptamil tudi mojega fantica zapira!

Če ima katera izkušnje z mlekom v prahu, bom hvaležna za nasvet.

Lep pozdrav!:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mleko v prahu
13.6.2005 21:55:25   
malecka
ja jaz sem glih danes porabila zadnjo žličko aptamila in bom :kuza:jutri kupila navadno mleko v prahu.Moj sonček pa je star 5 mesecev.Tudi pri prvem otroku sem tako naredila in ni bilo nobenega tabuja ;)še sama zdravnica mi je povedala, da ni neke razlike.Obadva otroka pa sta zdrava kot dren.:bravo::bravo:
čao:muca:

(odgovor članu špelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mleko v prahu
13.6.2005 22:31:38   
Gina
Špelica, jaz mislim, da lahko. Razen če imate v družini alergije na mleko.

(odgovor članu špelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mleko v prahu
13.6.2005 22:34:32   
špelica
Nimamo nobenih alergij, samo ne vem ali je to mleko v prahu za po enem letu(kot kravje mleko), ali lahko tudi prej?!Vidim, da eni dajo tudi prej...

(odgovor članu špelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mleko v prahu
13.6.2005 22:36:29   
BARBARA R.
Če se ti zdi navadno kravje mleko primerno, ni s tem nič drugače. Saj mu je le voda oduzeta.
No, moje stališče je sigurno že vsem znano, jaz nebi in nisem nikoli postregla z navadnim mlekom v prahu.

:muca:

(odgovor članu špelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mleko v prahu
13.6.2005 22:41:21   
Gina
To mleko je navadno kravje mleko, le da je bolj pregledano, neoporečno. Ne more pa ti preprečit alergij, če je k temu nagnjen. Adaptirano mleko je za samostojni obrok bolj primerno, ker vsebuje železo in vitamine, če pa vmešaš npr. čokolino v mleko, pa lahko daš po moje tudi kravje - alpsko ali pomurka... (spet, če niste alergiki)

(odgovor članu špelica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mleko v prahu
14.6.2005 8:56:14   
špelica
Hvala za informacije, bom verjetno še malo počakala!Ciao vsem!

(odgovor članu špelica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   mleko v prahu
14.6.2005 10:00:46   
tia&silvija
Mi smo stari 7 in pol mesecev in smo začeli uporabljati mleko v prahu od pomurskih mlekarin nekje pri 5 mesecih lahko sem začela Tii dajati kosmiče, ki se delajo z mlekom (frutolino, keksolino, medolino).
Ker mi pa sedaj noče jesti več adaptiranega mleka (milumil), ji samo zjutraj naredim kakao z mlekom v prahu (1dcl).Tudi pediatrinja se strinja.

lp, s&t

(odgovor članu špelica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?