|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleko prezgodaj?
12.8.2005 23:57:57   
kati1
Ojla

sem v 32t pa mi mleko že kar pošteno teče :ups: ! Začelo se je sicer nedolžno (le ponoči), zdaj pa moram že kar nositi vpojne blazinice. Zanima me - na začetku je bil rumen kolostrum, zdaj pa je prozoren. Ali bom po porodu še imela kolostrum ali bo že kar mleko?

lp, K
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mleko prezgodaj?
13.8.2005 0:05:43   
mamči
Meni je prvič iztekalo mleko še malo prej, kot tebi. Po porodu sem imela normalno kolostrum 1in 2. dan, pol pa je blo malo zatišja pred ta pravim mlekom 2 dni, amo pri meni je bil otrok šibak- pa mal psiha pri meni, pa ni blo ta pravega dražljaja... No in s pomočjo aventove črpalke mi je potem mleko krasno "navrelo". Btw. čim manj si iztiskaj- to sem jaz delala, ker me je tak tiščalo v prsih, pa baje to sproža porod- jaz sem rodila prej.

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mleko prezgodaj?
13.8.2005 10:00:25   
BaGSi
Meni je začelo teči mleko v 6 mesecu nosečnosti, ostalo pa je bilo prav zanimimvo isto kot pri mamči... Sicer si mleka nisem iztiskala, rodila pa sem vseeno 4 tedne prezgodaj...

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mleko prezgodaj?
13.8.2005 10:48:33   
smeško
Pozdravljene!
Jaz sem danes opazla, ko sem se zbudila, da imam okrogle fleke na spalni srajci in verjetno je tudi meni začelo tečt mleko.Sem pa v 27t, bližam se 28, čez en dan.A katera ve, katere prsne blazinice so fajne in kje se jih da kupit?

LP :nosecka:

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mleko prezgodaj?
13.8.2005 12:38:09   
mamči
Fajne, pa tud drage so od aventA (imaš tud pralne na izbiro), drugač pa so fajn mehke tudi od tosame. Mogoče malo hecno, samo jaz sem med nosečnostjo- ko ni blo več,ko ene par kapljic, uporabljala tud one blazinice za čiščenje obraza;)

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mleko prezgodaj?
13.8.2005 14:31:53   
kati1
oj

jaz uporabljam Chico blazinice - so čist OK. Sicer pa mi je prvič priteklo mleko junuja na morju (torej dva meseca nazaj), predvsem po plavanju. Pa je blo zatišje do sedaj.
Sicer pa si sama čisto nič ne stiskam - teče kar samo od sebe.

In hvala za odgovore.

K

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mleko prezgodaj?
13.8.2005 15:05:59   
teta beta
Men teče že od 20. al pa 22. tedna. Pa večinoma iz desne :zmeden:... pride kak dan, ko iz nobene ne priteče nič :bravo:, večinoma pa kar skozi spuščajo ventilčki. Tudi nič ne stiskam.

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?