mleko prezgodaj? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

kati1 -> mleko prezgodaj? (12.8.2005 23:57:57)

Ojla

sem v 32t pa mi mleko že kar pošteno teče :ups: ! Začelo se je sicer nedolžno (le ponoči), zdaj pa moram že kar nositi vpojne blazinice. Zanima me - na začetku je bil rumen kolostrum, zdaj pa je prozoren. Ali bom po porodu še imela kolostrum ali bo že kar mleko?

lp, K

mamči -> mleko prezgodaj? (13.8.2005 0:05:43)

Meni je prvič iztekalo mleko še malo prej, kot tebi. Po porodu sem imela normalno kolostrum 1in 2. dan, pol pa je blo malo zatišja pred ta pravim mlekom 2 dni, amo pri meni je bil otrok šibak- pa mal psiha pri meni, pa ni blo ta pravega dražljaja... No in s pomočjo aventove črpalke mi je potem mleko krasno "navrelo". Btw. čim manj si iztiskaj- to sem jaz delala, ker me je tak tiščalo v prsih, pa baje to sproža porod- jaz sem rodila prej.

BaGSi -> mleko prezgodaj? (13.8.2005 10:00:25)

Meni je začelo teči mleko v 6 mesecu nosečnosti, ostalo pa je bilo prav zanimimvo isto kot pri mamči... Sicer si mleka nisem iztiskala, rodila pa sem vseeno 4 tedne prezgodaj...

smeško -> mleko prezgodaj? (13.8.2005 10:48:33)

Pozdravljene!
Jaz sem danes opazla, ko sem se zbudila, da imam okrogle fleke na spalni srajci in verjetno je tudi meni začelo tečt mleko.Sem pa v 27t, bližam se 28, čez en dan.A katera ve, katere prsne blazinice so fajne in kje se jih da kupit?

LP :nosecka:

mamči -> mleko prezgodaj? (13.8.2005 12:38:09)

Fajne, pa tud drage so od aventA (imaš tud pralne na izbiro), drugač pa so fajn mehke tudi od tosame. Mogoče malo hecno, samo jaz sem med nosečnostjo- ko ni blo več,ko ene par kapljic, uporabljala tud one blazinice za čiščenje obraza;)

kati1 -> mleko prezgodaj? (13.8.2005 14:31:53)

oj

jaz uporabljam Chico blazinice - so čist OK. Sicer pa mi je prvič priteklo mleko junuja na morju (torej dva meseca nazaj), predvsem po plavanju. Pa je blo zatišje do sedaj.
Sicer pa si sama čisto nič ne stiskam - teče kar samo od sebe.

In hvala za odgovore.

K

teta beta -> mleko prezgodaj? (13.8.2005 15:05:59)

Men teče že od 20. al pa 22. tedna. Pa večinoma iz desne :zmeden:... pride kak dan, ko iz nobene ne priteče nič :bravo:, večinoma pa kar skozi spuščajo ventilčki. Tudi nič ne stiskam.

Stran: [1]