|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleko
22.11.2004 13:21:10   
iza
ZAnima me nekaj: mojo malo vedno podojim ko je lačna, če ji ni zadosti ji dam še adaptirano mleko, vedno po 60 ml ker je 100 preveč in potem zbruha. Ampak sploh ne vem koliko mleka rabi, koliko ga popije. A naj si svoje mleko izbrizgam, da bom vsaj vedela koliko mojega popije in da potem vidim koliko unega mleka še rabi. JAz ji kar tako malo na blef dam, kakor se mi zdi, pa vmes cucelj ven potegnem in če ga ne išče več potem je sita. Drži to?
Če jo ponoči samo dojim potem se mi zbudi na vsako uro do dve, ampak mogoče zdrži to dvakrat ponoči potem pa ji je že premalo in naredim flaško. Potem tudi spi in to takoj zaspi, če pa nima zadosti pa je nemirna in ne zaspi takoj. So to pravi znaki kateri mi povejo da še rabi mleka in da ji moje ni dovolj? ali bi mogla pač pustiti da se joka in jo uspavati, samo pomoje potemm ne bi spala dolgo.
Malo se zakomlicirala ampak res ne vem če delam prav s tem dodajanjem mleka, tudi zato ker na škatli piše da tak otrok dobi 5-6 obrokov na dan. Tukaj nekje jih moja dobi 5x v 24 urah ampak seveda ne celoten obrok.
napišite mi kakšen stavek ali dva:zmeden:da bom bolj mirna ko bom pripravljala nasledno flašo.
Čav bav:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mleko
22.11.2004 13:43:09   
anaj
Iza koliko je sploh stara tvoja pupika?
Vsak otrok ima različno število obrokov in različno poje. Moja pri 5 mesecih je 7x na dan. Če otrok joka po dojenju in po steklenički nič več potem mislim, da ji dojenje res ni dovolj. Če dalj spi po steklenički ji kar dodaj. Otročka res ne moreš pustiti, da zaspi v joku, če potem res je. Če je otrok še majhen (1 mesec) potem ji daj zajest, ko zajoka.

Upam, da sem ti kako pomagala.

:kuza:

(odgovor članu iza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mleko
22.11.2004 13:49:59   
iza
stara je en mesec in 13 dni. Kdaj pa se te razmiki med obroki večajo in tudi ponoči, da spi dlje kot tri ure?

(odgovor članu iza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mleko
22.11.2004 14:05:41   
kimi
moj je star 6 mesecev in jeva že veliko stvari podnevi še kar jeva na 3 ure ponoči pa spiva od 4 meseca dalje. Pri 1,5 mesecev je pojedel od 60-90 ml mleka

(odgovor članu iza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Sejem rabljene otroške opreme
ksenija12

Bi prišle na vseslovenski sejem rabljene otroške opreme v ljubljani

da (65%)

ne (21%)

ne, predaleč (15%)


Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!