iza -> mleko (22.11.2004 13:21:10)
|
ZAnima me nekaj: mojo malo vedno podojim ko je lačna, če ji ni zadosti ji dam še adaptirano mleko, vedno po 60 ml ker je 100 preveč in potem zbruha. Ampak sploh ne vem koliko mleka rabi, koliko ga popije. A naj si svoje mleko izbrizgam, da bom vsaj vedela koliko mojega popije in da potem vidim koliko unega mleka še rabi. JAz ji kar tako malo na blef dam, kakor se mi zdi, pa vmes cucelj ven potegnem in če ga ne išče več potem je sita. Drži to? Če jo ponoči samo dojim potem se mi zbudi na vsako uro do dve, ampak mogoče zdrži to dvakrat ponoči potem pa ji je že premalo in naredim flaško. Potem tudi spi in to takoj zaspi, če pa nima zadosti pa je nemirna in ne zaspi takoj. So to pravi znaki kateri mi povejo da še rabi mleka in da ji moje ni dovolj? ali bi mogla pač pustiti da se joka in jo uspavati, samo pomoje potemm ne bi spala dolgo. Malo se zakomlicirala ampak res ne vem če delam prav s tem dodajanjem mleka, tudi zato ker na škatli piše da tak otrok dobi 5-6 obrokov na dan. Tukaj nekje jih moja dobi 5x v 24 urah ampak seveda ne celoten obrok. napišite mi kakšen stavek ali dva:zmeden:da bom bolj mirna ko bom pripravljala nasledno flašo. Čav bav:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|