|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mlečni riž
20.9.2007 19:21:16   
NEVA-1
kako ga skuhte, da se ne prime posode?

sem ga ravno skuhala, pa mešam ga skor ves čas, pa mam spet pisker žažgan, pa je tefalov protiu prijemanju...

vsk nasvt bo dobrodošel???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mlečni riž
20.9.2007 19:22:45   
Maxica
Mešat skoz, pa ne na preveliki vročini kuhat.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2007 19:39:09   
Nasy
ja, mešaj magari z metlico, pa na malem ognju

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2007 19:41:21   
san
joj jst bi ga tut zdele jedla

drugača pa na minimalne ognju, oz če maš sk ploščo, na nižji temperaturi, pa skoz mešat

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2007 20:56:17   
eya
Meni se zdi, da je tudi odvisno od mleka. Če ga kuham v mleku Pomurskih mlekarn, se mi vedno prime. Če kuham pa v alpskem od Lj mlekarn, je pa okuser posted image

Sicer pa ja...triki, da se ne prime: posodo pred kuhanjem oplaknem z vodo, mešam, kuham na počasnem ognju (no, na steklokeramiki, na plinu se menda še raje prime, ker je neenakomeren ogenj), pa sladkam čisto na koncu.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2007 23:16:23   
lex
ne ga kuhat v teflonu ampak v čist navadnem piskru - se je nama z mamo zadnjič isto zgodilo, pol sva pa vse skupaj dale v navadi pisker pa je bilo vse OK.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2007 7:33:52   
puncica
Kuham ga v telfonski posodi pa skoz s leseno kuhalnico mešam. Res pa je da ga jemo tam 2× na leto. Pa nikol se mi še ni prijelo.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.9.2007 8:19:49   
NEVA-1
hvala za nasvete, bo treba še bolj mešat...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2007 8:55:52   
suzanamai
Sicer pa ja...triki, da se ne prime: posodo pred kuhanjem oplaknem z vodo, mešam, kuham na počasnem ognju (no, na steklokeramiki, na plinu se menda še raje prime, ker je neenakomeren ogenj), pa sladkam čisto na koncu

se podpišem pod tole, oplaknem z mrzlo vodo, dolijem mleko, solim, ko zavre vržem not riž, premešam, počakam da zavre, full zmanjšam, parkrat zmešam in postrežem. dober tek

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2007 10:47:29   
Anonimen
Če pa zmešaš noter še malo kokosove moke, pa potem kakav ali čokolado čez, je pa res dobro.

(odgovor članu suzanamai)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.9.2007 12:07:10   
gumbek
no  jest ga pa kuham v bimbiju pa se mi tud nikoli ne prime ga pa mašinca meša namesto mene.user posted image user posted image

Firbec sem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.9.2007 14:57:14   
honey
IZVIRNO SPOROČILO: gumbek

no  jest ga pa kuham v bimbiju pa se mi tud nikoli ne prime ga pa mašinca meša namesto mene.user posted image user posted image

Kako pa to zgleda, če smem vprašat? Kaj pa je to "bimbi"?

Drugače ga pa jaz tudi kuham v tefalovi posodi, ampak vedno riž Uncle Bens, ker drugega pri nas ne jemo (sem pač zoprna) in se mi nikoli ne prime. Pa nisem ravno pridna za mešat.

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.9.2007 15:47:36   
trixi
IZVIRNO SPOROČILO: gumbek

ja, ma ga daš v košarico, ker če ne je riž user posted image

bimby je mikser, ki tudi kuha 

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.9.2007 15:49:49   
trixi
 .

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.9.2007 20:34:10   
gumbek
Ja bimbi je mikser ampak tudi kuhaš lako v njem dobila sem ga za rojstni dan.V njem lahko kuhaš vse najboljše so kermne juhe in rižote pa vse mlečne stvari in žgance tudi meni je zakon.Upam pa da nisi mislila na oskarja ker oskar samo miksa pa seklja kao multipraktik.

Firbec sem!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.9.2007 1:09:39   
Bonnie_RR
Js ga kuham v navadnem loncu na najmanjšem ognju. Vmes mogoče 2x premešam in smetano dol poberem, na dno pa se mi nikoli ne prime. user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.9.2007 8:51:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bonnie_

Js ga kuham v navadnem loncu na najmanjšem ognju. Vmes mogoče 2x premešam in smetano dol poberem, na dno pa se mi nikoli ne prime. user posted image

enako, pa kuham ga vsak teden in se res nič ne prismodi. sipam riž not, zmešam, pokrijem s pokrovko, zmanjšam ogenj, odidem, vmes pridm prevert ali j ekuham, enkrat obrnem z žlico, pokrijem in če j ekuhan ugasnem ogenj. Skrata nič mešanja. Edino malo vode pred kuhanjem v lonec vlijem, tolk da se namoči dno, nato, ap še mleko vlijem.

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
24.9.2007 9:46:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: trixi

.

S tem se pa globoko strinjam.

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.9.2007 12:30:43   
pety78
Kaj je to bimbi? Kak link?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.9.2007 13:39:04   
marsovka
jaz ga malemu delam redno, ker ga ima rad. riž vržem kar v hladno vodo, malček posolim, zavre, mešam, se nikoli ne prime. potem rižu v skodelici (še toplemu) dodam malo masla in zalijem z mlekom (hladnim, da je ravno pav toplo vse skupaj), pa je čist ok, dosti mlečno, ni vodeno.

no, ugalvnem, v vodi se ne prime. samo včasih vmes dolijem, ker še ni kuhan, voda je pa že povrela.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.9.2007 20:01:24   
gumbek
greš na stran parnad.si pa boš vidla tam piše thermomix samo je tastar model jaz imam ta novgauser posted image user posted image . Ravno danes sem kuhala filane paprike jutri pa bo rižota s hrenovko če bom sama doma.

Firbec sem!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Recept za dojenčke: Odlična polenta
Glavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?