|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mlečni izdelki
29.11.2006 12:18:48   
Eva***
Zanima me, kdaj otrok lahko dobi mlečne izdelke in katere. Stari smo sedem mesecev, GH pa jemo od približno petega dalje. Dnevno ima že tri obroke.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mlečni izdelki
29.11.2006 12:37:11   
eya
Takšno je mnenje naše pediatrinje: žličko kisle smetane v zelenjavo lahko kmalu po 6. mesecu, skuta, jogurt. sir kot samostojni obrok enkrat med 8. in 10. mesecem, kravje mleko okoli enega leta.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2006 13:35:40   
tt79
Js ji dajem skuto in jogurte po navodilih pediatra od 5 meseca dalje. Jih ima ful radauser posted image user posted image

Z alpskim mlekom bom počakala nekje do 11 meseca, sam ga pa zadnjič dala eno taveliko zlico v pire krompir, ker smo bli pri babici, pa nismo umetnega imel s sabo.
Uporabljam tudi kislo smetano.  Edino kar bodi pozorna je, da daješ polnomastne izdelke.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2006 13:48:49   
Anonimen
Jas sem svojemu začela dajati alpsko mleko 3,5 pri 6 mesecih. Sedaj bo star 9 mes. Že kar nekaj časa mu devam razne jogurte, zelenjavo, juhe, meso itd. Mislim ,če otroka ne zvija, da ni nič narobe, saj vitamine dobi iz ostale hrane. Pri meni ni težav, ker poje use. 

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2006 13:55:23   
ČebelicaMaja
Jaz se ful strinjam z eyo- ni dobro preveč hitet- jaz sem namreč ravno zato pokasirala težko alergijo na mleko, ki ga potem do 7 leta tud poskusit nisem smela...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2006 19:25:06   
Pobalami
Kravje mleko sem začela dajati v hrano (špinača, pire krompir pri 7 mesecu), to so seveda zelo majhne količine, enako je s kislo smetano. K. mleko je začel piti malo pred 1. letom.

Kar se tiče jogurtov in skut so mnenja različna. nekateri svetujejo po 1.letu, nekateri po 6. mesecu. jaz sem začela dajati jogurt pri osmem mesecu ampak je imel po njem močne krče, zato sem počakala 3 mesece (enako skutke in puding).

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2006 22:13:50   
natalia
pri 7.mesecih je moja jedla (mlečni izdelki): jogurt čebelica maja, skutke (banana, marelica), kisla smetana kot majhna žlička k zelenjavi, sir za mazanje;je pa res da je moja začela zavračat mleko in sem mogla nekje drugje "not spravit" zadostne količine mleka.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2006 22:19:25   
Anonimen
moje mnenje je po 6.mesecu. kislo smetano in putrček sem ji pa že prej dajala. začele sva s 4. meseci!

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2006 13:22:53   
Mateja82
pri sedmih mesecih je dobila prvo skutico, pa mal sira, domače skute nima rada, tudi okus domačega mleka ji ni všeč. Drugače je pa ne silim preveč z mlečnimi izdelki  ker še vedno  popije precej AM.
Že prej pa sem začela dodajat mal smetane in masla med pire.

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 30.11.2006 13:24:26 >

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2006 15:50:47   
mami5ra
Živjo,

Tudi jaz imam 7mesecev staro punči, pa ji skuto in jogurtov še ne dajem... Me pa zanima kakšno skuto to kupite... navadno? pa se jo potem zmeša s sadjem?? Jogurte vem da imajo neke otroške... a skuto tudi???

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2006 19:20:31   
TONČI.
Gres, polenta, kosmiči, kaša, čokolino,.......

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

poletje-vrtec
Michonne RR

Ali bo vaš otrok poleti v vrtcu?

Da (44%)

Ne (22%)

Delno (33%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!