bobek05
|
Anej je star 8,5 m in od 2,5 m (razen svetlih izjem, ko je imel kakšno čudno obdobje) prespi noč. Zdaj je že 4. ali 5. noč (saj ne vem več, ker se mi zdi že nekam dolgo), ko se ponoči zbuja. Običajno okrog 3h ali 4h in včasih takoj zaspi nazaj, včasih pa je 1h ali več pokonci in me gleda kot sovica, bi jedel, se igral Pa nič ne pomaga, da ga probam nazaj uspavat. Včasih se zbudi že ob 22h (to je še OK, ker sva takrat še itak z možem pokonci), danes pa je šel spat (tako kot vedno) okrog 19h in se zbudil ob 20.30 (pa ni hotel več spati, čeprav je ves čas zehal kot da naju bo pojedel, pa siten je bil ko )... Zjutraj se zbudi (tudi če prespi celo noč ali ne) okrog 6.30 ali 7h. Mogoče ponoči preveč spi? Ne vem, ker si sam določa ritem in ob 19h je že tak utrujen, da me komaj gleda. Čez dan pa zdaj tudi vedno manj spi (vsega skupaj ene 3-4 ure) - no, za nas je to malo, ker je še pred kratkim spal po ritmu: 2 uri pokonci, 1 ura spanja. Ne vem, jaz vse to pripisujem zobkom, ker ima že več kot 1 teden beli lisi (oz. se nam zdi, da jih vidimo), ampak zobkov od nikoder. Razpoloženje mu ves čas niha (zna biti ful dobre volje in se ves čas smejat, že naslednjo sekundo pa tuli in po licih mu tečejo krokodilje solze) Pred tem je bil 14 dni bolan (prehlajen), vendar se ponoči ni zbujal. Odkar se je začelo to zbujanje se tudi hoče ves čas cartat, hoče k MENI (tudi če je pri atiju v naročju) in mi ne pusti, da ga pustim sekundo samega (kar je precej težko, ko sem sama doma pa moram npr. na WC).. Bolan zdaj (hvalabogu) ni. Torej so za to le krivi zobki? Ampak KDAJ bodo zunaj? Prva dva (spodaj) sta prišla ven 4 oz. 8 dni po pojavu belih lis, zdaj pa nikjer ni nič videt. Ali je to spet kakšno obdobje? Na RR sem 1x brala, da so se mamice pritoževala, da so se njihovi otroci začeli ponovno zbujat tam okrog 8 m in da je to spet eno obdobje. Je to to?
|